Pronostiek

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert KFC Hoogeinde een wekelijkse pronostiek. De basisprincipes zijn nog altijd dezelfde: per formulier €2 inleg, er wordt gepronostikeerd op 10 wedstrijden (alle matchen uit onze reeks + aangevuld met andere wedstrijden) met 1, X of 2. Elke week ontvangt de winnaar 10 drankbonnetjes. We hopen op eenzelfde grandioos succes als vorig seizoen. Maak vrienden, familie en supporters gerust warm om wekelijks mee te doen.

Formulieren kunnen doorgestuurd worden naar Jarno De Maesschalck per mail of WhatsApp, of ingevuld worden in onze kantine op dinsdag- en donderdagavond.

Weekwinnaars

Speeldag 1: Luc Thijs (6/10)
Speeldag 2: Nordin Baeyens (8/10)
Speeldag 3: Bjorn Van der Stighelen (9/10)
Speeldag 4: Angelo Stuer (9/10)
Speeldag 5: Odilon Biloloo-Bi-Ndog (9/10)
Speeldag 6: Gianni Reho (10/10)
Speeldag 7: Cedric Leonhart (8/10)
Speeldag 8: Angelo Lemos (10/10)
Speeldag 9: 

Reglement pronostiek

 1. Iedere week wordt er gepronostikeerd op tien wedstrijden met 1, X of 2.
 2. Bij gelijke stand telt de schiftingsvraag. De winnaar van deze schiftingsvraag is diegene die het dichtst het totaal aantal doelpunten benadert van de speeldag.
 3. De deelnameformulieren moeten uiterlijk op zaterdag om 18.00u binnen zijn, tenzij anders gecommuniceerd.
 4. Per deelnameformulier wordt een inleg van €2 betaald.
 5. De weekwinnaar ontvangt telkens tien drankbonnetjes. Bij gelijke stand en gelijk antwoord op de schiftingsvraag worden de drankbonnetjes verdeeld onder alle weekwinnaars.
 6. Er wordt ook een algemeen klassement opgemaakt waarbij de volgende prijzen gehanteerd worden:
        1ste plaats = €100
        2de plaats = €60
        3de plaats = 25 drankbonnetjes
 7.  Rode lantaarn (die elke week meespeelde) = 10 drankbonnetjes
 8.  Indien er wedstrijden van de pronostiek worden uitgesteld, dan zal de uitslag van die speeldag pas bekendgemaakt worden wanneer deze uitgestelde wedstrijd gespeeld is.
 9.  Het geüpdatete klassement en de weekwinnaar worden wekelijks bekendgemaakt op de website en ad valvas in de kantine van KFC Hoogeinde.
 10.  Deelname staat gelijk aan de erkenning van dit reglement. De organisatie heeft ALTIJD gelijk, ook wanneer deze ongelijk heeft.