Pronostiek

Sinds dit seizoen pakken we de pronostiek licht anders aan. Onze kapitein Jarno De Maesschalck ontfermt zich hierover, waarvoor onze uitdrukkelijke dank. Er wordt wekelijks gepronostikeerd op 10 wedstrijden (alle matchen uit 4de provinciale E aangevuld met andere fijne wedstrijden) met 1, X of 2. Wij hopen op een massale deelname! Maak vrienden, familie, supporters warm om wekelijks mee te doen.

Formulieren kunnen doorgestuurd worden via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Pronostiek speeldag 26
T.g.v. het coronavirus zal er de komende weken geen pronostiek georganiseerd worden. Het is afhankelijk van de beslissingen van de voetbalbond of speeldag 26, 27, 28, 29 en 30 nog ingehaald worden.

Weekwinnaars

Speeldag 1: Robert De Roos
Speeldag 2: Gianni Reho
Speeldag 3: Lotte Van De Putte

Speeldag 4: Kevin Schelfhout
Speeldag 5: Dirk Daelman
Speeldag 6: Sylvain De Cock
Speeldag 7: Koen Waelput
Speeldag 8: Bryan Van Driessche
Speeldag 9: Mike Reed
Speeldag 10: Mike Reed
Speeldag 11: Henk Colman
Speeldag 12: Theo De Cock & Robert De Roos (ex aequo)
Speeldag 13: Sam Loulidi
Speeldag 14: Jetto Ligot
Speeldag 15: Mark Van Driessche
Speeldag 16: Angelo Riga Clown
Speeldag 17: Wayne De Cock
Speeldag 18: Stefan Van Leugenhaege & Wim Van Dommelen (ex aequo)
Speeldag 19: Glenn Van Roeyen
Speeldag 20: Joris De Langhe
Speeldag 21: Peter Van Driessche
Speeldag 22: Dirk Daelman
Speeldag 23: Djork Heirman
Speeldag 24: Herwin Van Roeyen
Speeldag 25: Angelo Riga Clown
Speeldag 26: 

Reglement voetbalpronostiek 2019-2020

 1. Iedere week wordt er gepronostikeerd op tien wedstrijden met 1, X of 2.
 2. Bij gelijke stand telt de schiftingsvraag. De winnaar van deze schiftingsvraag is diegene die het dichtst het totaal aantal doelpunten benadert van de speeldag.
 3. De deelnameformulieren moeten uiterlijk op zaterdag om 18.00u binnen zijn. Dit kan na elke training op papier in de kantine, of via mail, WhatsApp of sms naar onze kapitein Jarno.
 4. Per deelnameformulier wordt een inleg van €2 betaald.
 5. De weekwinnaar ontvangt telkens tien drankbonnetjes. Bij gelijke stand en gelijk antwoord op de schiftingsvraag worden de drankbonnetjes verdeeld onder alle weekwinnaars.
 6. Er wordt ook een algemeen klassement opgemaakt waarbij de volgende prijzen gehanteerd worden:Indien er wedstrijden van de pronostiek worden uitgesteld, dan zal de uitslag van die speeldag pas bekendgemaakt worden wanneer deze uitgestelde wedstrijd gespeeld is.
  1. 1ste plaats = €100
  2. 2de plaats = €60
  3. 3de plaats = 25 drankbonnetjes
  4. Rode lantaarn (die elke week meespeelde) = 10 drankbonnetjes
 7. Het geüpdatete klassement en de weekwinnaar worden wekelijks bekendgemaakt op de website en ad valvas in de kantine van FC Hoogeinde.
 8. Deelname staat gelijk aan de erkenning van dit reglement. De organisatie heeft ALTIJD gelijk, ook wanneer deze ongelijk heeft.