Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Oefenwedstrijden

 

 

DONDERDAG 26 JULI

FC HOOGEINDE - FC GERDA  0 - 5

Onze trainer had er voor gekozen niet voor het resultaat te gaan en zoveel mogelijk spelers te laten spelen. Met maar liefst 9 nieuwkomers op het veld was het niet makkelijk om direct iedereen in te passen in de ploeg. Enkele verdedigende fouten leiden tot een zwaar overdreven 0-5 nederlaag tegen een overigens sterk totaal vernieuwd FC Gerda. Enkele nieuwkomers lieten fraaie dingen zien en dat stemt ons toch hoopvol te mogen uitkijken naar de start van het seizoen. Om diverse redenen waren heel wat sterkhouders nog niet van de partij : Cengiz Kaplan, Kevin Schelfhout, Yannick Van Mullem, Marc Samari, Yassir Bakkali, Joris De Langhe, Darko Minic ...   Om maar te zeggen dat FC Hoogeinde nog ver van op zijn sterkste staat.

Speelden voor FC Hoogeinde :  Cedric Thieleman, Bram Schamphelaere, Brian De Dobbelaer, Gianni Reho, Jetto Ligot, Omar Mediavilla, Jarno De Maesschalck, Frederik Merckx, Jim Matthijnssens, Stefan Van Leugenhaege, Stephane Van Dieren, Landry Boika Mola, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Samir Loulidi, Michiel De Witte, Jambo Vercauteren, Steven Van Walle, Abderrahman Ajjar

 


 

ZONDAG 29 JULI

RESERVEN FC HOOGEINDE - SOMBEKE  1 - 2

Daar de reserven van Neigem deze week ons melden forfait te geven waren we nog op zoek naar een waardige tegenstander om te oefenen voorafgaand aan de match voor de HOFMAN-Cup. Met Sombeke vonden we nog een heel sterke tegenstander. FC Hoogeinde kwam snel op voorsprong via de onvermijdelijke Darko Minic. Even later stopte onze doelman Bram Schamphelaere een strafschop. In de tweede helft en na enkele wissels liep het minder goed en kon Sombeke nog de zege afdwingen (1-2). Onze reserven lieten evenwel zien heel wat sterker te staan tov vorige seizoenen en dat stemt ons heel tevreden. Ik wil ook Sombeke (Kris Vercammen en Danny Praet) bedanken voor de leuke sportieve oefenpot.

Speelden voor FC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Abderrahman Ajjar, Rafik Sbissa, Stephane Van Dieren, Zegna Adams, Darko Minic, Alfonso Jinho, Elias Hajji Bakkali, Bilal Kadi, Jambo Vercauteren, Koen Waelput, Harun Incikusu, Dimitri Van Poelvoorde, Kevin Schelfhout, Bjorn Maras

 


 

ZONDAG 29 JULI

FC HOOGEINDE - VK JONG NEIGEM   5 - 0

De Hofman-Cup wordt dit seizoen afgewerkt volgens een totaal ander concept (met rechtstreekse uitschakeling). In de eerste ronde wordt er gespeeld met een heen- en terugwedstrijd. VK Jong Neigem (uit de buurt van Ninove) werd onze eerste tegenstander. Uiteraard hadden wij geen idee wat wij van hen mochten verwachten. Het werd voor FC Hoogeinde een heel makkelijke zege. Het dient gezegd dat FC Hoogeinde dit zelf afdwong met prima combinatievoetbal en enkele fraaie doelpunten.  Opvallend was ook dat de vijf doelpunten werden gescoord door vijf verschillende spelers en dat zij ook allen nieuwkomers zijn !!!! Hetgeen wij vorig jaar ontbraken - doelpunten - lijkt nu toch in orde te zijn. Indien de logica wordt gevolgd gaan wij ons nu zondag kwalificeren voor de volgende ronde. Daarna volgt dan de verplaatsing op zondag 12 augustus naar eersteprovincialer Sparta Waasmunster.

Scoorden voor FC Hoogeinde : 14' Michiel De Witte, 26' Jarno De Maesschalck, 38' Jim Matthijnssens, 48' Stefan Van Leugenhaege, 50' Omar Mediavilla

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Jetto Ligot, Brian De Dobbelaer, Samir Loulidi, Gianni Reho, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Jarno De Maesschalck (46' Omar Mediavilla), Landry Boika Mola (52' Frederik Merckx), Jim Matthijnssens, Stefan Van Leugenhaege, Michiel De Witte (77' Stephane Van Dieren)

 


VRIJDAG 3 AUGUSTUS

FC HOOGEINDE (Reserven)  - SPARTA WAASMUNSTER (Beloften)   1 - 1

Tegen de Beloften van neo-eersteprovincialer Sparta Waasmunster kozen onze coaches er voor om eveneens met onze reserven aan te treden, weliswaar aangevuld met enkele eerste-ploegspelers. Wie gedacht had dat Sparta ons van de mat zou vegen kwam bedrogen uit. Zeker in de eerste helft was FC Hoogeinde de betere ploeg en had het altijd met twee doelpunten moeten leiden. De ruststand wees echter 0 -0 aan. Na rust (en enkele wissels) verliep het eerder gelijkopgaand. Dan toonde Darko Minic nog eens zijn klasse met een prachtdoelpunt en bracht hij FC Hoogeinde oververdiend aan de leiding. Het leek er lange tijd naar uit dat FC Hoogeinde verdiend de wedstrijd zou winnen. In de laatste minuut kreeg de thuisploeg nog een overigens terechte penalty tegen. Zo zorgde Sparta Waasmunster nog op de valreep voor een heel gevleid gelijkspel. Er zit duidelijk muziek in onze reservenploeg voor komend seizoen.

Speelden voor FC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Abderrahman Ajjar, Koen Waelput, Jetto Ligot, Jurgen Hoogstraate, Elias Hajji Bakkali, Yannick Van Mullem, Stephane Van Dieren, Darko Minic, Kevin Schelfhout, Rafik Sbissa, Harun Incikusu, Bjorn Van Der Stighelen, Dimitri Van Poelvoorde, Jambo Vercauteren, Senat Hussein, Wim Van Dommelen

 


 

ZONDAG 5 AUGUSTUS

HOFMAN-CUP

VK JONG NEIGEM - FC HOOGEINDE  1 - 2

Na de overtuigende 5 - 0 overwinning van vorige zondag leek de kwalificatie voor de volgende ronde van de Hofman-Cup maar een formaliteit te worden. En dat werd het ook, hetzij er nog heel wat gebeurde op het dramatische veld van VK Jong Neigem. Yannick Van Mullem diende bij de elf op het laatste moment nog ziek vervangen te worden door Frederik Merckx en zo kwam Dimitri Van Poelvoorde nog bij de kern. Samir Loulidi was een weekje op reis en werd centraal achteraan vervangen door Jarno De Maesschalck. Odilon Biloloo-Bi-Ndog diende geblesseerd af te zeggen. Darko Minic die iedere match al scoorde kwam op de bank terecht. Goed voetbal was uit den boze op een veld waar men simpelweg niet op kon voetballen. De hoofdrol was evenwel weggelegd voor een uiterst 'gekke' scheidsrechter die zaken floot die niemand zag tot frustratie van beide ploegen. De hitte had ongetwijfeld een verkeerde invloed op de arme man. Getooid met een gekke tulband om zijn hoofd kon hij het hoofd niet koel houden.

De ruststand wees een troosteloze  0-0 aan. Na rust zou het spelpeil niet de hoogte in gaan maar werd er wel gescoord. Jim Matthijnssens bracht de bezoekers op voorsprong en FC Hoogeinde leek de wedstrijd op een zuinige manier uit te spelen. De scheids besloot het dan nog maar wat spannend te maken en floot een strafschop voor de thuisploeg. Werkelijk niemand leek te weten waarom. De bal ging binnen en zo werd het plots 1-1. Daarna werd de wedstrijd 20 minuten stil gelegd toen er een auto op de parking vertrok en achteruit bolde en een halve meter op het veld terecht kwam. Hilarische toestanden. De scheids besloot na een tijd de wedstrijd terug te hervatten (hij moest toch ook tonen zijn premie te kunnen verdienen). Het was uiteindelijk Darko Minic die alweer met een pareltje FC Hoogeinde de zege schonk.

Boeken dicht en terug naar Sint-Gillis met een povere doch oververdiende zege. Landry Boika Mola was het grootste slachtoffer van het voorhistorische veld en diende geblesseerd vervangen te worden. Ook Omar Mediavilla diende eerder uit voorzorg het veld te verlaten.

Ik wil wel nog benadrukken dat de ontvangst door de mensen van VK Jong Neigem (bestuur - spelers - kantinepersoneel) top was.

Volgende week wacht de verplaatsing naar eersteprovincialer Sparta Waasmunster. Opgelet de wedstrijd wordt gespeeld om 18.00 uur.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Jetto Ligot, Brian De Dobbelaer, Jarno De Maesschalck, Gianni Reho, Landry Boika Mola (80' Dimitri Van Poelvoorde), Omar Mediavilla (60' Abderrahman Ajjar), Frederik Merckx (50' Jambo Vercauteren), Jim Matthijnsens, Stefan Van Leugenhaege, Michiel De Witte (46' Darko Minic)


 

DONDERDAG 9 AUGUSTUS

FC HOOGEINDE - YB SK BEVEREN  8 - 2

Tegen derde provincialer en groot titelkandidaat YB SK Beveren werd het een totale walk-over voor een heel sterk FC Hoogeinde. YB startte met zes spelers (met ex-prof Anouar Bou Sfia) die Sint-Pauwels zondag voordien nog inblikte met drie-nul. Vooraf werd er gehoopt de schade te kunnen beperken. Het werd echter een meer dan overtuigende zege tegen een zwak YB.  FC Hoogeinde opende al snel de score via de mee opgerukte Brian De Dobbelaer. YB Maakte nog gelijk maar nog voor de rust werd het 3-1 met goals van Jarno De Maesschalck en uitblinker Stefan Van Leugenhaege.  Na rust werd het 3-2 met een knappe goal van Jimmy Pottihai. Wat daarna nog volgde was een ware afgang voor de bezoekers. De pas geplaatste nieuwe netten trilden nog vijf keer. Abderrahman Ajjar (2x), Jim Matthijnssens (2x) en Stefan Van Leugenhaege met zijn tweede van de avond zorgden voor een overtuigende en dik verdiende 8-2 overwinning voor een gretig FC Hoogeinde. OK er liepen bij YB wel wat gasten rond die het niveau niet aankonden maar anderszijds liep er nog genoeg kwaliteit op het veld (Annaert, Schippers, Pottihai, Seghers, Bou-Sfia, Merckx ...) om zulk een zware nederlaag te vermijden.  Een dikke proficiat aan alle spelers en technische staff van FC Hoogeinde !!!  Voor onze ex-spelers van YB (Darko, Joris en Brian) en de Beverenaars (Yannick, Gianni, Jambo) in onze groep deed de zege nog meer deugd.

FC Hoogeinde speelde met : Cedric Thieleman, Jetto Ligot, Brian De Dobbelaer, Samir Loulidi, Yannick Van Mullem, Jarno De Maesschalck, Kevin Schelfhout, Darko Minic, Stefan Van Leugenhaege, Michiel De Witte   (in de tweede helft kwamen nog in : Bram Schamphelaere, Frederik Merckx, Jambo Vercauteren, Jim Matthijnssens, Joris De Langhe, Stephane Van Dieren, Abderrahman Ajjar)


ZATERDAG 11 AUGUSTUS

RESERVEN FC HOOGEINDE - SK KEMZEKE  3 - 1

Tegen de reserven van derdeprovincialer Kemzeke werd een prima resultaat neergezet. FC Hoogeinde was de ganse match baas en de score had eigenlijk nog hoger moeten oplopen. Dit moet vertrouwen geven naar de competitie toe. Verheugend is ook het groot aantal spelers waarover onze coach kan beschikken. Ook het feit dat we nu met Bram Schamphelaere over een goede doelman kunnen beschikken is een extra troef.  De doelpunten werden gescoord door de snelle Yassir Hajji Bakkali (2x) in de eerste helft en door Alfonso Jinho in de tweede helft.

Speelden voor FC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Mohamed Azarkhan, Stephane Van Dieren, Jarno De Maesschalck, Baris Serbet, Harun Incikusu, Wim Van Dommelen, Moussa Ouslama, Rafik Sbissa, Elias Hajji Bakkali, Yassir Hajji Bakkali, Senad Hussein, Lorenz Dzemailovic, Alfonso Jinho, Bjorn Maras, Cengiz Kaplan, Bjorn Van Der Stighelen, Dimitri Van Poelvoorde


ZONDAG 12 AUGUSTUS

SPARTA WAASMUNSTER (1ste Prov) - FC HOOGEINDE  4 - 1

In de volgende ronde van de Hofman-Cup diende FC Hoogeinde de verplaatsing te maken naar eerste-provincialer Sparta Waasmunster. Sparta startte fors maar FC Hoogeinde verdedigde zich kranig. Een onoplettendheid liet Sparta wel toe de score te openen. Het klasseverschil was duidelijk en de onzen dienden heel wat meters te lopen. Een 1-0 ruststand was zeker en vast een opsteker voor FC Hoogeinde. Een geblesseerde Gianni Reho was toen al vervangen.

Sparta bleef ook na rust zijn wil opdringen doch het was pas in het laatste kwartier dat de eersteprovincialer de zege kon veilig stellen. Cedric Thieleman was duidelijk in grote doen en speelde een berematch.  De thuisploeg liep toch uit tot 3-0 met o.m. een penalty. Stefan Van Leugenhaege scoorde nog tegen doch in de absolute slotfase werd het dan toch nog 4-1 voor de sterke thuisploeg. Toch mochten onze jongens met opgeheven hoofd het veld verlaten want zij hadden zich kranig verdedigd.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Jetto Ligot (46' Frederik Merckx), Brian De Dobbelaer, Samir Loulidi, Gianni Reho (21' Stephane Van Dieren), Yannick Van Mullem, Jim Matthijnssens (65' Cengiz Kaplan), Kevin Schelfhout, Darko Minic, Stefan Van Leugenhaege, Michiel De Witte (65' Abderrahman Ajjar)

 


 

DINSDAG 14 AUGUSTUS

FC HOOGEINDE - KSK KLINGE   0 - 5

In de eerste helft kregen we een vrij goed FC Hoogeinde te zien dat jammer genoeg op achterstand kwam na een individuele verdedigende fout.  De eerste helft was er zeker geen klasseverschil te zien.  Na rust liep een overigens sterk Klinge verder uit. De vele wissels bij de rust deden de thuisploeg natuurlijk geen deugd want vooral achteraan liep er heel wat fout.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Jetto ligot, Brian De Dobbelaer, Samir Loulidi, Stephane Van Dieren, Kevin Schelfhout, Cengiz Kaplan, Joris De Langhe, Darko Minic, Stefan Van Leugenhaege, Jarno De Maesschalck, Yannick Van Mullem, Frederik Merckx, Abderrahman Ajjar, Jambo Vercauteren, Jim Matthijnssens, Yassir Hajji Bakkali

 


 

ZATERDAG 18 AUGUSTUS

RESERVEN FC HOOGEINDE - FC BOSDAM BEVEREN  2 - 0

De reserven van Bosdam hebben al jaren een goede naam en speelt al enkele jaren mee in de kop van het klassement. Doch de reserven van FC Hoogeinde hebben dit jaar een goede evolutie gemaakt en zouden dat ook nu tonen. In de eerste helft werd Bosdam helemaal overspeeld. FC Hoogeinde kon echter zijn overwicht niet bekronen met enkele doelpunten. Kans na kans werd gemist. Vijf-nul bij de rust had niet eens overdreven geweest.

Na rust zou FC Hoogeinde dan toch meer dan oververdiend het laken naar zich toetrekken. Alfonso Jinho en Cengiz Kaplan zorgden voor een megaverdiende 2-0 overwinning. De enkele malen dat de bezoekers dan toch gevaarlijk waren was er nog een steengoede doelman Darko Minic. Top gasten !

Speelden voor FC Hoogeinde : Darko Minic, Dimitri Van Poelvoorde, Marc Samari, Senat Hussein, Alfonso Jinho, Jambo Vercauteren, Omar Mediavilla, Yassir Hajji Bakkali, Landry Boika Mola, Lorenz Dzemailovic, Razik Maoui, Cengiz Kaplan, Mohamed Azarkhan, Rafik Sbissa, Baris Serbet, Harun Incikusu, Steven Van Walle

 


WOENSDAG 22 AUGUSTUS

RESERVEN FC HOOGEINDE - BELOFTEN SVELTA MELSELE  1 - 1

Onze reserven speelden alweer een meer dan degelijke wedstrijd tegen een sterk jong beloftenteam van Svelta Melsele. Het werd een leuke wedstrijd, gespeeld aan een hoog tempo met heel wat kansen voor beide ploegen. Een bijwijlen knap combinerend Melsele (met coach Amos) liet de thuisploeg heel wat meters lopen. FC Hoogeinde stelde daar tegenover heel wat grinta en inzet. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel en daar was vooral FC Hoogeinde niet ontevreden mee. Abderrahman Ajjar scoorde voor FC Hoogeinde en Darko Minic bewees alweer een uitstekend doelman te zijn.

Speelden voor FC Hoogeinde :  Darko Minic, Frederik Merckx, Omar Mediavilla, Stephane Van Dieren, Abderrahman Ajjar, Moussa Ouslama, Yassir Hajji Bakkali, Samir Bourrich, Dimitri Van Poelvoorde, Baris Serbet, Harun Incikusu, Senat Hussein, Mohamed Azarkhan, Medhi Latmani, Bjorn Maras, Steven Van Walle, Jambo Vercauteren


DONDERDAG 23 AUGUSTUS

FC HOOGEINDE - WS MEERDONK  3 - 3

De wedstrijd startte met een minuut stilte voor onze overleden voorzitter Luc Reel.

FC Hoogeinde behaalde tegen de buren en neo-derdeprovincialer uit Meerdonk een knap en oververdiend gelijkspel. De thuisploeg kwam drie maal op achterstand en telkens kwam FC Hoogeinde terug. Er zat wel heel wat 'afval' in het spel van beide ploegen doch spannend bleef het wel tot het einde. De doelpunten voor FC Hoogeinde werden gescoord door Jarno De Maesschalck (2x) en Cengiz Kaplan.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Joris De Langhe, Brian De Dobbelaer, Samir Loulidi, Gianni Reho, Yannick Van Mullem, Cengiz Kaplan, Landry Boika Mola, Jarno De Maesschalck, Stefan Van Leugenhaege, Kevin Schelfhout, Michiel De Witte, Jim Matthijnssens, Jetto Ligot, Darko Minic

 


ZATERDAG 25 AUGUSTUS

RESERVEN SP ST-GILLIS-WAAS  -  FC HOOGEINDE  5 - 2

De wedstrijd startte met een halfuur vertraging want de thuisploeg had nagelaten een scheidsrechter aan te vragen. Na een halfuur wachten was er dan toch iemand opgedaagd.

De thuisploeg (getraind door onze ex-speler Jonas Van Broeck) begon sterk aan de wedstrijd en was het eerste halfuur duidelijk baas. Dat resulteerde in een verdiende voorsprong. FC Hoogeinde kwam echter nog voor de rust langszij en erover via de snelle Yassir Hajji Bakkali (2x). De tweede helft was amper op gang gefloten of de bordjes wezen al 2-2. FC Hoogeinde zakte toen helemaal weg en binnen de kortste keren liep de thuisploeg 5-2 uit. Na de goede prestaties van onze reserven in de voorgaande wedstrijden was dit toch een domper voor FC Hoogeinde. Doch laten we het goede niet vergeten en hoopvol uitkijken naar de competitiestart.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Darko Minic, Dimitri Van Poelvoorde, Steven Van Walle, Abdel Ajjar, Harun Incikusu, Stephane Van Dieren, Bjorn Maras, Baris Serbet, Koen Waelput, Senat Hussein, Mohamed Azarkhan, Alfonso Jinho, Bjorn Van Der Stighelen, Marc Samari, Rafik Sbissa, Yassir Hajji Bakkali, Elias Hajji Bakkali


ZONDAG 26 AUGUSTUS

VV VOGELWAARDE - FC HOOGEINDE  0 - 5

 

 

 

Speelden voor FC Hoogeinde :  Cedric Thieleman, Joris De Langhe (65' Jetto Ligot), Brian De Dobbelaer, Samir Loulidi, Michiel De Witte (65' Gianni Reho), Landry Boika Mola (65' Frederik Merckx), Cengiz Kaplan, Kevin Schelfhout, Darko Minic (65' Wim Van Dommelen), Stefan Van Leugenhaege, Jarno De Maesschalck