Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Reserven - Verslagen

ZATERDAG 8 SEPTEMBER  RESERVEN FC HOOGEINDE - DAKNAM  1 - 4

Met de komst van Daknam kregen we een zogezegd haalbare tegenstander op bezoek. De aangeduide scheids was niet komen opdagen en Steven Van Walle offerde zich op om de wedstrijd in goede banen te leiden. Hij zou dat voortreffelijk doen. Daknam toonde zich doorlopend de betere ploeg en won verdiend de wedstrijd. Heel wat spelers van Hoogeinde speelden te slap en onder hun niveau. Voetbal is niet alleen aanvallen maar ook verdedigen en daar hebben sommigen het moeilijk mee. Daknam liep ietwat overdreven uit tot 0-3.  In het begin van de tweede helft scoorde Mohamed Azarkhan een enig mooi doelpunt en liet hij de thuisploeg nog even dromen van puntengewin doch Daknam liep nog uit tot 1-4.  Zo werd het een terechte doch overdreven overwinning voor de meer gedreven bezoekers.

Speelden voor FC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Omar Mediavilla, Rafik Sbissa, Wim Van Dommelen, Yannick Van Mullem, Yassir Hajji Bakkali, Lorens Dzemailovic, Elias Hajji Bakkali, Samir Bourrich, Mohamed Azarkhan, Bjorn Maras, Dimitri Van Poelvoorde, Koen Waelput, Senat Husein, Alfonso Jinho

ZATERDAG 1 SEPTEMBER  RESERVEN SOMBEKE - FC HOOGEINDE   2 - 3

De gespeelde oefnewedstrijden in de voorbereiding lieten  het beste verhopen voor onze reserven bij aanvang van de competitie. De eerste wedstrijd werd dan ook verdiend winnend afgesloten.  Bjorn Van Der Stighelen zette met een knappe individuele actie FC Hoogeinde na een kwartier op voorsprong. Sombeke kon evenwel snel de gelijkmaker scoren. Het tweede doelpunt van FC Hoogeinde was echt een pareltje. Senat Husein bracht van op zijn rechterflank de bal voor en Yassir Hajji Bakkali was bij de pinken en trapte de bal knap binnen. Nog voor de rust stond de eindstand op het bord met de gelijkmaker van Sombeke en een derde doelpunt voor FC Hoogeinde. Alfonso Jinho (Mendoza) trapte een strafschop (na fout op Yassir) loepzuiver binnen.  In de tweede helft kreeg FC Hoogeinde het moeilijker doch toonde zich uiteindelijk toch de betere en kon de drie punten meenemen naar de Molenstraat. We kregen ook een sterke doelman Bram Schamphelaere te zien.

Speelden voor FC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Mohamed Azarkhan, Bjorn Van Der Stighelen, Marc Samari, Alfonso Jinho, Koen Waelput, Rafik Sbissa, Wim Van Dommelen, Elias Hajji Bakkali, Yassir Hajji Bakkali, Lorens Dzemailovic, Senat Husein, Bjorn Maras, Samir Bourrich, Harun Incikusu