Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Uitslagen

 

 


 EINDUITSLAG PRONOSTIEK 2016-2017

Het was onze nieuwbakken coach Glenn Van Roeyen die het uiteindelijk haalde in een ware nek an nek race met Jonas Van Broeck. Beiden behaalden hetzelfde aantal punten doch Glenn haalde over het ganse seizoen de meeste drankbonnekes en wint aldus een week gratis appartement in Tenerife !

 


 

EINDUITSLAG PRONOSTIEK 2015-2016

Wegens andere beslomeringen hebben sommige van de te plaatsen berichten wat vertraging opgelopen. Sabine Van Duyse (90 punten) is de eindwinnaar geworden en heeft dus een week appartement in Tenerife gewonnen. Daisy Vonck (88 punten)eindigde tweede en wint een etentje voor twee personen. Op de derde plaats eindigden Jonas Van Broeck, Marc Van Duyse en Marleen Goossens met 87 punten. De laatste weekwinnaar was opnieuw onze kapitein van de reserven Koen Waelput.

 


 

WOUTER VAN DE MERLEN WINT VERDIEND ONZE PRONOSTIEK SEIZOEN 2014 -2015

De verdiende eindwinnaar van onze pronostiek is Wouter Van De Merlen geworden. De man die als spelers van Belsele dit seizoen maar liefst vier keer wist te scoren tegen ons (2x 1ste ploeg en 2x reserven) stond omzeggens het ganse seizoen aan de leiding en wint met zeven punten voorsprong een week gratis appartement in Tenerife. Het is hem van harte gegund. Als tweede wint Anke De Smet een etentje voor twee personen in de Pompadour in Beveren. Laat het haar smaken.


EINDSTAND NA DERTIG WEDSTRIJDEN SEIZOEN 2014 - 2015

1. Wouter Van De Merlen 139 punten

2. Anke De Smet  132 punten

3. Marc Van Duyse 128 punten

 

 


 

 EINDKLASSEMENT NA DERTIG  SPEELDAGEN  SEIZOEN  2013-2014

1. Rose-Anne De Schepper  128  Punten

2. Roger De Cock  126  Punten

3. Dirk Van Brussel, Rosita Van Exaerde, Sylvain De Cock  123  Punten