Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Nieuws

 

 

TRANSFER NIEUWS !!!!

Volgende vijf spelers hebben getekend om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen :

- Yassir Hajji Bakkali - geboren in 1992 - komende van Sparta Waasmunster

- Elias Hajji Bakkali - geboren in 1990 - komende van SK Gerda

- Jinho Alfonso - geboren in 1988 - komende van SK Gerda

- Frederik Merckx - geboren in 1989 - komende van SK Kemzeke

- Jim Mathijnssens - geboren in 1988 - komende van SK Kemzeke

Uiteraard heten wij deze vijf nieuwkomers van harte welkom binnen onze club !

Dit maakt dus tot op heden reeds 14 nieuwe spelers.

 

TRANSFERS SEIZOEN 2018-2019 !!!

Volgende spelers hebben al getekend om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen :

- Michiel De Witte - geboren 1993 -  komende van Sparta Waasmunster

- Bilal Kadi - geboren 1998  - komende van Bosdam Beveren

- Omar Mediavilla - geboren 1994 -  komende van Bosdam Beveren

- Wim Van Dommelen - geboren 1982 - komende van VV Vogelwaarde

- Bram Schamphelaere - geboren 1998 - komende van Sinaai

- Jarno De Maesschalck - geboren 1994 - komende van Eksaarde

- Stefan Van Leugenhaege - geboren 1986 - komende van Bosdam Beveren

- Mike Van Leugenhaege - geboren 1991 -  liefhebbersvoetbal

Ook Boniface Nwobi komt er eindelijk bij nu zijn verblijfsvergunning in orde is - Nigeriaan van 1993 - traint al een hele tijd mee

Dit maakt een mooi lijstje van negen nieuwkomers. We zijn nog in onderhandeling met een jonge spits met mooie adelbrieven.

Slechts één speler heeft te kennen gegeven de club te verlaten.

Er werd de laatste weken hard aan de mouwen getrokken bij enkele van onze jonge spelers. Toch hebben zij laten weten de club trouw te blijven ondanks hun hoofd werkelijk werd zot gemaakt.

De trainersstaf blijft ook onveranderd : Glenn Van Roeyen, Mike Reed en Theo de Cock blijven ook volgend seizoen op post. Tevens wil ik nog een grote pluim geven aan onze T1 Glenn Van Roeyen om de club naar volgend seizoen toe sterker uit te bouwen.

 

 

 


 

TWEE OPMERKELIJKE LAST-MINUTE TRANSFERS !!

Op de valreep konden wij nog twee opmerkelijke transfers realiseren. Twee spelers die in het tussenseizoen hun overgang naar een andere club hadden gedaan komen dus opnieuw onze rangen vervoegen. Inderdaad Kellin Ndongala Luanda en Darko Minic zijn opnieuw spelers van FC Hoogeinde !!  Welkom terug !!!

 


 

VIER NIEUWKOMERS VOOR FC HOOGEINDE !!!!

FC Hoogeinde zit niet stil. Opnieuw mochten wij vier nieuwe spelers verwelkomen.

-  Ameer Abed : Ameer is  22 jaar, geboren in Irak en ondertussen bijna twee jaar in Belgie. Ameer trainde al mee in het verleden en viel op met zijn technisch vermogen. Ameer is een typische spelmaker en ikzelf geloof er enorm in dat hij nog gensters zal slaan.

 - Seppe Batens : Met Seppe hebben we nog een bijkomende doelman aangetrokken. Seppe is 25 jaar en speelde in de jeugd bij Sporting Sint-Gillis. Zijn laatste club was Rupelmonde. Seppe speelde al enkele jaren niet meer en zal nog wat tijd nodig hebben om fysiek 100 % in orde te komen. Volgens onze keeperstrainer Theo is hij technisch nog steeds goed.

- Yannick Mertens : Globetrobber Yannick (21 jaar) is een zoon van Belgische diplomaten en vertoefde al bijna zijn ganse leven in het buitenland : Venezuela, Thailand, Engeland, Cuba enz..  Momenteel wonen zijn ouders in Singapore. Enkele maanden trok Yannick (geboren in Antwerpen) terug naar zijn roots en vestigde zich in Beveren. Yannick is iemand waar we nog van gaan horen. Op de enkele trainingen die hij mee deed maakte hij al indruk met zijn fysieke sterkte en gedrevenheid.

- Gianni Vermeiren : Gianni (21 jaar), woonachtig in Meerdonk, voetbalde bij de jeugd van Meerdonk waarna hij het gedurende een tiental jaar probeerde als wielrenner (vooral veldrijden). Een maand geleden koerste hij nog en nu staat hij na al die jaren terug op het voetbalveld. Het zal nog effe tijd vergen om de omschakeling helemaal te maken maar de wil om er iets van te maken is er zeker.

Aan ALLEN van harte welkom !!!

 


 

ZES NIEUWE SPELERS VOOR FC HOOGEINDE !!!

Het was een drukke dag gisteren op FC Hoogeinde ! Naast een grote opkomst op training mochten wij ook maar liefst zes nieuwe spelers aansluiten.

- Maarten Thierens : Maarten is een doelman en speelde in het verleden bij Eeendracht Verrebroek. De laatste jaren was hij actief in het Land Van Beveren en wil het nu opnieuw proberen in het Provinciale voetbal. Maarten is gedreven en heeft een winnaarsmentaliteit. Een ferme aanwinst voor FC Hoogeinde !

- Richard Twum : Richard (22 jaar) is een verdediger en komt over van Verbroedering Zwijndrecht. Hij is een geboren Ghanees doch woont al enkele jaren op Linkeroever. Richard is technisch sterk en ook hij moet in staat zijn om er mee voor te zorgen dat FC Hoogeinde knappe resultaten haalt.

- Alperen Cerit : Alperen was in het verleden al actief bij FC Hoogeinde. Alperen is technisch een kraan, heeft een goede lange bal en kan als centraal verdediger uitgespeeld worden.

- Pieter Oelbrandt : Pieter was bij de jeugd actief bij Verbroedering Zwijndrecht. Als jonge knaap koos hij dan voor de wielersport. Toen hij stopte met koersen begon hij terug te voetballen in het Land Van Beveren. Via Moussa Ouslama kiest hij nu voor FC Hoogeinde. Pieter is iemand met een goede ingesteldheid en ligt goed in de groep.

- Djibril Gueye : Ook Djibril is een vriend van Moussa en kwam zo bij ons terecht. Djibril is een geboren Senegalees doch woont al 20 jaar in Belgie. Djibril is een boom van een kerel en is op zijn best als spits.

- Fouad Belhaj : Fouad is de broer van Abdelmounaim en is eveneens zoals zijn broer technisch vaardig. Met de nodige fysieker arbeid er bij moet ook hij een prima aanwinst kunnen worden.

Aan allen van harte welkom !!!

 


 

NIEUWE KALENDER HOFMAN-CUP

Zo 6 augustus FC Hoogeinde - Jago Sint-Amandsberg

Zo 13 augustus ST. Muide B - FC Hoogeinde

Zo 20 augustus FC Hoogeinde - HO Kalken B

Zo 27 augustus Avrasya Gent - FC Hoogeinde

Wedstrijden starten om 16.00 uur !!

 


 

WIJ HETEN JELLE VAN ROEYEN WELKOM !!!

Gisteravond mochten de fiere ouders Glenn en Joke hun tweede spruit verwelkomen. Dochtertje Julie is alvast heel fier op haar broertje. Wij feliciteren van harte met gans onze FC Hoogeindefamilie onze coach Glenn en zijn vrouwke Joke !!


 

SEIZOEN 2017-2018

Wat de reeks van Vierde Provinciale E betreft valt Wichelen af zodat er dus 17 ploegen in onze reeks zullen zitten.
De kalenders van de Eerste Ploeg en van onze Reserven zijn nog niet bekend. Nog effe afwachten dus ....


 

NIEUWE SPELERS NOG STEEDS WELKOM !!!

Ongetwijfeld zullen er nog heel wat spelers een nieuwe ploeg zoeken. FC Hoogeinde heet iedereen graag welkom om deel uit te maken van een gezellige Club waar iedereen kansen krijgt om zich verder te ontplooien. Vooral jonge spelers vanaf 15 jaar (U-21 ploeg) zijn nog steeds bruikbaar. Interesse ? Gelieve een mailtje te sturen naar onze Sportief Verantwoordelijke Marc Van Duyse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

ALEXIS KUBILSKIS TEKENT BIJ FC HOOGEINDE !!!

We waren al een tijdje rond maar nu mag het echt bekend gemaakt worden. Alexis Kubilskis - ex jeugd internationaal voor Belgie - ex Beerschot - KV Mechelen - Nottingham Forrest - FC Brussels (waar hij debuteerde op zijn 18de in Eerste Klasse !) - GBA - Kapellen - Waasland - Temse - Berchem en opnieuw Temse - Beerschot Wilrijk tekende vanavond een contract om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen. Wij heten hem uiteraard van harte welkom want dit is echt een top-transfer !!!


 

TRANSFERS SEIZOEN 2017 - 2018 !!

Yannick Oste  (19 jaar) : Yannick komt over van HRS Haasdonk. Hij was daarvoor aangesloten bij Svelta Melsele en SK Sint-Niklaas als veldspeler. Bij Sint-Niklaas proefde hij van Nationaal voetbal en bij Melsele speelde hij bij de U-21. Yannick is de zoon van Gery - keeperstrainer bij Waasland-Beveren en ook bezieler en oprichter van een bloeiende Keepersacademie. Yannick gaat het nu proberen als keeper en met de hulp van zijn pa moet dit kunnen lukken.

Hosam Gamal   (29 jaar) : Hosam was al eerder aangesloten bij FC Hoogeinde waarna hij twee jaar bij Hardy Waasmunster vertoefde. Hosam is een snelle technisch vaardige spits die ook uit de voeten kan op de flank.  Hosam, van origine komende uit Egypte, is getrouwd met een Belgische en woont in Temse.

Abderrahman Ajjar (26 jaar) : Ook Abdel (zijn roepnaam !) speelde in het verleden al enkele jaren voor FC Hoogeinde. Hij kan het best uitgespeeld worden als flankverdediger en trekt aanvallend ook uitstekend zijn streng. Drie seizoenen haalde hij bij FC Hoogeinde heel regelmatig de eerste ploeg. Ook bij Daknam, waar hij drie seizoenen speelde, mocht hij sporadisch mee met de eerste ploeg.

Brian De Dobbelaer (21 jaar) : De bijna 22-jarige Brian De Dobbelaer was bij YB Beveren basisspeler toen zij twee seizoenen geleden kampioen speelden in Vierde Provinciale. Brian, wonenende in Beveren, komt over van HRS Haasdonk. Brian is op zijn best als rechtsback doch kan ook uitgespeeld worden als centrale verdediger. Zijn jeugdopleiding doorliep hij op Waasland-Beveren.

Melvin Bruggeman  (22 jaar)  : Melvin is een uitstekende keeper en komt over van SK Belsele waar hij bijna niks speelde wegens een zware blessure. Daarvoor was hij actief bij White Boys en wijlen Klauwaerts Kemzeke waar hij bijna altijd tot de A-selectie behoorde en zelfs speelde in Eerste Provinciale.

Kevin Schelfhout  (2O jaar)  : Kevin is een technisch vaardige linkerflank. Hij komt over van Sinaai waar hij zijn ganse jeugd speelde. Enkele seizoenen geleden bij het toenmalige heel jeugdige Sinaai B mocht hij al proeven van vierde provinciale.

Deze week komen nog enkele jonge spelers (16-18 jaar) zich aansluiten en hebben we ook nog sportief gezien een ferme verrassing in petto !!

 

 


 

 

UITBOUW ACCOMODATIE FC HOOGEINDE !!

Momenteel liggen er al vergevorderde plannen op tafel om nieuwe kleedkamers te bouwen. Hiervoor zijn we echter nog afhankelijk van de nodige vergunningen (al kan dat snel gaan). We zullen dit alles in eigen beheer doen (in tegenstelling tot veel andere clubs !!). FC Hoogeinde is immers een gezonde club. Hierbij willen we ook een duidelijk signaal geven dat we vooruit kijken en we niet stilstaan. We houden jullie uiteraard verder op de hoogte.


 

TRANSFERS SEIZOEN 2017-2018

U leest het inderdaad goed. Het seizoen is nog maar net halfweg of de voorbereidingen zijn reeds begonnen naar volgend seizoen toe. De eerste nieuwe spelers zijn reeds gecontacteerd en enkele spelers hebben zich reeds spontaan aangeboden. We zijn vooral op zoek naar jonge spelers vanaf 15 jaar omdat het nog steeds onze intentie is om een U21 ploeg uit te bouwen. Met deze jonge spelers willen we intens werken om in de toekomst hen te laten doorstrom...en naar de Eerste Ploeg. Wij beseffen heel goed dat de resultaten dit seizoen ondermaats zijn en het zeker beter moet. Helaas moeten wij dit seizoen al te veel sterkhouders missen wegens blessures of werk (Ilias Tigra). Wij zullen er alles aan doen om volgend seizoen sterker voor de dag te komen al hebben we sommige zaken zelf niet in de hand (blessures). Nieuwe spelers mogen zich steeds aanmelden bij onze Sportief Verantwoordelijke Marc Van Duyse via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

BLESSURENIEUWS

Dit seizoen wordt er ééntje om vlug te vergeten qua blessures. We worden geteisterd door een vloedgolf aan gekwetste spelers. Naast de langdurig geblesseerden Nick Cayzeele, Jonas Van Broeck, Glenn Van Roeyen en Baris Serbet (allen seizoen voorbij) komen er nog steeds spelers bij wiens seizoen er op zit. Ook Pedro Vaz Ribeiro, Steven Van Walle (wordt morgen geopereerd) en Stijn Petrus (is al geopereerd) komen dit seizoen niet meer in actie. Ook Razik Maoui, Miguel D'Hondt, Mourad El Faissouni, Olivier Staes liggen momenteel in de lappenmand. Oscar Cuypers begint deze week terug te trainen.


 

TWEE SPELERS TEKENEN VOOR FC HOOGEINDE !!!

We verwelkomen nog twee spelers die deze week tekenden voor onze club !!
- Jani Franssens is een beloftevolle speler (20 jaar) die in het verleden nog voor Zwijndrecht uitkwam.
- Oscar Cuypers is een ervaren technisch sterke centrale middenvelder die laatst actief was bij YB Beveren in derde provinciale....
Aan alle twee van harte welkom !!!

 


 

ZONDAG 25 SEPTEMBER WORDT SPECIALE WEDSTRIJD !!

Zondag spelen we niet alleen de derby tegen WS Meerdonk en worden er heel wat toeschouwers verwacht. Tevens vieren we ook de 45ste huwelijksverjaardag van onze terreineigenaars Myriam en Gilbert en wordt ons aller Myriammeke 65 !! Dit zullen we op een gepaste wijze vieren ! Allen aanwezig dus !!


 

GEKWETSTEN KEREN TERUG = KERN BIJNA COMPLEET !!

Na weken blessureleed zijn meerdere spelers klaar om hun heroptreden te maken. Zo zijn Jonas Van Broeck, Olivier Staes, Mourad El Faissouni, Samir Bourrich, Kellin Luanda Ndongala terug speelklaar. Glenn Van Roeyen blijft in het sukkelstraatje zitten (rug) en het is bang afwachten of dit nog goed komt, Nick Cayzeele is ook nog gekwetst (sinds hij uitviel de eerste speeldag), Steven Van Walle heeft heupproblemen en Baris Serbet moet meer dan waarschijnlijk een nieuwe operatie ondergaan. Jonas Reygaerts moet dit weekend ook forfait geven wegens een blessure opgelopen tijdens de wedstrijd op Rupelmonde. Landry Boika Mola is dit weekend speelgerechtigd en morgen donderdag komen er normaliter nog twee nieuwe spelers tekenen. Mohamed Bourakja sluit binnenkort ook aan bij de groep.


 

JAARLIJKSE KWIS FC HOOGEINDE op VRIJDAG 18 NOVEMBER

Op Vrijdagavond zal in onze gezellige kantine onze jaarlijkse kwis doorgaan ! Verdere info volgt nog !


 

STOOFVLEES-FRIET op ZATERDAG 8 OKTOBER !!

Op zaterdag 8 oktober zal onze stoofvlees-friet plaats vinden. Voor degene die dit niet lusten zal er ook vol-au-vent zijn en dit alles voor de luttele prijs van 12 euro. Dessert is ook inbegrepen ! Verdere info volgt snel, inschrijven op voorhand en graag IEDEREEN aanwezig


 

PROJECT U-21

In alle stilte hebben wij verder gewerkt om een U-21 ploeg in competitie te kunnen brengen. We hebben nog vijf spelers nodig om te kunnen starten. Ongetwijfeld zijn er nog vrije spelers in de buurt of zijn er nog spelers bij een club die te weinig spelers of te veel spelers hebben. In ieder geval wat ook jouw capaciteiten zijn laat mij iets weten of je interesse hebt per mail bij de Sportief Verantwoordelijke This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. FC Hoogeinde heeft de laatste twee jaar heel wat geinvesteerd in de uitbouw van een mooie accomodatie : prima verlichting, kleedkamers gerenoveerd, nieuwe ramen in de kantine, twee mooie afdaken naast de kantine, allerlei schilderwerken her en der en nog zoveel plannen in de toekomst !! Veel nieuwe spelers werden aangetrokken en als het nu nog mogelijk zou zijn om een U-21 ploeg te kunnen opstarten dan zijn we voor jaren gerust en kunnen we verder omhoog kijken.

 


 

VOORBEREIDING SEIZOEN 2016 - 2017

 

Donderdag 28 juli : Oefenwedstrijd om 19.30 uur FC Hoogeinde - Beloften Sporting Sint-Gillis   1 - 1

Zondag 31 juli : om 16.00 uur Ursel B - FC Hoogeinde (Hofman-Cup)  1 - 2

Dinsdag 2 augustus : training om 19.30 uur

Donderdag 4 augustus : Oefenwedstrijd om 19.30 uur VV Hulsterloo - FC Hoogeinde  3 - 2

Zondag 7 augustus : Oefenwedstrijd om 13.30 uur Reserven FC Hoogeinde - RS Bosdorp  4 - 2

                              om 16.00 uur FC Hoogeinde - Avrasya Gent (Hofman-Cup)  5 - 0  forfait Avrasya

                              FC Hoogeinde - SK Berkenrode  3 - 3

Dinsdag 9 augustus : training om 19.3O uur

Donderdag 11 augustus : Oefenwedstrijd om 19.30 uur FC Hoogeinde - VV Clinge 2 - 3

Zondag 14 augustus : om 16.00 uur Donk - FC Hoogeinde (Hofman-Cup)  5 - 1

Dinsdag 16 augustus : training om 19.30 uur

Donderdag 18 augustus : Oefenwedstrijd om 19.30 uur  FC Hoogeinde (reserven) - FC Falstaff  3 - 4

                                     Voor de niet-geselecteerden training om 19.30 uur

Zaterdag 20 augustus : Oefenwedstrijd om 15.00 uur Reserven FC Hoogeinde - U-21 PD Kruibeke 2 - 1

Zondag 21 augustus : om 16.00 uur FC Hoogeinde - Boekhoute  1 - 5


 

SPONSORING GEZOCHT !!

Een voetbalclub goed runnen kost uiteraard geld. Net zoals ieder andere voetbalclub kan ook FC Hoogeinde nog extra sponsoring gebruiken. We mogen zeggen dat we goed bezig zijn maar er kan altijd nog wat bij om met FC Hoogeinde een stap vooruit te kunnen zetten. Indien er interesse mocht zijn van bedrijven die FC Hoogeinde willen steunen mogen zij dit steeds laten weten via mijn mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Uiteraard zijn alle verdere tips van harte welkom.

 


 

MARC SAMARI TEKENT BIJ FC HOOGEINDE !!!

Hij trainde al meerdere malen mee en gisteren tekende hij een overeenkomst om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen. Marc speelde een tiental jaar geleden nog voor de eerste ploeg van Sporting Sint-Gillis en speelde daarna nog voor o.m. Dendermonde, Klinge, Verrebroek, Kallo en laatst SK Gerda. Marc is een aanvaller met een neus voor doelpunten. Hij maakt morgen zijn debuut in de oefenmatch tegen FC Falstaff. Voor zondag tegen Boekhoute is hij nog niet speelgerechtigd maar tegen het begin van de Competitie zal dat wel het geval zijn. Welkom Marc !!


 

LANDRY BOIKA MOLA TEKENT VOOR FC HOOGEINDE !!

Alweer werd nog een nieuwe speler aangesloten ! Landry begon te voetballen bij Sint Anneke Sport waarna hij de overstap maakte naar KSK Beveren. Later verkaste hij naar Royal Antwerp en speelde hij nog voor Bosdam en YB Beveren. Landry, woonachtig in De Klinge, is 27 en een spits. Welkom Landry !!


 

DRIE NIEUWE SPELERS VOOR FC HOOGEINDE !

Zij trainen al een tijdje mee en zijn alle vier al officieel aangesloten.

- Mourad El Faissouni : is een technisch vaardige spelmaker (laatste club SK Gerda) met heel wat ervaring (33 jaar)...
- Samir Bourrich is de neef van Ilias Tigra, 31 jaar en laatst uitkomend voor KFCH Sinaai
- Lander De Caluwaert, 18 jaar komt over van WS Meerdonk
 


 

MEEST VERDIENSTELIJKE SPELER SEIZOEN 2015-2016

Gister zaterdag vond al de vierde training van het nieuwe seizoen plaats. Na de training was er een korte spelersvergadering en werd de kledij voor volgend seizoen gepast. Onze coach Amos had nog een verrassing in petto. Hij had alle aanwezigheden op training goed bijgehouden en oordeelde terecht dat degene die het meest aanwezig was op de trainingen wel eens mocht beloond worden. Amos zelf zorgde voor een prachtige bierkorf en de jongste speler van onze club Jurgen Hoogstraate mocht die in ontvangst nemen. Een dikke proficiat Jurgen !

 


 

VOORBEREIDING SEIZOEN 2016-2017

WE ZIJN ER AAN BEGONNEN !!!

Afgelopen zaterdagmorgen vond de eerste training van het nieuwe seizoen plaats. Onder de deskundige leiding van Peter Van Steen werd de konditie getest op de Finse piste in Beveren. De betere kwamen aan iets meer dan 10 km afgelegd. Loopsessies werden afgewisseld met heuveltraining, recuperatie ..... Daarna werden op het uitstekend liggend veld van FC Hoogeinde nog enkele oefeningen met de bal afgewerkt. Na de training lagen er voor onze spelers nog sandwiches klaar. Een zeer geslaagde eerste training werd het zeker en vast met tal van nieuwe gezichten. Ik wens vooral nog eens Peter Van Steen te bedanken voor de uitstekende coaching op de Finse Piste. De volgende training is nu vanavond om 19.30 uur. Be there !!


 

PROJECT U-21

In alle stilte hebben wij verder gewerkt om een U-21 ploeg in competitie te kunnen brengen. We hebben nog vijf spelers nodig om te kunnen starten. Ongetwijfeld zijn er nog vrije spelers in de buurt of zijn er nog spelers bij een club die te weinig spelers of te veel spelers hebben. In ieder geval wat ook jouw capaciteiten zijn laat mij iets weten of je interesse hebt per mail bij de Sportief Verantwoordelijke This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  FC Hoogeinde heeft de laatste twee jaar heel wat geinvesteerd in de uitbouw van een mooie accomodatie : prima verlichting, kleedkamers gerenoveerd, nieuwe ramen in de kantine, twee mooie afdaken naast de kantine, allerlei schilderwerken her en der en nog zoveel plannen in de toekomst !! Veel nieuwe spelers werden aangetrokken en als het nu nog mogelijk zou zijn om een U-21 ploeg te kunnen opstarten dan zijn we voor jaren gerust en kunnen we verder omhoog kijken.


 

VOORBEREIDING SEIZOEN 2016-2017


Op zaterdag 16 juli om 10.00 u beginnen de trainingen opnieuw. Volgende trainingen zijn dan maandag 18 juli, woensdag 20 juli, zaterdag 23 juli, dinsdag 26 juli en dan donderdag de eerste oefenmatch op eigen terrein om 19.30 tegen de beloften van grote broer Sporting Sint-Gillis. We hebben bewust gekozen om vroeg te beginnen en vijf trainingsdagen in te lassen voor we onze eerste oefenmatch spelen. De eerste week trainen we uitzonderlijk op maandag en woensdag zodat iedereen vrij is op onze nationale feestdag. Neem er nota van dat de trainingen op weekdagen stipt om 19.30 uur beginnen. Op zondag 28 augustus begint de competitie.


 

KALENDER HOFMANCUP 2016-2017

31/07 URSEL B - FC HOOGEINDE

07/08 FC HOOGEINDE - AVRASYA GENT

14/08 DONK - FC HOOGEINDE

21/08 FC HOOGEINDE - BOEKHOUTE

Wedstrijden starten steeds om 16 uur !


 

PLANNING SEIZOEN 2016-2017

Ondertussen hebben wij ook de planning voor het nieuwe seizoen in ons bezit. De competitie start dus in het weekend van 27/28 augustus. Op 18 december vind de laatste wedstrijd voor de winterstop plaats waarna er terug begonnen wordt in het weekend van 7/8 januari. Weekends van 25/26 februari en 1/2 april zijn vrije weekends. De laatste wedstrijd zou dan gespeeld worden op zondag 16 april. Dit alles is wel opgemaakt als er 16 ploegen in onze reeks zouden zijn en dus 30 speeldagen.


 

VOORBEREIDING SEIZOEN 2016-2017

Op zaterdag 16 juli om 10.30 beginnen de trainingen opnieuw. Volgende trainingen zijn dan maandag 18 juli, woensdag 20 juli, zaterdag 23 juli, dinsdag 26 juli en dan donderdag de eerste oefenmatch op eigen terrein om 19.30 tegen de beloften van grote broer Sporting Sint-Gillis. We hebben bewust gekozen om vroeg te beginnen en vijf trainingsdagen in te lassen voor we onze eerste oefenmatch spelen. De eerste week trainen we uitzonderlijk op maandag en woensdag zodat iedereen vrij is op onze nationale feestdag. Neem er nota van dat de trainingen op weekdagen stipt om 19.30 uur beginnen. Op zondag 28 augustus begint de competitie.


 

PROXIMUS SHIRTSPONSOR VOOR FC HOOGEINDE !!!

Een tijd geleden werd er door proximus een wedstrijd georganiseerd om een extra sponsorbedrag te kunnen binnenhalen. FC Hoogeinde was bij de winnaars en zal vanaf volgend seizoen met 'proximus' op de wedstrijdshirts spelen.


 

TWEE NIEUWE SPELERS VOOR FC HOOGEINDE !!

Gisteravond tekenden twee nieuwe spelers een overeenkomst om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen.

- Miguel D'Hondt is een 26-jarige doelman die in het verleden nog voor onze club actief was. Hij is erg gedreven om er opnieuw iets van te maken. Hij trainde afgelopen maanden in de academie van Gerry Oste (keeperstrainer bij Waasland-Beveren).

- Andy VanPraet is een 32-jarige spits die sinds enkele jaren in Sint-Pauwels woont. Hij was bij de jeugd actief bij Oostende en maakte zijn debuut in Vierde Nationale waarna hij ook nog speelde in Eerste Provinciale (West-Vlaanderen) tot hij een zware blessure opliep en hij het voetballen diende op te geven. Na meerdere jaren zonder voetbal wil hij het toch nog eens proberen bij onze club. Indien alles normaal verloopt hebben we er een topper bij !

In ieder geval van harte welkom Miguel en Andy !!

 

TWEE NIEUWE SPELERS VOOR FC HOOGEINDE !!

Woensdagavond hebben nog twee nieuwe spelers een akkoord gesloten om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen.

- Nick Caeyzeele is een 26-jarige middenvelder die in het verleden nog bij Sparta Linkeroever speelde in derde provinciale. Nick woont in Zwijndrecht.


- Yarrich Van Gansen is eveneens 26 en woont in Hoboken.

Beide spelers waren laatst actief bij Sac in het KVV.
Wij heten uiteraard Nick en Yarrich van harte welkom bij onze club. Dit maakt het aantal nieuwe spelers momenteel op elf en er zijn er nog twee op komst.

TRANSFERS SEIZOEN 2016-2017

Na de reeds eerder bekend gemaakte transfers van Stephane Van Dieren, Cedric Taelman, Steven Van Walle, Jurgen Ferraz Y Hernandez, Darko Minic, Razik Maoui en Kellin Ndongala Luanda hebben ook Samir Loulidi en Pedro Vaz Ribeiro een overeenkomst getekend om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen. Alle twee speelden zij in het verleden reeds voor onze club. Pedro (26 jaar) komt over van YB Beveren en is een sterke linksback. Samir (25 jaar) speelde laatst bij Sombeke waar hij titularis was. Samir is een centrale middenvelder. Om onze kern nog iets beter te stofferen zijn wij nog op zoek naar een ervaren verdediger. Indien er nog vrije spelers willen aansluiten stuur dan een mailtje naar onze Sportief Verantwoordelijke This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Slechts twee spelers verlaten de club wat toch aantoont dat het leuk voetballen is bij FC Hoogeinde.


 

ZEER GESLAAGD DERDE VOETBALTORNOOI FC HOOGEINDE !!

Afgelopen zaterdag vond ons Derde Voetbaltornooi (vijf tegen vijf) plaats. Het werd een heel geslaagde editie - met enkele sterke ploegen - en dit ondanks het kouder weer. Twaalf ploegen namen deel en het waren de jongens van ZVC 't Park die in de finale Imzouren City klopte met 11-7. Er liep wel wat kwaliteit rond op ons terrein met enkele spelers van Sporting Sint-Gillis en zelfs een speler van Lierse. Ik wil hierbij nog eens ALLE ploegen bedanken om hun deelname en wij hopen hen uiteraard volgend jaar allemaal terug te zien. Tevens kan ik niet genoeg iedereen bedanken (kantinepersoneel, bestuursleden, Jenny, scheidsrechters, spelers FC Hoogeinde, trainers FC Hoogeinde) die hebben meegeholpen om alles vlot te laten verlopen !!!

 


 

TRANSFERS SEIZOEN 2016 - 2017

Graag maken wij de inkomende transfers voor het seizoen 2016-2017 bekend !

STEPHANE VAN DIEREN

Deze polyvalente 19-jarige middenvelder komt over van HRS Haasdonk. Daarvoor speelde hij bij Noorse, Kapellen en Kruibeke. Stephane is een hoog opgeschoten kerel, woonachtig in Kruibeke, linksvoetig en gepassioneerd door wielrennen.

CEDRIC TAELMAN

Cedric is een jonge 19-jarige doelman en komt over van White Boys. Daarvoor was hij aan de slag bij Belsele.

RAZIK MAOUI

Razik is een man met heel wat ervaring (36 jaar). Hij speelde o.m. voor Racing Jet in vierde klasse tot hij een zware blessure opliep en zes jaar uit het veldvoetbal verdween. Ondertussen woont hij terug in Sint-Niklaas. Razik is een flankspeler die zowel op links als rechts uit de voeten kan.

JURGEN FERRAZ Y HERNANDEZ

Voor Jurgen is het een terugkomen bij FC Hoogeinde want hij was enkele jaren geleden al aan de slag bij onze club. Jurgen is ondertussen 33, woont in Temse en is een hardwerkende middenvelder. Momenteel is hij aan de slag in het Walivo bij Herleving Temse maar traint ondertussen al mee bij ons.

STEVEN VAN WALLE

Steven is een 22-jarige doelman die ook als veldspeler uit de voeten kan. Momenteel is hij nog aan de slag bij reeksgenoot Meerdonk waar hij al gans zijn leven speelde.

KELLIN NDONGALA LUANDA

Kellin is een prima linkerpoot die zowel vooraan als achteraan op de flank kan uitgespeeld worden. Kellin is 27, woont in Antwerpen en komt over van YB Beveren. Vorige clubs waren o.a. Zwijndrecht, Melsele (waarmee hij kampioen werd) en Bosdam.

DARKO MINIC

Darko is een vlotscorende spits en komt over van Verrebroek. Daarvoor was hij nog aan de slag bij Kallo (15 goals !) en bij YB Beveren waarbij hij vorig seizoensbegin een ware sensatie was en heel wat scoorde. Darko, 23 en wonende te Beveren is een jeugdproduct van Partizan Belgrado en ook een uitstekend doelman

AAN ALLEN VAN HARTE WELKOM BIJ FC HOOGEINDE !!!

 

Wat onze huidige spelerskern betreft is het zo dat er maar één speler weg gaat (Maxim Van Vlierberghe) en alle andere spelers al bijgetekend hebben of hun woord al gegeven hebben (ook onze parel Djedje Prince Dahi !!) en alles deze week verder in orde wordt gebracht.

 


 

FC HOOGEINDE IN ROUW !!

Vorige zondag overleed in huiselijke kring te Meerdonk Dhr. Remi De Cock na een moedig gedragen ziekte op de leeftijd van 86 jaar. Remi was de vader van onze keeperstrainer Theo en de grootvader van onze ex-spelers Frederik, Nick, Arjan en Robin. U kan Remi een laatste groet brengen op maandag 28 december van 19.00 tot 20.00 in rouwcentrum Van De Velde Marktplein 73 te Kieldrecht. De begrafenis zal plaatsvinden op dinsdag 29 december om 11.00 uur in de parochiekerk van de H. Cornelius te Meerdonk. Wij houden eraan echtgenote Mevr. Paula Van Duyse en alle nabestaanden van Remi veel sterkte toe te wensen met het verlies van hun dierbaar familielid.

OPGELET GEEN TRAININGEN !!

Om de batterijen terug op te laden zijn er de komende twee weken geen trainingen. De eerste training is terug voorzien op dinsdag 5 januari. Wij verwachten dan ook dat iedereen die dag aanwezig is !!!!

SCHEIDSRECHTER JEROME COPPENS OVERLEDEN

Consternatie gistermiddag toen scheids van dienst Jérome Coppens tijdens onze reservenwedstrijd plots in mekaar zakte enkele minuten voor rust. Vrij snel waren de hulpdiensten ter plaatse en werd hij overgebracht naar het Middelheim in Antwerpen waar hij in de loop van de avond/nacht helaas overleed. Wij van FC Hoogeinde kennen hem allemaal als een heel joviaal warm mens en een prima scheidsrechter. Ikzelf ken Jerome al vele jaren als werkcollega, vriend, broer van één van mijn beste vrienden en via zoon Bram ook op het voetbalveld. Hieronder zien wij een foto van Jérome op ons veld voorafgaand aan de wedstrijd FC Hoogeinde-Beervelde van twee jaar geleden. Gans FC Hoogeinde wenst de nabestaanden van Jérome veel sterkte met het verlies van hun dierbaar familielid.

 

 

MOSSELSOUPER GROOT SUCCES !!!

Twee weken geleden vond in onze altijd gezellige kantine ons mosselsouper plaats. We kregen bijna 100 eters over de vloer en dat was het aantal dat we voor ogen hadden. We deden alles in eigen beheer en op een paar schoonheidsfoutjes na verliep alles perfect. Onze mosselspecialist John Hoogstraate verdient alle lof en zeg nu zelf mosselen a volonté met friet voor 17 euro waar vind je dat nog ? Bedankt aan alle aanwezigen !!

 


KALENDERWIJZIGINGEN !!

Gelieve alvast volgende kalenderwijzigingen te noteren voor onze EERSTE PLOEG

Avanti Stekene B - FC HOOGEINDE wordt Zondag 8 november om 14.30 uur

FC HOOGEINDE - KVK Robur B wordt Zaterdag 19 december om 20 uur

FC HOOGEINDE - Baasrode wordt Zaterdag 16 januari om 20 uur

 

 

PROJECT U-21

Vorig seizoen zijn we gestart met een project om dit seizoen een U-21 ploeg op poten te zetten. Helaas is dit niet gelukt. We kwamen een vijf-tal spelers tekort. Verheugend is echter wel dat enkele onder hen reeds doorgestroomd zijn naar de eerste ploeg en volwaardige A-kern spelers zijn. Met het oog op volgend seizoen hopen wij echter voldoende jonge spelers te hebben om een U-21 ploeg in competitie te brengen. Enkelen zijn zich spontaan komen aanmelden en trainen reeds mee. Toch blijven wij nog op zoek naar naar jongens om onze groep U-21 te komen versterken. Meer info via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

FC HOOGEINDE LADIES

Gezien het huidige succes van het vrouwenvoetbal overwegen wij om in de nabije toekomst terug met een damesteam van start te gaan. In het verleden had FC Hoogeinde immers een damesteam. In de nabije omgeving zijn er niet echt zoveel damesploegen en het lijkt ons gewoon een mogelijkheid om in de komende weken eens te bekijken of de FC Hoogeinde Ladies een toekomst zou kunnen hebben. Geinteresseerden kunnen steeds mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 


 

START VAN DE TRAININGEN OP ZATERDAG 18 JULI

De allereerste training voor het nieuwe seizoen zal plaatsvinden op zaterdag 18 juli met aanvang om elf uur. Na afloop zullen er broodjes zijn zodat wij nog met iedereen verder kunnen kennismaken. De volgende training zal maandag 20 juli zijn om 19.30 uur. Zo geven wij iedereen de gelegendheid om de Nationale Feestdag thuis te vieren. Daarna schakelen we over op het regime van dinsdag en donderdag trainen. Uiteraard hangt alles ook af van de oefenwedstrijden die we gaan spelen.

Eerste pasdag voor de nieuwe kledij na de training. 

 


 

KLUSDAG OP ZATERDAG 11 JULI

 

Op zaterdag 11 juli voorzien wij een klusdag. Wij vragen dan ook aan zoveel mogelijk spelers, supporters, bestuursleden om te komen helpen. Wat kan er zoal gedaan worden : de doelpalen schilderen, de kleedkamers schilderen, de kantine schilderen, overtollig vuil opruimen, onze tweede kantine terug in orde brengen, de reclameborden proper maken, de graskanten maaien enz. Deze dag zal afgesloten worden met een gratis barbecue voor iedereen die meegeholpen heeft. Het aanvangsuur zal later meegedeeld worden.


 

DJEDJE PRINCE DAHI TEKENT VOOR FC HOOGEINDE !!

 

 

 

Afgelopen zaterdag op het tornooi vroeg iedereen zich af wie die kleine donkere kerel was die zoveel indruk maakte. Het was onze nieuwste aanwinst Djedje Prince Dahia. Djedje, afkomstig uit Ivoorkust, is sinds enkele maanden in Belgie en woont in Berchem. Hij is getrouwd met een Ivoriaanse die al 12 jaar in Belgie woont. Hij verbleef in één van de voetbalacademies van Jean-Marc Guillou en speelde laatst in derde klasse in Ivoorkust. Hij is een snelle wendbare en technisch vaardige linkerpoot die mij doet denken aan de legendarische Diallo van KSK Beveren. Het hoeft geen betoog dat wij heel blij zijn zo een speler te kunnen aantrekken. Het wordt alvast uitkijken naar zijn eerste wedstrijden want dat hij een sensatie zal worden in vierde provinciale staat nu reeds vast.

 

 


 

TWEE KEEPERS TEKENEN VOOR FC HOOGEINDE !!!


Wegens het (voorlopig) afhaken van Jamy Rombaut waren we al een tijdje op zoek naar twee keepers en uiteindelijk hebben we die dan toch gevonden en we zijn heel blij met de komst van hen.

- Tim Smet is een ervaren doelman (wordt 35) die overkomt van vierde provincialer Hingene. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij KSK Kallo (waar hij woonachtig is). Daarna kwam hij uit voor Kruibeke, Stekene Sportief, Burcht, Sinaai en laatst dus Hingene.

- Kevin Van Duyse is de verassende nieuwe naam als doelman. Kevin stond afgelopen seizoen drie maal in doel bij de reserven en maakte zoveel indruk dat hij er voor kiest om volgend seizoen volop zijn kans te gaan. Als gewezen veldspeler beschikt hij over heel wat extra troeven die een moderne keeper nodig heef


VIER NIEUWE SPELERS TEKENDEN VOOR FC HOOGEINDE !!!

Dylan Van Oudendyck : Dylan komt over van de U-21 van Bosdam en is 17. Hij kan uitgespeeld worden op de rechterflank en is voor zijn leeftijd niet bang om een duel aan te gaan. Dylan woont in Hamme en kreeg zijn jeugdopleiding bij SK Beveren en de laatste jaren bij Bosdam.

 

Rafik Sbissa : Rafik (20 jaar) kreeg een deel van zijn jeugdopleiding bij Antwerp waarna hij verkaste naar her Waasland en terecht kwam bij Bosdam Beveren. Rafik, woonachtig in Beveren, speelde de laatste twee jaar bij YB Beveren en Sombeke waar hij afgelopen seizoen toch enkele keren tot de wedstrijdselectie behoorde.

 

Stefan Camerier: Stefan (25 jaar) doorliep de jeugd van Sporting Lokeren waarna hij een zware blessure opliep en waardoor hij stopte met voetballen. De laatste jaren is hij actief in het Walivo en wil dus nu een stap hoger zetten. Stefan woont in Sint-Niklaas en is op zijn best als centrale verdediger al kan hij ook in de spits spelen.

 

Odilon Biloloo-Bi-Ndog : Odilon is een ervaren spits (36 jaar) die o.m. voor Dendermonde en Tielrode (in 2de provinciale) speelde. Hij is geboren in Kameroen, kwam in 1998 naar Belgie en woont in Beveren.

 

Aan alle vier van harte welkom bij FC Hoogeinde !!!

Volgende week tekenen er nog twee keepers en een ervaren spits uit derde provinciale.


 

 


 

CONTRACTVERLENGINGEN !!

Yannick Fierens : De technisch vaardige linkerpoot speelde afgelopen seizoen maar twee wedstrijden, fel geplaagd door een hardnekkige blessure. In samenspraak met onze technische staf zal Yannick er alles aan doen om top fit aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Zo mogen wij gezien de weinige speelminuten die hij vergaarde afgelopen seizoen spreken van aan aanwinst voor het volgende seizoen.

 

Maxim Van Vlierberghe : Alhoewel er fel aan zijn mouw werd getrokken heeft ons boegbeeld besloten om bij FC Hoogeinde te blijven en dit tot eenieders tevredenheid.

 

 

VOORSTELLING NIEUWE SPELERS  !!!.

- Baris Serbet : Baris was twee seizoenen terug de absolute revelatie bij FC Hoogeinde. Na het ongelukkig gebeuren op VK Hamme was hij een jaar inactief. De laatste vier weken is hij al terug aan het meetrainen en heeft hij laten zien dat hij voetballend nog niks van zijn kwaliteiten heeft verloren. Een absolute versterking dus !!

- Yannick Van Mullem : Yannick is een technisch vaardige polyvalente speler. Hij is pas 17 en moet nog wat body kweken maar hij heeft al laten zien dat met hem rekening zal moeten gehouden worden. Hij speelde jaren voor KSK Kallo waarna hij uitkwam voor HRS Haasdonk en nu dus overkomt van Bosdam Beveren

- Jurgen Hoogstraate : Jurgen is de zoon van onze Hoofdsponsor John, woont in Sint-Gillis en moet nog 16 worden (17 september). Jurgen heeft nog geen voetbalverleden maar traint al enkele maanden mee. Wat pleit voor hem is dat hij iedere training aanwezig is en dit heel gedreven doet.

- Glenn Van Roeyen : Over Glenn hebben we het al gehad op onze startpagina. Hij moet de man worden die de ervaring, rust en voetballend vermogen in de ploeg brengt. Na een reeds rijkgevulde carriere moet hij de man worden die FC Hoogeinde mee naar een hoger niveau kan brengen.

- Omar Mediavilla : Omar is 20, woont in Beveren en komt ook over van de U-21 van Bosdam Beveren. Hij speelde ondermeer nog voor KSK Beveren en Kieldrecht, is een sterke en snelle spits met een neus voor doelpunten. Hij moet nu de stap zetten naar een hoger niveau en we twijfelen er niet aan dat hij er ook in zal slagen.

- Gianni Reho : Gianni is 17, woont ook in Beveren en komt net als Yannick en Omar over van de U-21 van Bosdam Beveren. Gianni is een technisch vaardige linkerpoot die vroeger nog uitkwam voor Bazel en Kruibeke.

 


 

 

 


DRIE JONGE TALENTEN TEKENEN VOOR FC HOOGEINDE !!!!

 

Afgelopen donderdag tekenden drie jonge talenten een verbintenis om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen. Yannick Van Mullem (17), Gianni Reho (17) en Omar Mediavilla (20) komen over van de U-21 van Bosdam en zullen zeker een aanwinst zijn voor onze club.  Alle drie wonen zij in Beveren.  Van harte welkom !!

 

CONTRACTVERLENGINGEN  !!!

Volgende spelers tekenden een nieuwe verbintenis voor het seizoen 2015-2016 : Cedric Thieleman, Ilias Tigra, Olivier Staes, Bjorn Maras, Bjorn Van Der Stighelen, Jonas Van Broeck, Davy Colman, Yazid Ochan, Koen Waelput, Steve Beck, Abdelkrim Saddik, Moussa  Ouslama, Tim Van Landeghem, Joris De Langhe, Hosam Gamal, Stijn Megroedt, Nabil Zarkan, Maxim Van Vlierberghe, Yannick Fierens, Adil Belhaj, Mohamed Bourakja, Rody Van Mieghem, Gianni Loyez

 

NIEUWE SPELERS !!!

Volgende nieuwe spelers tekenden een contract voor het seizoen 2015-2016  : Glenn Van Roeyen, Mathieu Mange, Jordi Van Guyse, Baris Serbet, Jurgen Hoogstraate

In de rubriek nieuws volgt een kleine voorstelling van de nieuwe spelers.

 

FEEST TER GELEGENHEID VAN DE LAATSTE SEIZOENSWEDSTRIJD !

Ter gelegenheid van onze laatste seizoenswedstrijd staat er heel wat te gebeuren in de Molenstraat. Zo zal voor het eerst de nieuwe geluidsinstallatie in gebruik worden genomen. Dankzij Gilbert en Myriam Beck-Bleyenberg werd een nieuwe versterker en buitenhoorns aangeschaft. Dit alles werd vakkundig gekoppeld aan de installatie van onze Sportief Verantwoordelijke. Hiervoor zorgden technicus Dirk Van Meirvenne met steun van onze voorzitter. Deze middag zal FC Hoogeinde nog voor een verrassing zorgen en dit dankzij onze Hoofdsponsor John Hoogstraate. Allen daarheen dus !!

 

Hoeveel ploegen in vierde provinciale kunnen zeggen over een electronisch scorebord  te beschikken ??  FC HOOGEINDE beschikt sinds afgelopen zondag over een prachtig electronisch scorebord met ontzettend veel woorden van dank aan onze Hoofdsponsor John Hoogstraate   !!!      www.window-plaza.be    

 

 


 

HET FC HOOGEINDE-COMPLEX HEET VANAF NU HET GILBERT BECK STADION !!!

Onze terreineigenaars Gilbert en Myriam Beck-Bleyenberg hebben voor FC Hoogeinde al heel veel betekend. Als dank hiervoor wordt vanaf nu het Hoogeinde-complex het GILBERT BECK STADION genoemd. Aan onze tribune aan de rechterkant van de kantine is dan ook een passend bord geplaatst.

alt

TWEEDE VOETBALTORNOOI OP ZATERDAG 16 MEI !!!

Op zaterdag 16 mei vindt ons tweede vijf-tegen-vijf voetbaltornooi plaats. Gezien het grote succes van vorig jaar verwachten wij opnieuw heel wat inschrijvingen. Meer info kan men op de site vinden in de rubriek 'voetbaltornooi'. Inschriijven dient te gebeuren bij onze Sportieve Verantwoordelijke via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 


WOUTER VAN DE MERLEN WINT VERDIEND ONZE PRONOSTIEK !!!!

De verdiende eindwinnaar van onze pronostiek is Wouter Van De Merlen geworden. De man die als speler van Belsele dit seizoen maar liefst vier keer wist te scoren tegen ons (2x 1ste ploeg en 2x reserven) stond omzeggens het ganse seizoen aan de leiding en wint met zeven punten voorsprong een week gratis appartement in Tenerife. Het is hem van harte gegund. Als tweede wint Anke De Smet een etentje voor twee personen in de Pompadour in Beveren. Laat het haar smaken.


ONZE NIEUWSTE AANWINST GLENN VAN ROEYEN IS PAPA GEWORDEN

Vorige week donderdag iets na 17 uur werd de kleine Julie Van Roeyen (3,120 kg en 49 cm groot) geboren.  FC Hoogeinde wenst de fiere ouders papa Glenn Van Roeyen en mama Joke van harte proficiat met de geboorte van hun eersteling !


FC HOOGEINDE BESCHIKT OVER VOLLEDIGE GELUIDSINSTALLATIE

 

FC Hoogeinde beschikt sinds kort over een volledige geluidsinstallatie. Alles moet nog geplaatst worden want er komt toch wat denkwerk bij te pas om alles op de juiste manier un orde te krijgen. Ter gelegenheid van de laatste thuiswedstrijd op 26 april tegen Haasdonk gaan wij allles eens proberen te testen vooraleer de drie buitenhoorns definitief op de juiste plaats te hangen. Zeker is alvast dat de muziek over het ganse veld zal te horen zijn en dat dit ook in de kantine het geval zal zijn. Zo kunnen de aankondigingen en de muziek van in de kantine bediend worden.

 


 

FC HOOGEINDE OEFENT DONDERDAG 13 AUGUSTUS OP RKVV KOEWACHT

Het seizoen loopt op zijn einde en zo wordt er dan ook stilaan uitgekeken op wat er in het tussenseizoen dient te gebeuren. De komende weken zal er nog meer nieuws hierover te melden zijn. Alvast één oefenwedstrijd staat al op de kalender.  Op donderdag 13 augustus met aftrap om 19.30 uur wordt er geoefend tegen RKVV Koewacht (zoals de vorige twee jaar). Meer oefenwedstrijden worden de komende weken vastgelegd en dan ook bekend gemaakt. 

 


 

NIEUWE TRIBUNE OP FC HOOGEINDE AFGEWERKT !!!!

Afgelopen week werd de tribune aan de linkerkant van de kantine geplaatst. Het is een pareltje geworden waar ook stoelen en tafels geplaatst gaan worden. We gaan dit ook nog verder inkleden zodat FC Hoogeinde over hun eigen 'businessseats' alt altalt zal beschikken.  Dit alles werd mogelijk gemaakt door de gulle medewerking van onze terreineigenaars Gilbert en Myriam Beck-Bleyenberg. Het hoeft geen betoog dat wij enorm tevreden zijn met dit alles en dat wij hen nog op de gepaste manier zullen bedanken en in de bloemetjes zetten.

 


 

GLENN VAN ROEYEN TEKENT BIJ FC HOOGEINDE !!

Afgelopen woensdag konden wij onze eerste topper aantrekken voor het komende seizoen. Centraal verdediger Glenn Van Roeyen komt over van leider Eksaarde. Glenn (32 jaar) kende zijn jeugdopleiding bij Kallo waarna hij nationaal ging spelen bij Sporting Lokeren dat toen net SK Sint-Niklaas(waar hij eigenlijk was aangesloten) had opgekocht. Daarna speelde hij ondermeer bij Kemzele (in eerste provinciale), Sinaai, Klinge en dus nu Eksaarde. Hij speelde in de zaal zelfs in Eerste Nationale bij Argos Sint-Gillis.  Hij is iemand die viij makkelijk weet te scoren uit standaardsituaties en kiest steeds voor de voetballende oplossing. Het hoeft geen betoog dat wij enorm blij zijn met de komst van Glenn in wie wij iemand zien die FC Hoogeinde hogerop kan brengen. Volgende week komen er nog vier spelers tekenen en er zijn ook nog enkele jongeren op komst.

 

 


AMOS ADDE NIEUWE HOOFDTRAINER

VOLGEND SEIZOEN !!!

  

 

alt

 

Gisteravond werd er een akkoord bereikt met Amon Amos Addé om vanaf volgend seizoen als Hoofdtrainer te fungeren bij FC Hoogeinde. Amos begon aan het huidige seizoen als T1 bij Rupelmonde waar hij opstapte (en niet werd ontslagen !)  na een nochtans sterk seizoensbegin. We zijn ervan overtuigd met Amos de juiste man binnengehaald te hebben om FC Hoogeinde verder te laten doorgroeien naar een op zijn minst degelijke en stabiele vierdeprovincialer. FC Hoogeinde houdt eraan huidig Hoofdtrainer Margino De Kerf te bedanken voor het uitstekende werk dat hij geleverd heeft de voorbije twee jaar. Wij wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière en we twijfelen er niet aan dat wij de komende twee maand nog voor de volle 100 % op hem kunnen rekenen.

 

 


 

Het houdt niet op met de nieuwe terreinsponsors.  De zoveelste nieuwe terreinsponsor kon aangetrokken worden. En er zijn er nog op komst !!

ALL IMPORT

Natuursteen en Keramische Tegels

Doornstraat 62   9170 Sint-Gillis

0475 66 20 40

www.all-import.be  

 

alt

 


 

DE FC HOOGEINDE-FAMILIE BREIDT UIT !!

 

Gisteren dinsdag 13 januari werd onze sympathieke pocketspits Hosam Gamal een trotse papa. Hosam en vrouwtje Annelies mochten hun eerste zoontje Adam verwelkomen. Adam werd geboren in de Sint-Jozefkliniek (kamer 177) in Bornem. De kleine spruit is 48 cm groot en woog 2820 gr. Het hoeft geen betoog dat ook de fiere grootouders in de wolken zijn met de komst van Adam.  Wie gelukwensen wil sturen  : Hosam Gamal en Annelies Van Bruysel  Kruisstraat 24  9140  Temse

FC Hoogeinde wenst Hosam en Annelies alle geluk toe met hun zoontje !!!

alt                             

 


 

HERAANLEG VAN DE TOEGANGSWEG NAAR HET TERREIN !

Afgelopen vrijdag bracht een delegatie van het gemeentebestuur van Sint- Gillis een bezoek aan onze accommodatie in de Molenstraat. Meer bepaald de toegangsweg naar ons veld was het gespreksonderwep. Meteen werden ook de plannen ontvouwd om er nu daadwerkelijk iets aan te doen. Uiteraard moet alles nog de Gemeenteraad passeren maar als alles vlot verloopt zou de weg er ongeveer half  Mei uitstekend moeten bij liggen . Er wordt een greppel gegraven en de weg  wordt opgevuld.  Gedaan dus dan met de modderige toestanden en de vele putten. En dat zal dus een ganse verbetering zijn !

 

 

 


 

EERSTE WEDSTRIJD MET DE NIEUWE SHIRTSPONSOR WINDOW PLAZA !!

 

altalt

Op bovenstaande foto herkennen we van links naar rechts : Gilles Rossou (kapitein FC Hoogeinde), John Hoogstraate (sponsor Window Plaza), Eddy De Wilde (scheidsrechter) en Kris Van Bogaert (kapitein PDK)

 


 

NIEUWE CO-HOOFDSPONSOR VOOR FC HOOGEINDE

Graag stellen wij onze gloednieuwe Co-Hoofdsponsor even voor. Window Plaza biedt prachtige ramen en deuren van professionele kwaliteit aan fabriekprijzen. Bovendien geven zij alle hulp zodat u de juiste ramen en deuren aankoopt en ze zelf of door een professioneel kan geplaatst worden.

 

www.window-plaza.be   kijk ook eens op  www.rolluik-plaza.be  en op  www.hoogstraate-bouw.be


altalt

 

Hierboven herkennen wij John Hoogstraate bij de ondertekening van zijn sponsorcontract. Ter gelegenheid van de eerste thuiswedstrijd na nieuwjaar op 18 januari tegen PDK zullen de nieuwe wedstrijdshirts gereed zijn met Window-Plaza als hoofdsponsor. FC Hoogeinde dankt van harte John Hoogstraate voor zijn sponsoring en heet hem en zijn getrouwen welkom in de FC Hoogeinde-familie !!!

alt

 


 

OPNIEUW EEN NIEUWE TERREINSPONSOR VOOR FC HOOGEINDE !!

 

ALEX HAESAERT BVBA

Sanitair, Verwarming

Lood-, Zink- en Koperwerken

Roofing en Rubberdakbedekking

Nieuwbouw en Renovatie

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.     03 770  58 70

Kronenhoekstraat 50  9170 Sint-Gillis-Waas

alt

 


 

VERLENGING VAN HET SPONSORCONTRACT VAN CO-HOOFDSPONSOR AMBIANCE KAFEE 'T NIVOO

Onlangs werd ook het sponsorcontract met Ambiance Kafee 'T NIVOO gelegen op het Omer De Meyplein met een jaar verlengd. Klik alvast eens op de banner rechtsonderaan van 'T Nivoo en ontdek de zeer uitgebreide en gevarieerde menukaart. Aanraders zijn momenteel de raclette en/of steengrill. Van harte dank voor de hernieuwde sponsoring aan Marc en Marianne en aan Vanessa en Gwendolien.       www.tnivoo.be 

 

alt

 


VERLENGING VAN HET SPONSORCONTRACT VAN CO-HOOFDSPONSOR VIAENE DECORATORS

 

Ex-speler en voormalig bestuurslid Raf Viaene verlengde afgelopen week zijn sponsorcontract met FC Hoogeinde.  Bezoek alvast eens de winkel/showroom gelegen op het Brugsken 45 te Sint-Niklaas. Hier kan je steeds terecht voor allerlei advies wat met verf, vloerbekleding, behangpapier en decoratie te maken heeft. Hierbij zeggen wij nog eens een welgemeende dank van de ganse FC Hoogeinde-familie aan de familie Viaene.


alt

 


 

NIEUWE TERREINSPONSOR VOOR FC HOOGEINDE !!!

 

alt

www.scangulf.be    FROZEN SEAFOOD

Hazopweg  Haven 1261

9130 Kallo

 


 

ALLEREERSTE AVONDWEDSTRIJD OP ZATERDAG 20 DECEMBER   !!

Zaterdagavond 20 december 2014 wordt een heuglijke datum in de geschiedenis van FC Hoogeinde. Immers op die dag vindt er de allereerste avondwedstrijd bij kunstlicht plaats in de Molenstraat.  Om 19.30 uur zal de aftrap gegeven worden van de wedstrijd FC Hoogeinde-Bosdam Beveren. Alvast nodigen wij iedereen uit om deze wedstrijd bij te wonen. Ook het Gemeentebestuur van Sint-Gillis-Waas is reeds bij deze al uitgenodigd. Aangezien we dan ook in de kerstperiode zitten staat er heel wat te gebeuren en gaan wij er een daverend feest van maken. Er zal gluhwijn, jenever enz. te verkrijgen zijn. Verder voorzien we de mogelijkheid om naast onze hamburgers ook pannekoeken te bakken. Uiteraard mag de nodige kerstmuziek ook niet ontbreken. Later op de avond gaan alle remmen los en maken we er een heuse party van !!! Men zegge het voort !


 

KALENDERWIJZIGING

Gelieve nota te nemen van de volgende wijzigingen in de kalender :

reserven : komen er bij zaterdag 22 november om 14.30 uur Doorslaar C - FC Hoogeinde en zaterdag 11 april om 15 uur FC Hoogeinde - Doorslaar C

eerste ploeg : zondag 21 december wordt zaterdagavond 20 december om 19.30 uur FC Hoogeinde - Bosdam Beveren  en zondag 1 maart wordt zaterdagavond 28 februari om 19.30 uur FC Hoogeinde - Eksaarde


 

BINNENKORT EERSTE ZATERDAGAVONDWEDSTRIJDEN OP FC HOOGEINDE ??

Aangezien onze nieuwe verlichting volledig conform de regels is goedgekeurd om avondwedstrijden te spelen hebben we besloten om binnenkort van start te gaan met onze ALLEREERSTE avondwedstrijden bij kunstlicht. Nog nooit eerder werd er een competitiewedstrijd afgewerkt bij kunstlicht op FC Hoogeinde. We kunnen dan ook gerust spreken van een mijlpaal in de geschiedenis van onze club.  We hebben de aanvraag gedaan om op zaterdagavond 20 december te spelen tegen Bosdam. Tevens werd er de vraag gesteld aan Eksaarde om op zaterdagavond 28 februari te spelen. 'S middags spelen ook de reserven van Eksaarde op Hoogeinde zodat we dus beide ploegen op die dag zouden kunnen ontvangen. Uiteraard gaan we bij onze eerste avondwedstrijd (dit zou dus tegen Bosdam Beveren zijn)  nog wel iets speciaals doen. Wij houden u verder op de hoogte.


 

STOOFVLEES-FRIET AVOND OP ZATERDAG 22 NOVEMBER !!

Zoals je ook kan lezen op onze startpagina richt FC Hoogeinde op zaterdag 22 november weerom een stoofvlees-friet avond in. Wie er vorig jaar bij was weet zeker nog wel dat het lekker smullen was en dit voor de luttele prijs van tien euro. Wij verwachten dan ook zoveel mogelijk inschrjvingen. Hou alvast de datum goed in de gaten en schrijf tijdig in zodat wij alles goed kunnen inplannen. Inschrijven kan bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  Uiteraard kan je dit ook in de kantine doen.  Tot dan !!! 


 

NIEUWE TRIBUNE WERD GEPLAATST !!!

 

 

alt

 

 Er was al veel over gezegd en geschreven maar nu is het toch een feit. Afgelopen vrijdag werd onze nieuwe tribune vakkundig geplaatst. Het is een metalen constructie geworden die later nog verder afgewerkt kan worden. Hoe we dat gaan doen moeten we nog even over nadenken. In ieder geval is het zo dat met de komende winter voor de deur nu heel wat mensen regenvrij naar de voetbal kunnen zien. We zijn dan ook enorm blij en fier. We kunnen niet genoeg de Heer en Mevrouw Gilbert Beck en Myriam Bleyenberg bedanken voor hun toch wel erg gulle financiering van dit project. En zo zet FC Hoogeinde alweer een ferme stap vooruit !!!


 

8STE FC HOOGEINDE QUIZ OP VRIJDAG  17 OKTOBER

Niet vergeten nu vrijdag 17 oktober in onze kantine met aanvang om 20 uur : Onze 8ste FC Hoogeinde quiz.   Deelname via  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Inschrijven kan nog maar stuur dan zeker zo snel mogelijk een mail. Deelnameprijs : 16 euro  Ploegen : max vier personen per ploeg

 

TOT DAN !!!


VOLGEND SEIZOEN VAN START MET U-21 PLOEG

Het bestuur van FC Hoogeinde heeft de intentie uitgesproken om volgend seizoen met een U-21 ploeg van start te gaan. Dit alles om ons ledenaantal op te drijven en tevens jonge talenten de kans te geven door te stromen naar de reserven en naar de eerste ploeg. Wij zijn van oordeel dat dit alleen maar voordelen kan hebben zowel voor de spelers als voor onze club. Als wij met jonge spelers vanaf 16 jaar kunnen werken gaan wij ook sneller deze kunnen laten doorgroeien naar een hoger niveau. Spelers, ouders, iedereen die hiervoor interesse heeft kan steeds mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Ik zal hen graag te woord staan en hen onze visie uitleggen.  Door onze goede contacten ook in Nederland kunnen wij met onze elftallen regelmatig daar gaan spelen wat onze jongens ook meer ervaring kan opbrengen. Ook het feit dat onze lichtinstallatie goedgekeurd is kunnen wij zien als een heel positief gegeven om toekomstgericht goed te kunnen werken. Aangezien de U-21 reeks mager bezet is gaan wij die jongens ook regelmatig oefenwedstrijden laten spelen zodat zij toch tot een volledige kalender kunnen komen.


ONZE VERLICHTING WERD GOEDGEKEURD !!

Enkele weken geleden werd onze gloednieuwe verlichting gekeurd door de mensen van 'den bond' en deze heeft met glans alle testen doorstaan. Vanaf nu kunnen wij dus officiele avondmatchen laten doorgaan. Dit kan alleen maar positief zijn voor gans onze club. Wij zijn aan het bekijken om binnenkort een avondmatch te laten doorgaan en  dit een officieel tintje te geven. Hierbij wil ik nog eens heel graag het gemeentebestuur van Sint-Gillis te danken voor de geweldige financiering !!!


VANAF NU HAMBURGERS TE VERKRIJGEN IN ONZE KANTINE

Vanaf nu zijn er in de kantine hamburgers te verkrijgen aan drie euro. Erwin zal zoals hij vroeger met de hotdogs deed deze met veel plezier voor jullie bakken. Maak er gebruik van !


 

DE NIEUWE VERLICHTNG WERD GEPLAATST !!!

We hadden het enkele maanden geleden al aangekondigd. FC Hoogeinde zou nog voor het seizoen begon een nieuwe verlichting krijgen. Deze week werd dit een feit. Alles werd vakkundig geplaatst door een gespecialiseerde firma. Het resultaat is een pareltje en iets waar we enorm blij mee zijn. Het aantal watt werd opgedreven van 6000 naar 8000 watt. Alles moet nog gekeurd worden door de KBVB maar dit is in principe maar een formailiteit.  Eens dit achter de rug is is onze verlichting conform de reglementen om avondmatchen te kunnen en mogen spelen. Dit is alvast een ferme stap vooruit alweer voor onze steeds meer groeiende club. Hierbij moeten wij nog zeker en vast het gemeentebestuur van Sint-Gillis uitgebreid bedanken dat zij dit alles mogelijk hebben gemaakt.


 

NOG TWEE EXTRA OEFENWEDSTRIJDEN VOOR ONZE RESERVEN

Gezien het steeds stijgend aantal spelers die aangesloten zijn hebben we besloten om nog twee extra oefenwedstrijden voor onze reserven in te lassen kwestie van zoveel mogelijk spelers ritme te laten opdoen. Op donderdagavond 7 augustus met aftrap om 20 uur ontvangen wij FC Cado uit Stekene en op zondag 17 augutus zijn wij gastheer voor de Harlem Globeshotters uit Nieuwkerken. Deze wedstrijd zal afgetrapt worden om 14 uur waarna om 16 uur onze eerste ploeg voor de Hofmancup Idegem B ontvangt. Beide ploegen spelen in de hoogste zondagsreeks van Walivo. Overigens zijn dit zeker geen slechte ploegen en beschikken zij toch over enkele kleppers die in het verleden provinciaal gespeeld hebben.


ACHT NIEUWE SPELERS VOOR FC HOOGEINDE

 Afgelopen weken konden wij nog acht nieuwe spelers aansluiten. Ik stel ze even voor :

- Yordi Verheyden, Matthias Bogaert en Cedric De Smet zijn alle drie woonachtig in Nieuwkerken en geboren in 1995. Matthias heeft een verleden bij Nieuwkerken. Cedric en Yordi hebben nog geen wedstrijdervaring maar zijn wel altijd sportief bezig geweest.

- Adil Belhaj (Sint-Niklaas) heeft zijn jeugdopleiding doorlopen bij Nieuwkerken waarna hij nog bij White Boys actief was en ook in het zaalvoetbal zijn streng trok. Zijn laatste club was FC Hoogeinde maar hij diende voortijdig te stoppen wegens een blessure en werkomstandigheden.

- Davy Colman (Sint-Niklaas) is een stevige bonk die laatst actief was in het liefhebbersvoetbal.

- Ertan Ardali (Sint-Niklaas) is een technisch vaardige voetballer die twee jaar geleden nog bij FC Hoogeinde speelde en nu dus terugkeert.

- Pieter Verheyen (Melsele) is de neef van Kevin Van Duyse en speelde bij de jeugd van Svelta Melsele waarmee hij nog kampioen werd met oa Yannick Fierens. Daarna was hij succesvol als wielrenner (net zoals zijn pa) maar hij stopte daarmee om een eigen zaak uit te bouwen.

- Hosam Gamal (Temse) is een 26-jarige Egyptenaar (sinds een paar jaar in Belgie) en de schoonzoon van sportjournalist Dirk Van Bruysel (GVA). Hosam is in het verleden nog nergens aangesloten geweest.

Wij wensen al die spelers van harte welkom en hopelijk voelen zij zich rap thuis in onze familiale club. Zo zijn we er toch in geslaagd onze kern te verruimen en ongetwijfeld zitten er hier nog wel enkele bij die zullen doorstoten naar de A-kern.

 


THIERRY LAUWERS STOPT MET VOETBALLEN

Een van onze trouwste clubspelers Thierry Lauwers dient noodgedwongen met voetballen te stoppen. Na een lange revalidatie vorig jaar loopt het nu ook weer mis. Op 5 augustus dient hij een kijkoperatie te ondergaan. Deze maal is de rechterknie aan de beurt. Linker en rechter meniscus en hoogstwaarschijnlijk ook nog de voorste en achterste kruisbanden dienen geopereerd te worden. In deze optiek heeft Thierry besloten om met voetballen te stoppen. Er moet immers ook nog brood op de plank komen en ook nu zal er hem een lange revalidatie wachten. Inmiddels hebben wij hem voorgesteld om derde ploegafgevaardigde te worden in het geval ikzelf of  Pascal afwezig zijn. Ongetwijfeld zullen wij hem op de wedstrijden nog steeds mogen verwachten en ook in de kantine zal hij nog wel af en toe een pintje komen drinken.


 

DEFINITIEVE OEFENKALENDER VOORBEREIDING SEIZOEN 2014-2015

- Zondag 27 juli : FC Hoogeinde - KSK Kallo aftrap om 14.30 uur

- Donderdag 31 juli : FC Hoogeinde - WS Meerdonk  aftrap om 20 uur

- Vrijdag 8 augustus : FC Hoogeinde - Klinge  aftrap om 20 uur

- Donderdag 14 augustus : RKVV Koewacht - FC Hoogeinde  aftrap om 19.45 uur

- Donderdag 21 augustus : VV Hulsterloo - FC Hoogeinde  aftrap om 19.30 uur

Hierbij komen dan nog de wedstrijden  voor de Hofman-Cup die binnenkort bekend gemaakt worden.

Graag wil ik hierbij de trainers van KSK Kallo (Paul Geertsen), Klinge (Tonny Pollet) en Meerdonk (Eddy Van Berghen) bedanken voor hun medewerking.

Uiteraard danken wij ook de mensen van RKVV Koewacht en VV Hulsterloo voor hun gastvrijheid.


 

SPELERS GEZOCHT VOOR ONZE RESERVEN

Om onze reservenploeg te versterken kunnen wij nog een drie-tal spelers gebruiken. Spelers die interesse hebben kunnen steeds contact opnemen met de Sportief Verantwoordelijke Marc Van Duyse ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of  0473 38 45 21 of onze T1 Margino De Kerf ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )


NIEUWKOMER YANNICK FIERENS GEOPEREERD

Yannick Fierens werd verleden week maandag succesvol geopereerd aan de knie (meniscus). Voorlopig moet hij alvast 30 keer naar de kinesist a rato van drie keer per week. Als alles verder normaal verloopt dan zal Yannick fit zijn tegen dat de trainingen terug beginnen al zal het wel conditioneel rustig opbouwen worden.

 


 

PLANNING COMPETITIE PROVINCIALE REEKSEN 2014-2015

Als alles volgens de planning verloopt dan start de competitie op zondag 31 augustus 2014. Dit alles als er het normale aantal van 16 ploegen in onze reeks staan.

De vrije speeldagen zijn :

- winterstop op 28/12 en op 04/01/2015   laatste wedstrijd voor de winterstop is dus op 21/12 en de eerste erna is dus op 11/01/2015

- 14/15  Februari /2015

- 14/15  Maart /2015

- 04/05 April 2015   Ronde Van Vlaanderen

Deze vrije speeldagen kunnen natuurlijk ingevuld worden met uitgestelde of afgelaste wedstrijden

De laatste speeldag is voorzien voor het weekend van 25/26 april 2015.

Op 3 mei starten de eindronden.


VERTREKKERS

Top op heden zijn er nog maar drie 'roze' kaarten binnen gekomen : Abderrahman Ajjar, Veysel Altinkalem en Wayne De Cock. Er zijn er nog wel enkele die stoppen met voetballen. Eigenlijk is dit wel straf want welke club zou er kunnen zeggen dat er maar drie vertrekkers zijn ? Een duidelijker bewijs dat het leuk voetballen is bij FC Hoogeinde kunnen we niet hebben.

 

UPDATE TRANSFERS SEIZOEN 2014-2015  06/05

We mogen nog drie nieuwkomers verwelkomen :

- Sander Meyntjens (Beveren) heeft een verleden als speler bij KSK Beveren maar dat is ondertussen een tijdje geleden. Hij gaat dus nu proberen de draad terug op te nemen.

- Azirar Abdelilah (Sint-Niklaas) en Artak Khachatryan (Sint-Niklaas) zijn allebei van het jaar 1988 en waren in het verleden al actief voor FC Hoogeinde.

Aan alle drie van harte welkom dus !!

 

ALWEER TWEE NIEUWE SPELERS VOOR VOLGEND SEIZOEN !

- Joris De Langhe is een linkerflankverdediger en komt over van derde provincialer YB Beveren waar hij basisspeler is.

- Matthias Verstraeten is een vrije speler (laatste ploeg was wel FC Hoogeinde) en kreeg zijn jeugdopleiding bij wijlen KSK Beveren 

ALLE TRAINERS TEKENEN BIJ !!!

Met heel veel plezier kondigen wij aan dat onze drie trainers hebben bijgetekend. Zowel hoofdcoach Margino De Kerf, T2 Mike Reed en keeperstrainer Theo De Cock blijven FC Hoogeinde trouw en daar zijn wij heel blij om. Ons streven is een stabiele club uit te bouwen waar niet teveel geloop is van spelers en trainers zoals dat bij sommige andere ploegen wel het geval is.

OEFENWEDSTRIJDEN VOORBEREIDING SEIZOEN 2014-2015

De eerste oefenmatch ligt reeds vast. Op donderdag 14 augustus zal er gespeeld worden in Nederland op de terreinen van RKV Koewacht. Aftrap om 20 uur tegen deze vierde klasser. Wie er vorig jaar bij was zal nog wel weten dat Koewacht een sterke tegenstander was, spelend op een prachtige locatie.

UPDATE 18/03  SEIZOEN 2014-2015

- Tim Van Landeghem heeft bijgetekend, Tom Van Moer en Gianni Loyez hebben bijgetekend

- Nieuwkomers :  - Christophe Van Den Bossche : deze rijzige spits komt over van Kruibeke B en speelde voordien bij YB Beveren. Christophe kan op meerdere posities uit de voeten.

                  - Jamy Rombaut : doelman die momenteel zonder club zat nadat hij geteisterd werd door blessures. Werd pas 22 jaar en is opnieuw fit zodat wij nog veel van hem mogen verwachten. Speelde zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Hoogeinde tot hij geblesseerd uitviel.

               - Rody Van Mieghem : Rody is een jonge sterke centrale verdediger met een groot scorend vermogen. Voor Rody is het een terugkomen want hij was in het verleden al actief voor FC Hoogeinde. Zijn opleiding kreeg hij bij Waasland.

UPDATE 12/03 SEIZOEN 2014-2015

Wayne De Cock heeft bijgetekend en als nieuwkomer mogen wij Yannick Fierens (ex Kruibeke, Wintam, Haasdonk) verwelkomen. Deze linkermiddenvelder komt over van Meerdonk.

TOPTRANSFER VOOR FC HOOGEINDE !!!

Afgelopen donderdag tekende Kenny Bodson om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen. Met grote trots kondigen wij dit aan want immers Kenny is niet de eerste de beste. In het seizoen 2009-2010 werd hij topschutter bij Haasdonk met 26 doelpunten. De jaren nadien kwam hij uit in derde provinciale voor Haasdonk en Bazel en voor Verrebroek in tweede Provinciale. Daarna haakte Kenny af en zocht hij zijn voetbalplezier terug in het Land Van Beveren bij FC Gigant. Kenny wil volgend seizoen terug de draad opnemen in het provinciaal voetbal. Kenny is 27 en kan dus nog heel wat jaren mee. Zo heeft FC Hoogeinde alvast eeen topper erbij. 

SEIZOEN 2014-2015

Volgende spelers hebben hun contract voor volgend seizoen verlengd en zullen aldus ook verder de kleuren van FC Hoogeinde verdedigen :

Gilles Rossou

Daniel Seghers

Thomas Smet

Olivier Staes

Cedric Thieleman

Ilis Tigra

Jonas Van Broeck

Bjorn Van Der Stighelen

Kevin Van Duyse

Maxim Van Vlierberghe

Koen Waelput

Bjorn Wielandt

Mohamed Bourakja

Angelo De Kerf

Thierry Lauwers

Bjorn Maras 

Wij zijn ook nog rond met enkele andere nieuwkomers maar deze namen maken wij ten gepaste tijde bekend.

 

STATISTIEKEN

Tijd voor enkele opvallende resultaten en statistieken.

- De laatste drie wedstrijden werd niet meer verloren. Twee gelijke spelen en een duidelijke 1-4 overwinning op FC Moerbeke B leverden vijf punten op. In de heenronde werd tegen deze drie ploegen (Bosdam, Sombeke en Moerbeke B) telkens verloren. Toen was er een negatief doelsaldo van 1-9 terwijl er nu een positief doelsaldo werd gehaald van 9-5. Vergeleken met de heenronde tegen dezelfde ploegen werden er dus vijf punten meer gehaald en acht doelpunten meer gescoord. Duidelijke cijfers die de gunstige evolutie die FC Hoogeinde doormaakt aantoont. Opvallend hierbij is ook dat het telkens hoger geklasseerde ploegen betreft en Bosdam zelfs voluit meedoet voor een eindrondeticket.

- Wij zijn nog steeds de bestscorende thuisploeg met 28 doelpunten. Haasdonk B staat op twee met 26 en Eksaarde op drie met 23 doelpunten. De productiefste ploeg tout court is leider VK Hamme met 52 doelpunten gevolgd door Meerdonk met 50. FC Hoogeinde heeft tot op heden 38 doelpunten gemaakt wat dus er op wijst dat het op verplaatsing wel minder loopt al werd er reeds twee maal buitenshuis gewonnen.

- Wat betreft de topscorers in onze reeks valt het scorend vermogen van onze spits Bjorn Van Der Stighelen op. Bjorn heeft met nog elf wedstrijden te spelen reeds 16 streepjes achter zijn naam. Enkel Sven Van Acker van Haasdonk B doet beter met 18. Ondertussen is Van Acker actief bij Haasdonk A in derde provinciale waarbij hij bij drie basisplaatsen telkens wist te scoren. Verheugend hierbij is dat ondanks de interesse in zijn persoon Bjorn Van Der Stighelen gewoon volgend seizoen ook zal aantreden bij FC Hoogeinde.

BLESSURENIEUWS

Iedereen is fit voor dit weekend. Enkel Thierry Lauwers zal een drietal weken buiten strijd zijn.

BEIDE KERNEN COMPLEET !

Voor het eerst in maanden is iedereen fit uit onze beide kernen. Daniel Seghers sloot na de winterstop terug aan bij de A-kern en doet het zelfs al heel goed als rechtsachter in het eerste elftal. Wayne De Cock en Jonas Van Broeck zaten voor het eerst in maanden afgelopen zondag terug in de wedstrijdselectie en vielen ook in. Angelo De Kerf speelde voor het eerst in bijna een half jaar nog eens een wedstrijd. Afgelopen zaterdag startte hij bij de reserven tegen zijn ex-club en maakte zonders problemen direct de 90 minuten rond. Olivier Staes is ook wedstrijdfit bevonden en kan terug zijn wedstrijden afwerken. Enkel Steve Beck blijft afwezig. Nu iedereen terug fit is worden de plaatskes wel duur. 

BLESSURENIEUWS

 alt

Hiernaast herkennen wij de onfortuinlijke Tom Van Moer en zijn lieftallig 'vrouwke' Veronique. Tom kwam zijn makkers aanmoedigen tijdens de wedstrijden  tegen Baasrode en tegen Kruibeke. Tom werd gisteren nogmaals geopereerd. Er diende nog een spil (fixatieschroef)  verwijderd te worden.  Om je een idee te geven van dezware revalidatie die Tom nog dient te doorlopen : sinds de fatale dag op Hardy iedere dag een spuit en alvast 60 beurten bij de kinesist staan hem nog te wachten. De laatste twee weken was Tom gaan werken met de hulp van zijn broer maar nu zit Tom terug thuis. Wie Tom op het veld bezig zag weet dat hij een strijder is die nooit opgeeft. Bijgevoegde foto is genomen in onze kantine na de thuiswedstrijd tegen Baasrode.  Of Tom ooit nog zal voetballen is voorlopig niet aan de orde.   Als men op provinciaal niveau voetbalt zijn er belangrijkere zaken in het leven dan voetbal.

 

Daniel Seghers maakte vorige week zijn wederoptreden in het Eerste Elftal. Wayne De Cock speelt morgen bij de reserven. Jonas Van Broeck dient nog een weekje te wachten om wedstrijdritme op te doen maar traint reeds vlot mee. Angelo De Kerf heeft momenteel examens en zal waarschijnlijk terug in competitie uitkomen binnen twee weken. Olivier Staes diende dinsdag de training vroegtijdig de training te verlaten en dient verstek te geven dit weekend. 

NIEUWE VERLICHTING OP FC HOOGEINDE

Onlangs kregen wij positief nieuws van de gemeente Sint-Gillis. Recent werd beslist om binnen ernkele maanden een nieuwe verlichting te plaatsen rond ons veld. Als alles verloopt zoals voorzien zal het dan ook mogelijk zijn om avondwedstrijden te spelen. Dat is heel goed nieuws en alweer een stap vooruit voor de werking van FC Hoogeinde

BLESSURENIEUWS

Gisteren (maandag) mochten wij enkele spelers verwelkomen die maanden afwezig waren. Angelo De Kerf en Daniel Seghers waren er voor het eerst in maanden weer bij. Angelo zal het nog een tijdje rustig aan moeten doen want hij zit binnenkort ook in de examens.  Zelf hoopt hij wedstrijdfit te zijn begin februari. Daniel daarentegen hoopt na zijn gecompliceerde polsbreuk beetje bij beetje wedstrijdritme op te doen. Verder waren ook Jonas Van Broeck en Wayne De Cock aanwezig. Ook zij zullen stilaan opbouwen om binnen enkele weken hun wedstrijden te kunnen spelen. In ieder geval FC Hoogeinde is heel blij met hun terugkeer.

FC HOOGEINDE OP FACEBOOK

FC Hoogeinde heeft ook een  schitterende Facebook-pagina. Onze coach Margino De Kerf is de beheerder van deze site.  Het dient gezegd hij heeft er een pareltje van gemaakt. Geheel in zijn eigen stijl voegt hij er wedstrijdverslagen en allerlei nieuwtjes aan toe. Regelmatig zijn er ook foto's en zelfs filmpjes te zien. Kijk er eens op en deel alles met andere facebook-gebruikers. 

RECORDOPKOMST VOOR DERBY TEGEN WS MEERDONK !!!!!

Maar liefst 117 betalenden passeerden de kassa afgelopen zondag voor de derby tegen WS Meerdonk. Men kan dus spreken over een 150 toeschouwers die een heel sterk Meerdonk aan het werk zagen. Onze  kassier  sprak evenwel over een 'goede' dag.

HOE DOEN DE TEGENSTANDERS VAN ONZE OEFENWEDSTRIJDEN HET ?

Het is wel eens interessant om eens te kijken hoe de ploegen waar we tegen speelden in de voorbereiding het doen halfweg het seizoen.

- Beervelde B - 11de met 20 punten (16 ploegen)  4de provinciale B  Oost-Vlaanderen - opmerkelijk is wel dat de derde hier maar 26 punten heeft

- Hulsterloo VV - 2de met 30 punten (12 ploegen)  5de klasse A regio zuid 1 (Nederland)  - opvallend  hier is dat er 12 ploegen in de reeks zijn en er een vrij lange winterstop is

- VK Watervliet - 2de met 37 punten (16 ploegen)  4de provinciale A   Oost-Vlaanderen

- Ertvelde United - 13de met 14 punten (16 ploegen) 4de provinciale A  Oost-Vlaanderen

- VV Terhole - 12de met 4 punten (12 ploegen) 5de klasse A regio zuid 1 (Nederland) 

- Avrasya Gent - 4de met 31 punten (16 ploegen)  4de provinciale A   Oost-Vlaanderen

- RKVV Koewacht - 9de met 15 punten (14 ploegen)  4de klasse A  Regio Zuid 1 (Nederland)

- VC Boekhoute - 9de met 22 punten (16 ploegen) 4de provinciale A  Oost-Vlaanderen

 

STATISTIEKEN FC HOOGEINDE SINDS HET SEIZOEN 2004-2005

Ik heb even alle statistieken van onze klub opgezocht tot en met het seizoen 2004-2005. Kijk even mee ....

seizoen 2012-2013 : 

16 ploegen werden ingedeeld in de reeks 4 E.  FC Hoogeinde 15de met 7 punten. Het won tweemaal en speelde éénmaal gelijk. Het scoorde 24 maal en incasseerde maar liefst 173 tegendoelpunten. Tielrode werd kampioen met 77 punten, Wieze B eindigde laatste.

seizoen 2011-2012 : 

Maar liefst zes reeksen vierde provinciale werden gevormd en FC Hoogeinde kwam uit in 4de F met 15 ploegen. Het eindigde als laatste met 8 punten met 34 gescoorde doelpunten en 106 geincasseerde treffers, tweemaal werd gewonnen en twee keer werd een gelijkspel behaald.  Opmerkelijke zege was er tegen Rupelmonde dat zo de titel diende te laten aan Melsele B.

seizoen 2010-2011 :

15 ploegen maakten deel van 4de provinciale E. Meerdere Gentse ploegen (Avrasya, Oostakker, Beervelde B, Destelbergen, Gentbrugge) werden in de reeks ingedeeld doch eindigden allen onderaan. FC Hoogeinde eindigde op de 14de plaats met 13 punten, het scoorde 22 maal en incasseerde 119 doelpunten. Viermaal werd gewonnen en één keer werd het een gelijkspel. SK Gerda werd kampioen met 71 punten en Gentbrugge eindigde laatste. 

seizoen 2009-2010 :

Dit is het seizoen dat onze coach Margino De Kerf zich nog zeker met veel plezier zal herinneren. Hij speelde immers kampioen in 4de E met HRS Haasdonk in het eerste jaar van het bestaan van het nieuwe Haasdonk.  FC Hoogeinde eindigde 16de en laatste met één schamel punt. Het scoorde 27 maal en incasseerde 141 doelpunten. Haasdonk en Daknam eindigden allebij met 74 punten doch HRS Haasdonk won de testwedstrijd en onze huidige coach werd topschutter.

seizoen 2008-2009 :

15 ploegen werden ingedeeld in 4de E. FC Hoogeinde als laatste met 15 punten, 27 maal werd er gescoord en 69 doelpunten werden er door de tegenpartij gemaakt, driemaal werd gewonnen en maar liefst zes keer werd er gelijkgespeeld. Deze maal dienden meerdere ploegen uit de denderstreek bekampt te worden. Stekene Sportief werd kampioen met 72 punten. 

seizoen 2007-2008 :

4de E bevatte 15 ploegen en FC Hoogeinde eindigde als laatste met 7 punten, éénmaal werd gewonnen en vier keer werden de punten gedeeld, 23maal kwam men tot scoren en 74 tegentreffers kwamen er op het conto. KV Sint-Gillis werd kampioen met 62 punten.

seizoen 2006-2007 :

16 ploegen maakten deel uit van 4de provinciale E. FC Hoogeinde eindigde als 15de met 16 punten. Viermaal werd gewonnen, vier keer gelijk gespeeld, 34 doelpunten werden aangetekend en men slikte 82 tegentreffers. FC Moerbeke werd kampioen met 65 punten en FC Zele eindigde laatste. 

seizoen 2005-2006 :

15 ploegen vormden 4de E. FC Hoogeinde eindigde laatste met 11 punten. Tweemaal werd gewonnen, vijf keer werden de punten gedeeld, 32 maal werd er gescoord en men kreeg 101 goals binnen. Sinaai werd kampioen met 63 punten.

seizoen 2004-2005 :

16 ploegen dit maal in 4de E. FC Hoogeinde behaalde de 13de plaats met 26 punten.  Rupelmonde, Klinge en FC Zele eindigden nog lager. Liefst achtmaal werd gewonnen, tweemaal werd gelijk  gespeeld, 37 maal werd er gescoord en 70 tegentreffers werden er geincasseerd. Buggenhout werd kampioen met 71 punten. 

 

Het hoogste puntenaantal van de laatste tien jaar werd dus behaald in het seizoen 2004-2005 met 26. Toen werd er ook 37 maal gescoord. Het lijkt er dus sterk op dat dit zal overtroffen worden dit seizoen als men weet dat er tot op heden al 28 maal gescoord werd en dit 13 punten opleverde.

BLESSURENIEUWS

Daniel Seghers mag de training hervatten op 30 december. Eindelijk werd het licht op groen gezet. Jonas Van Broeck zal meer dan waarschijnlijk ook van de partij zijn als alles verder gunstig evolueert. Voor Wayne De Cock en Angela De Kerf is het nog iets langer wachter al gaat het ook bij hen de goede kant uit. 

 

EERSTE TRAINING OP MAANDAG 30 DECEMBER !!!!

De trainingen zullen hervat worden op maandag 30 december met aanvang om 20 uur. Na de training zijn er hapjes voorzien en is er de uitbetaling. Iedereen aanwezig !

 

STATISTIEKEN SPEELMINUTEN SPELERS NA HEENRONDE

1. Gilles Rossou 1440 minuten

2. Bjorn Wielandt 1424 minuten

3. Cedric Thieleman 1350 minuten

4. Maxim Van Vlierberghe 1336 minuten

5. Bjorn Van Der Stighelen  1247 minuten

6. Samir Amajoud  1073 minuten

7. Ilias Tigra  1006 minuten

8. Kevin Van Duyse 970 minuten

9. Mohamed Bourakja 790 minuten

10. Veysel Altinkalem 690 minuten

11. Margino De Kerf 661 minuten

12. Abderrahman Ajjar  651 minuten

13. Baris Serbet  595 minuten

14. Tom Van Moer 592 minuten

15. Daniel Seghers 467 minuten

16. Wayne De Cock 433 minuten

17. Jonas Van Broeck 368 minuten

18. Bern Maes 182 minuten

19. Bjorn Maras  154 minuten

20. Olivier Staes  127 minuten

21. Thomas Smet  90 minuten

22. Stijn Megroedt  10 minuten

 

FC HOOGEINDE PRODUCTIEFSTE THUISPLOEG NA HEENRONDE   !!!!!!

Inderdaad u leest het goed. FC Hoogeinde is tot op heden van de ganse reeks de meest scorende ploeg bij thuiswedstrijden. Thuis hebben wij reeds 24 doelpunten gemaakt, twee meer dan Eksaarde en drie meer dan VK Hamme. Daarentegen zijn wij met vijf doelpunten ook de slechtst scorende uitploeg.

 

NIEUWJAARSRECEPTIE 2014

Op vrijdag 17 januari 2014 zal er een nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in onze gezellige kantine. Uitnodigingen zullen ter gepaste tijde verstuurd worden.  Verder staan er nog een spaghettifestijn, een kwisavond en een BBQ op het programma. Meer info hierover volgt later.

IEDERE DERDE DONDERDAG VAN DE MAAND  HAPJESAVOND !!

Iedere derde donderdag van de maand bij de uitbetaling zullen er gratis hapjes voorzien zijn  voor de spelers in de kantine.

EERSTE VOETBALTORNOOI FC HOOGEINDE 17 MEI 2014

Op zondag 17 mei 2014 zal er een eerste voetbaltornooi ingericht worden door FC Hoogeinde voor 5/5 ploegen. Bedoeling is tot maximaal 16 of 20 ploegen te komen in vier poules. Alle info over reglement, deelnameformulieren, inschrijvingsgeld enz is te verkrijgen per mail bij onze Sportieve Verantwoordelijke Marc Van Duyse  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

ALWEER NIEUWE RECLAMEPANELEN !

Afgelopen zaterdag werden er alweer nieuwe reclamepanelen door Pascal vakkundig gemonteerd. De reclameborden van de onlangs binnengehaalde nieuwe Hoofdsponsors Sapa Building System NV en Real Nv werden geplaatst achter de goal. Onze commercieel verantwoordelijke Luc Smet levert puik werk !

 

EINDEJAARSVERKOOP WIJN

één fles rood chispas syrah   8 euro, één fles wit chispas macabeo 8 euro

pakket in geschenkverpakking twee flessen te kiezen kost 14 eruro

te verkrijgen in de kantine, bij onze bestuursleden en bij onze spelers    bestelformulieren op rubriek 'evenementen-wijnverkoop'

Bestellen kan ook via mail naar onze commercieel verantwoordelijke Luc Smet This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   uiterste datum van bestellen : 30 december !

 

SJAALS FC HOOGEINDE TE KOOP

Er zijn steeds sjaals te koop in de kantine met FC Hoogeinde op. Zij kosten 15 euro per stuk. Tijdens onze laatste thuiswedstrijd tegen Hamme Zogge werden er alvast een heel pak van de hand gedaan. Steun onze club en draag een sjaal van FC HOOGEINDE !

VERSE SOEP

Gezien het nu volop winter is geworden is er vanaf nu steeds verse soep met brood te koop aan de luttele prijs van 1 euro 60. Uiteraard  zijn er ook nog hotdogs (2 euro) en croques (1,60) te verkrijgen.

BLESSURES

Heel wat van onze spelers liggen momenteel in de lappenmand. Zo is Angelo De Kerf nog steeds buiten strijd. Wayne De Cock en Jonas Van Broeck dienen ook nog enkele weken aan de kant te blijven. Daniel Seghers is wel al terug aan het werken  maar mag nog niet met de bal trainen. Waarschijnlijk krijgt hij vanaf 15 december groen licht en kan hij aansluiten met de groep zodat hij na nieuwjaar weer inzetbaar is.