Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Reserven - Verslagen

ZATERDAG 15 SEPTEMBER

RESERVEN FC HOOGEINDE - TIELRODE  2 - 10

Speelden voor FC Hoogeinde : Seppe Batens, Tim Van Landeghem, Kellin Ndongala Luanda, Koen Waelput, Tibor De Vriendt, Yannick Mertens, Moussa Ouslama, Gianni Vermeiren, Jurgen Hoogstraate, Bjorn Van Der Stighelen, Abdelmounaim Belhaj

ZATERDAG 8 SEPTEMBER

RESERVEN RUPELMONDE - FC HOOGEINDE 5 - 1

In tegenstelling tot vorige week speelden onze reserven dit maal wel een goede wedstrijd en toonden zij veel inzet. Jammer genoeg hadden wij maar tien spelers ter beschikking. Sommige afwezigen moeten zich wel eens bezinnen of zij wel thuishoren in een Provinciale club. Zich aansluiten bij een club is niet voldoende. Er moet ook getraind worden en in het weekend moet men beseffen dat er competitie dient gespeeld te worden. Wie dit niet beseft kan beter stoppen bij FC Hoogeinde. Weliswaar zijn er heel wat gekwetsten doch dat maakt de afwezigheid van de anderen niet goed.

Het feit dat men maar met tien spelers was zou ons in de loop van de wedstrijd zuur opbreken. Na een moeilijke openingsfase nam FC Hoogeinde het heft in handen en was overduidelijk de betere ploeg. FC Hoogeinde verzuimde evenwel de kansen af te maken want het had altijd moeten voor staan. Jammer genoeg blesseerde Rafik Sbissa (waarschijnlijk meerdere weken out)  zich net voor de rust en dat zou ons de wedstrijd doen verliezen. Rafik liep immers heel nuttig te spelen als spits. Ruststand : 0 - 0

Met negen zou het na de rust moeilijk worden en dat resulteerde in nog zwaar overdreven 5-1 cijfers. Kellin Ndongala Luanda zorgde op strafschop voor de oververdiende eerredder. Dit was een wedstrijd die in normale omstandigheden altijd een zege voor FC Hoogeinde had opgeleverd. Hopelijk komen er volgend weekend wat meer spelers opdagen zodat we eens voltallig kunnen staan. Aan degene die er waren : een dikke proficiat voor hun inzet en gedrevenheid in moeilijke omstandigheden.

Speelden voor FC Hoogeinde : Seppe Batens, Tim Van Landeghem, Abderrahman Ajjar, Koen Waelput, Yannick Mertens, Moussa Ouslama, Rafik Sbissa, Abdelmounaim Belhaj, Zegna Adams, Kellin Ndongala Luanda

ZATERDAG 1 SEPTEMBER

RESERVEN FC HOOGEINDE - BAASRODE  0 - 5

Wat er afgelopen zaterdag op de mat werd gelegd was van een afschuwelijk slecht niveau dat ik er niet veel woorden aan ga vuil maken. Sommige tegendoelpunten waren van zulk een comedy capers gehalte dat het soms lachwekkend werd. Blunders, bal weg poefen, middenveld overslaan, de vrijstaande medemaat negeren, lange ballen naar niemand enz ... Abderrahman Ajjar die in doel stond viel evenwel niks te verwijten en degene die wel wouden voetballen verzopen mee met de rest. Gelukkig hebbben we nog wat last minute aansluitingen gedaan want er mag nog wat kwaliteit bij tegen volgende week.

Speelden voor FC Hoogeinde : Abderrahman Ajjar, Stijn Petrus, Zegna Adams, Koen Waelput, Razik Maoui, Pieter Oelbrandt, Moussa Ouslama, Stephane Van Dieren, Rafik Sbissa, Jurgen Hoogstraate, Yannick Van Mullem, Bern Maes