Reserven - Verslagen

 


 

ZATERDAG 10 OKTOBER  RESERVEN KFC HOOGEINDE - KLINGE A    3 - 0

 

 

 

Speelden voor KFC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Michael Bals, Ruben Van Daele, Jorick Thijs, Dylan De Wolf, Bryan Van Driessche, Abdel Ajjar, Jetto Ligot, Omar Mediavilla, Kevin Schelfhout, Alexander Temmerman, Koen Waelput, Quinten De Witte, Dries Van Der Ha, Lennert Serron


 

VRIJDAG 2 OKTOBER  RESERVEN WHITE BOYS - KFC HOOGEINDE  1 - 4

KFC Hoogeinde begon inspiratieloos aan de wedstrijd en keek vrij snel tegen een achterstand aan. Dit was het sein om wakker te worden en een tandje bij te steken. Eeerst scoorde de wederoptredende Jorick Thijs met een enorme pegel vanop 40 meter de gelijkmaker. Wat een knap doelpunt !

Daarna draafde rechtsback Michael Bals zijn flank af en bracht de bal prachtig voor (hele knappe assist !) waarna Omar Mediavilla de bal binnen werkte. (1-2)

Linkerflank Alexander Temmerman kon bij zoveel moois niet achter blijven en hij bracht de bal vanop de linkerflank tot bij Abdel Ajjar die voor de 1-3 zorgde.

Het dient gezegd : de inbreng van Abdel Ajjar na een goede 20 min deed de wedstrijd kantelen in het voordeel van de bezoekers. Ruststand : 1 - 3

Na rust was KFC Hoogeinde nog meer heer en meester en had de score ongetwijfeld nog veel hoger moeten oplopen. Omar Mediavilla zorgde met zijn tweede van de avond voor een zeker niet overdreven 1-4 eindstand.  Achteraf maakte ik mezelf de bedenking dat we na vier wedstrijden eigenlijk mee aan kop van het klassement hadden moeten staan.

Speelden voor KFC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Michael Bals, Gianni Reho, Ruben Van Daele, Jorick Thijs, Dylan Van Hese, Mohamed Azarkhan, Jetto Ligot, Omar Mediavilla, Joren Huybrecht, Alexander Temmerman, Koen Waelput, Abdel Ajjar, Dylan De Wolf, Quinten De Witte

 

 


 

ZATERDAG 19 SEPTEMBER  RESERVEN KSK KIELDRECHT - KFC HOOGEINDE  1 - 2

Onze jongens waren enorm gemotiveerd om de slechte wedstrijd van vorige week te doen vergeten. De wedstrijd begon evenwel slecht want quasi direct na de aftrap stond KFC Hoogeinde al op achterstand. (1-0 na 2'). Vrij snel echter herpakten zij zich en domineerden de rest van de eerste helft. KFC Hoogeinde bracht veruit het betere voetbal en dat werd nog voor rust beloond met de gelijkmaker. Quinten De Witte trapte van buiten de backlijn en door een bos van spelers krachtig binnen. Ruststand 1-1.

Na rust bleven de sterke bezoekers de winnende treffer zoeken. Bryan Van Driessche ging knap zijn lijn af en bracht de bal bij Joren Huybrecht die op een zalig knappe manier de bal binnen lepelde. (1-2)  KFC Hoogeinde speelde een dijk van een wedstrijd en won dik verdiend deze wedstrijd. Het toonde zich op alle vlakken de betere. Achteraan manifesteerden Ruben Van Daele en Jetto Ligot zich als een ijzersterk centraal duo. In tegenstelling tot wat wij eerst dachten speelden wij niet tegen de B-reserven maar wel degelijk tegen de reserven van KSK Kieldrecht (er zijn immers geen A-reserven) wat onze overwinning nog mooier maakte. Dikke proficiat aan iedereen !

Speelden voor KFC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Reinout Brandt, Ruben Van Daele, Jetto Ligot, Gianni Reho, Kevin Schelfhout, Quinten De Witte, Dylan De Wolf, Joren Huybrecht, Bryan Van Driessche, Angelo Stuer, Omar Mediavilla, Mohamed Azarkhan, Koen Waelput, Dries Van Der Ha

 


 

ZATERDAG 12 SEPTEMBER  RESERVEN KFC HOOGEINDE - RUPELMONDE  1 - 2

Een sterk verjongd KFC Hoogeinde speelde een degelijke wedstrijd al is er zeker nog heel wat ruimte voor verbetering. Met maar liefst zes nieuwkomers dient er nog verder gewerkt te worden aan de noodzakelijke automatismen. Het voetbal kon een pak beter want een denderende pot voetbal werd het zeker niet.

Bij de rust stond het 0-0 en dat was ook logisch want veel doelkansen kregen we niet echt te zien. Het was tekenend voor de wedstrijd dat Rupelmonde op voorsprong kwam na een individuele fout van één van onze verdedigers. Even later verdubbelden de bezoekers hun voorsprong en leek de buit binnen voor Rupelmonde. Pas dan werd KFC Hoogeinde wakker en voetbalde het met meer gedrevenheid en vooral meer doelgericht. Lennert Serron zorgde voor de aansluitingstreffer. De laatste tien minuten drukte KFC Hoogeinde Rupelmonde helemaal weg. Eerst kreeg de bezoekende doelman geel om toe tweemaal toe de bal te beroeren met de hand buiten het strafschopgebied. In de absolute slotfase diende KFC Hoogeinde altijd een strafschop te krijgen toen de bezoekende doelman de voor KFC Hoogeinde sterk ingekomen Quinten De Witte onderuit kegelde. De scheidsrechter gaf na de wedstrijd een warrige uitleg om geen strafschop te geven .....   Tja ...   de scheids heeft altijd gelijk.

Speelden voor KFC Hoogeinde : Bram Schamphelaere, Reinout Brandt, Koen Waelput, Ruben Van Daele, Dimitri Van Poelvoorde, Jetto Ligot, Samir Bourrich, Michael Bals, Dylan De Wolf, Kevin Schelfhout, Quinten De Witte, Lennert Serron, Mo Azarkhan, Mehdi Latmani, Omar Mediavilla