Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Oefenwedstrijden

 

 

 

ZATERDAG 20 AUGUSTUS
RESERVEN FC HOOGEINDE - U21 PD KRUIBEKE 2 - 1

Na de verloren wedstrijd van donderdag mochten onze reserven opnieuw aan de bak tegen een op papier sterke tegenstander. Vorig jaar werd tegen hetzelfde PDK nog verloren met 7-1. Onze jongens kwamen nu echter heel wat sterker voor de dag. Door de onbeschikbaarheid van Steven Van Walle (heupblessure) en Miguel D'Hondt (op reis) kwam Jonas Polfliet nog eens in actie als keeper en hij deed dat alweer met verve....
Onze jongens kwamen na 13' op voorsprong toen de beste man op het veld Boniface Nwobi de bal kreeg toegespeeld met rechts zijn man uit kapt en dan met links binnen trapte (1-0). In tegenstelling tot vorige wedstrijd zat deze keer defensief alles goed in elkaar en PDK kwam omzeggens tot geen enkele kans en dat resulteerde in een verdiende 1-0 ruststand.
Na rust kwamen de bezoekers sterk uit de startblokken en diende thuisdoelman Jonas Polfliet uit te pakken met een geweldige redding. Jonas duwde een geweldig schot nog tegen de dwarsligger. Even later zette Boniface Nwobi druk op de tegenstander die de bal in eigen doel trapte en ervoor zorgde dat de thuisploeg kon uitlopen tot 2-0. FC Hoogeinde had de wedstrijd goed onder controle en kwam verder nooit in de problemen. In de laatste minuut kregen de bezoekers nog een terechte vrije trap. Deze werd mooi aangesneden en werd krachtig binnen gekopt - al zat Jonas er nog dicht bij- en zo hadden de bezoekers ook hun doelpuntje beet. Een heel deugddoende overwinning dus voor onze reserven en dit bied perspectieven voor de competitiestart volgende zaterdag op Avanti Stekene. Een uitstekende doelman, de verdediging die alles goed gesloten hield, een heel sterk middenveld en een uitstekende Boniface Nwobi zorgden voor een leuke voetbalnamiddag. Steven Van Walle speelde als veldspeler en hij deed dat uitstekend.

Speelden voor FC Hoogeinde : Jonas Polfliet, Moussa Ouslama, Yarrich Van Gansen, Koen Waelput, Stijn Megroedt, Jurgen Ferraz Y Hernandez, Jurgen Hoogstraate, Samir Bourrich, Gianni Reho, Kellin Luanda Ndongala, Steven Van Walle, Boniface Nwobi, Tim Van Landeghem, Karim Saddik

 

DONDERDAG 18 AUGUSTUS
RESERVEN FC HOOGEINDE - FC FALSTAFF 3 - 4

Nadat onze reserven hun eerste oefenmatch tegen RS Bosdorp -ploeg uit eerste reeks Walivo- verdiend wonnen met 4-2 was de tegenstander opnieuw een ploeg uit Walivo. FC Falstaff haalde het nipt met 3-4. Het zag er nochtans lange tijd naar uit dat FC Hoogeinde ook deze wedstrijd zou winnen. Defensief geklungel zorgde er voor dat een wenkende overwinning nog uit handen werd gegeven.
Na tien min zorgde Kellin Luan...da Ndongala voor de 1-O waarna enkele minuten later FC Falstaff reeds kon gelijkmaken na een weliswaar prima bal vanop de rechterflank die werd binnengekopt aan de tweede paal door de kleinste speler op het veld. Na 22' verstuurde Jurgen Ferraz een lange bal richting Ilias Tigra die simpel afwerkte (2-1). Enkele minuten was het weer prijs toen Moussa Ouslama vanop 30 meter de bal in de winkelhaak trapte (3-1). Op het halfuur leidde geklungel in het strafschopgebied tot een onnodige strafschopfout. De penalty werd simpel binnen getrapt en zo wezen de bordjes bij de rust 3-2 aan.
Na rust bleef het in de defensie rommelen en na alweer een blunder werd het zelfs 3-3. Een kwartier voor het einde kopte Stijn Megroedt staalhard op de deklat maar aan verdere kansen kwam de thuisploeg niet meer. In de laatste minuut van de wedstrijd stond iedereen te slapen en konden de bezoekers de overwinning nog binnen halen (3-4). Defensief is er nog veel werk aan de winkel want anders gaan er nog veel punten te grabbel worden gegooid.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Moussa Ouslama, Yarrich Van Gansen, Jurgen Hoogstraate, Jurgen Ferraz Y Hernandez, Jonas Polfliet, Karim Saddik, Stijn Megroedt, Ilias Tigra, Gianni Reho, Koen Waelput, Steve Beck, Kellin Luanda Ndongala, Boniface Nwobi en Steven Van Walle

 

ZONDAG 7 AUGUSTUS 2016

RESERVEN FC HOOGEINDE - RS BOSDORP 4 - 2

Onze reserven speelden gister een dijk van een wedstrijd tegen een overigens ook heel goed voetballend RS Bosdorp. RS Bosdorp uitkomend in Walivo liet zien dat zij klaar zijn om er een goed seizoen van te maken. Het werd een heel aangename match met diverse goede acties en wisselende kansen voor beide teams. RS Bosdorp kwam eerst op voorsprong waarna op het half uur Boniface Nwobi voor de gelijkmaker zorgde. Tussendoor had Odilon Bilo...loo-Bi-Ndog staalhard op de deklat getrapt. Ruststand 1-1 dus.
Na rust trok de thuisploeg het laken naar zich toe onder impuls van een imponerende Mourad El Fassouni en een beresterke Jonas Reygaerts. Pedro Vaz Ribeiro trapte een perfecte corner en Jonas Reygaerts kopte staalhard binnen (2-1). Even later stonden de bordjes weer gelijk na een terechte penalty die knap werd binnen getrapt (2-2). Boniface Nwobi zorgde op een kwartier van het einde voor de 3-2 waarbij hij knap met links de bal in doel trapte. De mooiste en leukste goal kwam er na een sublieme steal van Jonas Reygaerts aan de cornervlag. Jonas won het duel en legde de bal panklaar voor onze youngster Jurgen Hoogstraate (16 jaar) die de bal maar binnen te leggen had (4-2). En of de Jurgen er blij mee was. Zo wonnen onze reserven dik verdiend hun eerste oefenmatch. Enkele nieuwkomers konden bekoren en toonden aan onze hoofdcoach dat hij met hen zal dienen rekening te houden. Ik wens ook RS Bosdorp te bedanken voor hun talrijke opkomst bij deze sportieve wedstrijd.

Speelden voor FC Hoogeinde : Miguel D'Hondt, Stijn Petrus, Samir Bourrich, Yarrich Van Gansen, Koen Waelput, Pedro Vaz Ribeiro, Nick Caeyzeele, Mourad El Fassouni, Boniface Nwobi, Rafik Sbissa, Jonas Reygaerts, Tim Van Landeghem, Jurgen Hoogstraate, Odilon Biloloo-Bi-Ndog