Nieuws

 

 


 

TERREINEIGENAAR GILBERT BECK OVERLEDEN !!!

Pas enkele dagen na het overlijden van onze jarenlange medewerkster Lisette Pieters hebben wij alweer droevig nieuws te melden. Gisteren is onze terreineigenaar Gilbert Beck overleden. Gilbert was sinds een drietal weken opgenomen in het hospitaal nadat hij positief testte op Covid-19. De dag voordien had ik op de club nog een babbel met hem en leek niks erop te wijzen dat dit de laatste keer zou zijn dat ik hem zag. Ik vertelde hem toen ook nog eens dat wij dit seizoen een heel goede ploeg hebben en dat we hopen bij de eersten te eindigen en dat verder de club gezond was op elk gebied.  Gilbert kwam al enkele maanden niet meer naar de wedstrijden kijken omdat hij niet meer zo goed te been was doch bijna iedere dag kwam hij eens kijken hoe het veld erbij lag en te zien dat alles in orde was stemde hem helemaal tevreden.

Onze club bestaat dit jaar 50 jaar (althans 50 jaar aangesloten bij de KBVB) en van meetaf aan was hij betrokken bij de club. De club speelde namelijk van in het begin op de gronden van zijn ouders. Gilbert stond zelfs enkele jaren in doel bij FC Hoogeinde. Zoon Denis erfde zijn keeperskwaliteiten en was enkele jaren een beloftevol doelman bij KSK Beveren. Na het overlijden van nog enkele andere steunpilaren (Luc en Guido) kunnen we zeggen dat hij nog de enige was die al de jaren van het bestaan van KFC Hoogeinde bewust meemaakte.

Ik kende Gilbert als één van de grootste supporters van de club want dat hij meer dan zomaar een terreineigenaar was dat staat vast. Hij was namelijk ook één van de jarenlange grootste sponsors van de club en wij kunnen hem niet genoeg dankbaar zijn.

Regelmatig ging ik bij hem op den hof eens een karmelietje drinken en zag ik hoe hij kon genieten van zijn duiven, van zijn hondje Yushi (die op korte tijd onafscheidelijk met hem geworden was) en van de eenvoud van het leven. Als gemeentewerkman was hij in Sint-Gillis een zeer gekend persoon maar bovenal een uitzonderlijk geliefd iemand met bijna alleen maar vrienden.

Ik houd eraan uitdrukkelijk Myriam, de kinderen Iris en Denis, schoondochter Nathalie en kleinkind Elias (zijnen oogappel en ook voetballend bij WS Meerdonk) veel sterkte toe te wensen bij dit groot verlies. Op KFC Hoogeinde zal hij altijd aanwezig zijn want enkele jaren geleden hebben wij onze accomodatie al omgedoopt tot Gilbert Beckstadion.

Ikzelf, ons bestuur, onze trainers, onze spelers, onze sponsors, onze supporters kunnen niet genoeg hun dank betuigen voor al het goede wat hij voor de club heeft gedaan.

Ikzelf heb hem de belofte gedaan dat ik mijn uiterste best zal doen om KFC Hoogeinde te laten blijven bestaan en de naam Gilbert Beck zal altijd onlosmakelijk met de club verbonden zijn. 

Het ga je goed maat en het spijt me enorm dat het er nooit van gekomen is om samen enen te drinken in Tenerife.


CEDRIC THIELEMAN NIEUWE KEEPERSTRAINER !!

Het stond in de sterren geschreven - want eigenlijk was dit al eerder doorgenomen - maar alles is nu een beetje versneld : Cedric Thieleman - tien jaar onze eerste doelman - is onze nieuwe Keeperstrainer geworden. Eerst hadden wij iemand anders aangetrokken doch Iwan Verschueren dient af te haken door prive-omstandigheden. Cedric blijft ook nog beschikbaar als derde doelman. Met Michiel Brys en Bram Schamphelaere staan zijn opvolgers immers klaar.  Wij als club zijn verheugd iemand die al zovele jaren als speler onze club trouw is ook als trainer aan ons te kunnen binden.


Zondag 16 augustus: VOS Reinaert - KFC Hoogeinde (uitslag: 1-3)

Donderdag 20 augustus: VC Boekhoute - KFC Hoogeinde (uitslag: 1-3)

Zondag 23 augustus: KFC Hoogeinde - Meerdonk (uitslag: 1-1)        Reserven  KFC Hoogeinde - Meerdonk  (uitslag: 3-2)

Dinsdag 25 augustus: KFC Hoogeinde - YB SK Beveren (uitslag: 6-0)

Zondag 30 augustus: KFC Hoogeinde - WSL Lotenhulle (uitslag: 3-3)    Reserven KFC Hoogeinde - WSL Lotenhulle (uitslag: 1-1)

Vrijdag 4 september: KFC Hoogeinde - KSK Klinge (uitslag: 1-4)

Zondag 6 september: KFC Hoogeinde - KFC Sp. Sint-Gillis-Waas (uitslag: 1-2)   Reserven KFC Hoogeinde - KFC Sp. Sint-Gillis-Waas (uitslag: 1-2)


VOORSTEL REEKSINDELING 4DE PROVINCIALE E 2020-2021

Volgende 15 ploegen werden in onze reeks ingedeeld : KFC Hoogeinde, Heusden B, Sparta Waasmunster B, Baasrode, Sombeke, Overmere, Destelbergen B, Verrebroek, Doorslaar B, SKN Sint-Niklaas B, SV Hardy Waasmunster, Bosdam Beveren, Haasdonk B, FC Sint-Niklaas en PD Kruibeke. Dinsdag komt het Provinciaal Comité bijeen om de eventuele bezwaren te bekijken zodat meer dan waarschijnlijk woensdag de definitieve reeksindeling bekend kan gemaakt worden.


VOORSTEL RESERVEN-REEKS 2E  2020-2021

Ook het voorstel voor de reeksindelingen van onze reserven is gekend. Volgende ploegen maken normaliter dus deel uit van Reserven 2E : KFC Hoogeinde, White Boys, Gerda, Bosdam, FC Sint-Niklaas, PD Kruibeke, SK Kemzeke, Rupelmonde, Klinge, Kieldrecht B, Sint-Pauwels, Verrebroek, WS Meerdonk, KV Sint-Gillis-Dendermonde B en KFC SP Sint-Gillis-Waas B.

15 ploegen dus en het dient gezegd met de toevoeging van Klinge, Kemzeke en Kieldrecht oogt deze een pak mooier dan vorig seizoen.


UPDATE TRANSFERS SEIZOEN 2020-2021

In de laatste week van de transferperiode werden nog 4 nieuwe spelers aangetrokken. Ik stel ze graag even kort voor :

- Dries Van Der Ha (°27/03/2001)  - wonende in Sint-Niklaas en komende van Herleving Vrasene

- Reinout Brandt (°21/11/2002) - wonende in Kemzeke en komende van SK Kemzeke

- Lennert Serron (°29/09/2002) - wonende in Stekene en komende van SK Kemzeke

- Quinten De Witte (°11/08/1993) - wonende in Stekene en komende van Herleving Sint-Pauwels

Volgende acht spelers werden al eerder voorgesteld : Michael Bals, Jelle Braem, Alexander Temmerman, Melvin Bruggeman, Yari Verschueren, Dylan Van Hese, Nordin Baeyens en Michiel Brys. Dat maakt dus 12 nieuwe spelers.

Slechts 2 spelers verlaten de club : Jari Van Britsom trekt terug naar Rupelmonde en Michiel De Witte naar Sparta Waasmunster. Zij speelden afgelopen seizoen geen enkele competitieminuut in de eerste ploeg.

Nog een opvallend feit : KFC Hoogeinde beschikt volgend seizoen maar liefst over negen spelers die de leeftijd van 21 jaar nog niet bereikt hebben.


 

OMHEINING KRIJGT KLEINE OPWAARDERING

De omheining achter het doel t.h.v. het kleine veldje heeft een mooie opfrissing gekregen. Een aantal van onze geëngageerde clubleden spaarde tijd noch moeite om onder een zomers zonnetje knap werk te leveren op onze clubaccommodatie. Er werd een nieuwe draad geplaatst om de ballen tegen te houden die niet in het doel verdwijnen. In de komende weken wordt ook werk gemaakt van nieuwe ballenvangers rondom het veld. De club is de sponsors die hiervoor gezorgd hebben en de ijverige vrijwilligers uit onze eigen rangen bijzonder erkentelijk voor hun inspanningen. Het moet ook gezegd dat onze ervaren terreinverzorger Mike er intussen ook voor aan het zorgen is dat we komend seizoen alweer zullen mogen pronken met één van de beste terreinen uit de reeks. KFC Hoogeinde kijkt reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen!

  


COMPETITIESTART MET WEEK UITGESTELD

Voetbal Vlaanderen heeft de startdatum vastgelegd voor de competities voor eerste elftallen. De openingswedstrijd in de tweede en de derde amateurliga en in alle provinciale reeksen vindt plaats in het weekend van 5 en 6 september. Dat is dus een week later dan oorspronkelijk voorzien. KFC Hoogeinde opent dus in dat weekend, als corona het toelaat.

GLOEDNIEUWE SUPPORTERSSJAALS N.A.V. 50 JAAR FC HOOGEINDE

Ons jubileumjaar brengt naast een gezellige barbecue, een galawedstrijd tegen een selectie van oud-spelers én een fantastische feestavond met headliner Jettie Pallettie ook nog andere nieuwtjes. Zo hebben onze T1 Glenn en kapitein Jarno het initiatief genomen om gloednieuwe sjaals te laten ontwerpen in het kader van ons 50-jarig bestaan, want FC Hoogeinde wordt KFC Hoogeinde! Dit unieke hebbeding is vanaf nu te koop voor €15/stuk. Bestellen kan bij Glenn of Jarno. Let op: wacht niet te lang, want na amper 20 minuten was 1/4de van de voorraad reeds verkocht. Op = op!


IWAN VERSCHUEREN WORDT NIEUWE KEEPERSTRAINER

Onze huidige keeperstrainer Theo De Cock had al een tijdje aangegeven dat hij het medisch niet langer kon verantwoorden nog door te gaan als keeperstrainer. Aanhoudende pijnen (vooral aan de heup) hinderden hem te fel bij de trainingen. We kunnen niet genoeg onze dank uitdrukken voor al die lange jaren dat Theo onze keepers onder handen nam. Hij samen met Mike (nog steeds !!!) waren twee absolute steunpilaren tijdens de heel moeilijke jaren die FC Hoogeinde kende.  Enkele malen viel hij ook in als T1, is hij de man die ons veld rolt en is hij meester-bakker op onze jaarlijkse barbecue. Hiervoor toon ik graag mijn absoluut respect voor al die jaren die hij onze club trouw bleef als KT. Uiteraard blijf Theo aan onze club verbonden als bestuurslid.

De opvolger van Theo wordt Iwan Verschueren (40 jaar), een man met vele dienstjaren in het voetbal en voor wie voetbal een echte passie is. Hij komt over van SK Kemzeke waar hij vooral bij de jeugd actief was. Zoals ik Iwan ken zal hij zijn taak met veel kennis en plezier ter harte nemen. KFC Hoogeinde heeft er weer een topper bij !


SPELERS EN STAF DOEN PRACHTIGE GESTE

In deze tijden is het financieel niet vanzelfsprekend voor eender welke vereniging en ook FC Hoogeinde loopt heel wat inkomsten mis door de coronacrisis. Dat onze club een warme familieclub is wordt eens te meer aangetoond: alle spelers van onze A-kern én de voltallige technische staf gaven de club te kennen dat ze hun vergoedingen voor maart en april niet uitbetaald willen zien. De club bespaart hiermee enkele duizenden euro's, waarmee werk zal gemaakt worden van verbouwingen aan onze infrastructuur. Het bestuur is bijzonder aangedaan van dit hartverwarmende initiatief en dankt alle spelers en trainers van harte. Wat een team!


ENKELE STATISTIEKEN NA SEIZOEN 2019-2020

FC Hoogeinde scoorde in totaal 46 doelpunten in 22 competitiewedstrijden. In slechts twee van die 22 wedstrijden kwamen we niet tot scoren. Ons elftal slaagde er 4 keer in om de nul op het bord te houden.

De eerste goal van ons seizoen werd gemaakt door Angelo Stuer (op het veld van Baasrode). Ons laatste doelpunt van het voorbije seizoen kopte Jarno De Maesschalck tegen de netten (op het veld van Sombeke).

Het snelste doelpunt werd gemaakt door Yannick Van Mullem, na amper drie minuten spelen in de thuiswedstrijd tegen Baasrode.

De topschutter van FC Hoogeinde dit seizoen werd Cengiz Kaplan met 10 doelpunten op zijn naam.


FC HOOGEINDE EINDIGT BIJZONDER KNAP ZESDE

Door de zeer terechte beslissing van de KBVB om alle jeugd- en amateurreeksen definitief stop te zetten t.g.v. het coronavirus eindigt FC Hoogeinde het seizoen 2019-2020 op een heel knappe zesde plaats. In het moderne voetbaltijdperk is dit voor onze club een bijzonder sterke prestatie, komende uit een - toegegeven - zeer diep dal.

Het voorbije seizoen behaalde ons team voor het eerste in de laatste 15 jaar meer dan de helft van het maximaal haalbare aantal punten. In 2020 eindigden we ook met een positief doelsaldo (+6): ook daar sloeg FC Hoogeinde in de laatste drie lustra niet in. 

In tabelvorm ziet onze evolutie er zo uit:

Jaar Aantal punten Plaats in eindklassement Doelsaldo
2005 26 punten (29%) 13de van de 16 ploegen (37-70 = -33)
2006 11 punten (13%) 15de van de 15 ploegen (32-101 = -69)
2007 16 punten (18%) 15de van de 16 ploegen (34-82 = -48)
2008 7 punten (8%) 15de van de 15 ploegen (23-74 = -51)
2009 15 punten (18%) 15de van de 15 ploegen (27-69 = -42)
2010 1 punt (1%) 16de van de 16 ploegen (27-141 = -114)
2011 13 punten (15%) 14de van de 15 ploegen (22-119 = -97)
2012 8 punten (9%) 15de van de 15 ploegen (34-106 = -72)
2013 7 punten (8%) 15de van de 16 ploegen (24-173 = -149)
2014 24 punten (25%) 15de van de 17 ploegen (50-86 = -36)
2015 28 punten (31%) 14de van de 16 ploegen (50-76 = -26)
2016 19 punten (23%) 15de van de 15 ploegen (32-76 = -44)
2017 13 punten (17%) 13de van de 14 ploegen (40-81 = -41)
2018 22 punten (24%) 14de van de 16 ploegen (35-64 = -29)
2019 33 punten (37%) 12de van de 16 ploegen (47-75 = -28)
2020 34 punten (51%) 6de van de 14 ploegen (46-40 = +6)

Wij hopen volgend seizoen op dit elan verder te gaan !


TRANSFERS SEIZOEN 2020-2021

De sportieve cel heeft de laatste weken niet bepaald stil gezeten. Alle spelers van de A-kern hebben bij getekend net als de drie trainers (Glenn Van Roeyen, Peter Van Driessche en Mike Reed)  !!  Ondertussen zijn ook al NEGEN transfers gerealiseerd : een mix van ervaring en jong enthousiasme en voetbalvermogen ! Wij zijn heel verheugd en trots de volgende namen aan u voor te stellen :

- Alexander Temmerman (°11/10/2002) - wonende in Belsele en komende van SK Kemzeke

- Zeno De Bie (°20/04/2002) - wonende in Beveren en komende van Bosdam Beveren

- Michael Bals (°30/05/1998) - wonende in De Klinge en komende van SK Kieldrecht

- Jelle Braem (°19/07/1999) - wonende in Zwijndrecht en komende van Sparta Zwijndrecht

- Melvin Bruggeman (°12/12/1994) - wonende in Sint-Niklaas en komende van SV Hardy Waasmunster

- Dylan Van Hese (°02/06/1993) - wonende in Waasmunster en komende van SV Hardy Waasmunster

- Yari Verschueren (°14/08/2002) - wonende in Stekene en komende van SK Kemzeke

- Nordin Baeyens (°15/01/1997) - wonende in Belsele en komende van Sinaai

- Michiel Brys (°05/05/1997) - wonende in Waasmunster en komende van Sint-Pauwels

Wij heten uiteraard iedereen van harte welkom !!! 


VOLTALLIGE A-KERN TEKENT BIJ

FC Hoogeinde is verheugd te kunnen communiceren dat alle spelers van onze A-kern hun verbintenis met onze club met een jaar verlengd hebben. De spelersgroep van coach Glenn Van Roeyen blijft zo volledig intact en zal ook volgend seizoen voor FC Hoogeinde uitkomen. Daarnaast wordt intussen hard gewerkt door onze sportieve cel om de kern kwalitatief uit te breiden naar volgend seizoen toe.


TERUGBLIK OP 2019 !!!

Binnen een tiental minuten begint de eerste wedstrijd na de winterstop voor onze eerste ploeg. We kijken natuurlijk vol belangstelling uit naar het resultaat. Bij winst zouden onze jongens wel eens terug de aansluiting kunnen vinden bij de top-vier.

Laten we nog even snel terugblikken op het afgelopen jaar. Het seizoen 2018-2019 eindigde in april en leverde FC Hoogeinde een 12de (met 16 ploegen) plaats op met 33 punten. In vergelijking met de voorgaande seizoen weerom een stap vooruit. Enkele gerichte transfers werden gedaan en dat leverde in het begin van het huidige seizoen zelfs een serie van vier gewonnen wedstrijden op beloond natuurlijk met de leidersplaats. Daarna volgde een kleine terugval maar wist FC Hoogeinde zich toch te handhaven bij de eerste zes. De thuiswedstrijd tegen onze buren van Sporting Sint-Gillis werd een absolute topper met exact 321 betalenden. FC Hoogeinde bevestigde daar hun vooruitgang en toonde zich de evenknie van hun grote gemeentegenoot. Een draw had de juiste weergave geweest van deze topper. FC Hoogeinde bleef punten pakken tegen de lager geklasseerde ploegen. Tegen de toppers liep het vaak mis. Gebrek aan ervaring bij velen, te braaf in de duels, te weinig smeerlapje zijn en soms te veel voetballend alles willen oplossen nekte ons tegen de ploegen uit de top-vijf. Voetballend waren we vaak de evenknie tegen hen, knokkend dienden we het af te leggen. FC Hoogeinde behaalde bij de winterstop 26 punten na 14 wedstrijden en daar kunnen we toch alleen maar trots op zijn. Doelstelling voor onze jongens in het tweede gedeelte van het seizoen moet zijn zo lang mogelijk mee te spelen voor een eindronde-ticket. Het is niet zozeer zaak dat ticket te halen maar wel weerbaarheid te tonen naar de toekomst toe en ervaring op te doen.

Onze reserven haalden in de oefencampagne puike resultaten. In competitie wisselen de goede resultaten zich af met de slechte. Tegen huidig leider Bosdam behaalden de rood-zwarten een dik verdiende 4-2 thuisoverwinning. Het dient natuurlijk ook gezegd dat de reserven-reeks een serieuze opwaardering kent dit seizoen. Het merendeel van de ploegen in 2de reserve A bestaat immers uit derde provincialeploegen. Op dit moment behaalde FC Hoogeinde 14 punten (11de plaats) en lijkt het ons goed mogelijk nog meerdere plaatsen te stijgen. Kwalitatief hadden we inderdaad al hoger moeten staan want mentaal laten we het wel eens afweten.

2020 kan op meerdere vlakken een historisch jaar worden. Op 25 april gaan we ons 50-jarig bestaan vieren. FC Hoogeinde wordt dan Koninklijke FC Hoogeinde. Uiteraard dient dit gevierd te worden en dat zullen we doen op zoals eerder gezegd zaterdag 25 april. Het belooft een spetterende viering te worden. Jettie Pallettie zal die avond ongetwijfeld de tent helemaal op stelten zetten. Ook de meer dan uitstekende covergroep Onderkover en top-dj Frans Loos (huis-dj van de Gentse Zesdaagse) zullen die avond voor een gezellige sfeer zorgen op de terreinen in de Molenstraat.

In de namiddag zal er een receptie plaatsvinden voor de genodigden en het Gemeentebestuur. In de vooravond vindt onze traditionele barbecue plaats en nadien barst dan het feestgedruis los. Noteer alvast  :   voor het muzikale gedeelte is alles gratis inkom !!   Iedereen welkom dus !

Voor het seizoen 2020-2021 lopen de gesprekken met nieuwe spelers alvast heel positief.  Van onze huidige selectie zullen er ook quasi geen spelers verdwijnen. Jong en uit de streek daar liggen onze prioriteiten. FC Hoogeinde wil met jonge spelers de poort naar derde provinciale openbreken in de zeer nabije toekomst.

Maar eerst dus de wedstrijd van vandaag op Doorslaar winnend proberen afsluiten.

Van mij uit wil ik nog eens iedereen het allerbeste toewensen voor 2020 !!! Leve KFC Hoogeinde !!! 


NIEUW LOGO FC HOOGEINDE - TOELICHTING

Sedert seizoen 2019-2020 prijkt op alle outfits van FC Hoogeinde een gloednieuw logo. De club vond de tijd rijp om ook op dit vlak een nieuwe weg in te slaan en is bijzonder trots op het eindresultaat. We danken hiervoor dhr. Kim Speleman (van de firma Newmonkeys) die dit logo ontwierp voor FCH. We lichten graag even toe welke achterliggende ideeën er allemaal in verscholen zitten. Naast de opvallende rode 'H' valt ook de grote molen op in het logo. De ligging in de Molenstraat is een duidelijke knipoog naar het verleden die we absoluut in ons logo wouden verwerken. Naast het oprichtingsjaar 1970 staan in ons logo ook exact 13 sterren. Opnieuw een historische verwijzing, want vroeger werd de gemeente Sint-Gillis-Waas ingedeeld in 13 wijken (Dorp, Groene Dijk, Kemphoek, Schuilhoek, Dagsterre, Doorn, Zevensterre, Gavers, Loever, Hol, Kalf, Reepstraat, Hoogeinde). U mag twee keer raden naar welke wijk onze grootste ster verwijst.


BEGRAFENIS GUY BECK NU MORGEN DINSDAG OM 11.00 UUR

Afgelopen week bereikte ons het nieuws van het onverwacht overlijden van Guy Beck, zelf oud-speler van FC Hoogeinde en vader van ons bestuurslid en speler Steve. FC Hoogeinde wenst zijn familie en vooral zijn echtgenote Gabriella, Steve en Anneleen veel sterkte toe bij dit jammerlijk overlijden. De begrafenis vindt nu morgen plaats in de H. Egiduskerk om 11.00 uur te Sint-Gillis-Waas.


SLECHTS 14 PLOEGEN IN VIERDE PROVINCIALE E ??

Door het recent promoveren van Lochristi naar derde Amateur stijgt Moorsel naar derde provinciale. Overmere zou dan de overstap maken van 4de E naar 4de D. Definitief uitsluitsel hierover heb ik nog niet maar dit is toch het scenario zoals het er naar uitziet. Zo zouden wij dus met slechts 14 ploegen in onze reeks ingedeeld zijn. Wordt vervolgd .....


DEFINITIEVE REEKSINDELING RESERVEN 2A

Volgend seizoen zijn de indelingen voor de reeksen van de reserven compleet veranderd. Eigenlijk is alles terug zoals het enkele jaren geleden was en zijn de reeksen meer geografisch ingedeeld met ook de ploegen van derde provinciale uit de buurt er bij. Ikzelf zie daar alleen meer voordelen bij. Verre verplaatsingen zijn er niet bij en spelen op een hoger niveau kan ons alleen maar sterker maken.  We hebben heel wat jonge spelers aangetrokken en door te spelen tegen de reserven uit derde provinciale kunnen zij hun niveau opkrikken en dichter aanleunen bij de eerste ploegen van vierde provinciale.

De 14 ploegen zijn : Moerbeke, Rupelmonde, Kallo, SP Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Verrebroek, Meerdonk, Eksaarde, FC Hoogeinde, White Boys, FC Gerda SN, Bosdam Beveren, SK Belsele SN, PD Kruibeke

Als ik zo het lijstje bekijk van de ploegen dan gaan we veel op vrijdagavond spelen.


WIJ HETEN JELLE VAN ROEYEN WELKOM !!!

Gisteravond mochten de fiere ouders Glenn en Joke hun tweede spruit verwelkomen. Dochtertje Julie is alvast heel fier op haar broertje. Wij feliciteren van harte met gans onze FC Hoogeindefamilie onze coach Glenn en zijn vrouwke Joke !!


NIEUWE SPELERS NOG STEEDS WELKOM !!!

Ongetwijfeld zullen er nog heel wat spelers een nieuwe ploeg zoeken. FC Hoogeinde heet iedereen graag welkom om deel uit te maken van een gezellige Club waar iedereen kansen krijgt om zich verder te ontplooien. Vooral jonge spelers vanaf 15 jaar (U-21 ploeg) zijn nog steeds bruikbaar. Interesse ? Gelieve een mailtje te sturen naar onze Sportief Verantwoordelijke Marc Van Duyse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


UITBOUW ACCOMODATIE FC HOOGEINDE !!

Momenteel liggen er al vergevorderde plannen op tafel om nieuwe kleedkamers te bouwen. Hiervoor zijn we echter nog afhankelijk van de nodige vergunningen (al kan dat snel gaan). We zullen dit alles in eigen beheer doen (in tegenstelling tot veel andere clubs !!). FC Hoogeinde is immers een gezonde club. Hierbij willen we ook een duidelijk signaal geven dat we vooruit kijken en we niet stilstaan. We houden jullie uiteraard verder op de hoogt


PROJECT U-21

In alle stilte hebben wij verder gewerkt om een U-21 ploeg in competitie te kunnen brengen. We hebben nog vijf spelers nodig om te kunnen starten. Ongetwijfeld zijn er nog vrije spelers in de buurt of zijn er nog spelers bij een club die te weinig spelers of te veel spelers hebben. In ieder geval wat ook jouw capaciteiten zijn laat mij iets weten of je interesse hebt per mail bij de Sportief Verantwoordelijke This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. FC Hoogeinde heeft de laatste twee jaar heel wat geinvesteerd in de uitbouw van een mooie accomodatie : prima verlichting, kleedkamers gerenoveerd, nieuwe ramen in de kantine, twee mooie afdaken naast de kantine, allerlei schilderwerken her en der en nog zoveel plannen in de toekomst !! Veel nieuwe spelers werden aangetrokken en als het nu nog mogelijk zou zijn om een U-21 ploeg te kunnen opstarten dan zijn we voor jaren gerust en kunnen we verder omhoog kijken.


VOORBEREIDING SEIZOEN 2016 - 2017

 

Donderdag 28 juli : Oefenwedstrijd om 19.30 uur FC Hoogeinde - Beloften Sporting Sint-Gillis   1 - 1

Zondag 31 juli : om 16.00 uur Ursel B - FC Hoogeinde (Hofman-Cup)  1 - 2

Dinsdag 2 augustus : training om 19.30 uur

Donderdag 4 augustus : Oefenwedstrijd om 19.30 uur VV Hulsterloo - FC Hoogeinde  3 - 2

Zondag 7 augustus : Oefenwedstrijd om 13.30 uur Reserven FC Hoogeinde - RS Bosdorp  4 - 2

                              om 16.00 uur FC Hoogeinde - Avrasya Gent (Hofman-Cup)  5 - 0  forfait Avrasya

                              FC Hoogeinde - SK Berkenrode  3 - 3

Dinsdag 9 augustus : training om 19.3O uur

Donderdag 11 augustus : Oefenwedstrijd om 19.30 uur FC Hoogeinde - VV Clinge 2 - 3

Zondag 14 augustus : om 16.00 uur Donk - FC Hoogeinde (Hofman-Cup)  5 - 1

Dinsdag 16 augustus : training om 19.30 uur

Donderdag 18 augustus : Oefenwedstrijd om 19.30 uur  FC Hoogeinde (reserven) - FC Falstaff  3 - 4

                                     Voor de niet-geselecteerden training om 19.30 uur

Zaterdag 20 augustus : Oefenwedstrijd om 15.00 uur Reserven FC Hoogeinde - U-21 PD Kruibeke 2 - 1

Zondag 21 augustus : om 16.00 uur FC Hoogeinde - Boekhoute  1 - 5

 


 

MEEST VERDIENSTELIJKE SPELER SEIZOEN 2015-2016

Gister zaterdag vond al de vierde training van het nieuwe seizoen plaats. Na de training was er een korte spelersvergadering en werd de kledij voor volgend seizoen gepast. Onze coach Amos had nog een verrassing in petto. Hij had alle aanwezigheden op training goed bijgehouden en oordeelde terecht dat degene die het meest aanwezig was op de trainingen wel eens mocht beloond worden. Amos zelf zorgde voor een prachtige bierkorf en de jongste speler van onze club Jurgen Hoogstraate mocht die in ontvangst nemen. Een dikke proficiat Jurgen !

 

 


 

PROJECT U-21

In alle stilte hebben wij verder gewerkt om een U-21 ploeg in competitie te kunnen brengen. We hebben nog vijf spelers nodig om te kunnen starten. Ongetwijfeld zijn er nog vrije spelers in de buurt of zijn er nog spelers bij een club die te weinig spelers of te veel spelers hebben. In ieder geval wat ook jouw capaciteiten zijn laat mij iets weten of je interesse hebt per mail bij de Sportief Verantwoordelijke This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  FC Hoogeinde heeft de laatste twee jaar heel wat geinvesteerd in de uitbouw van een mooie accomodatie : prima verlichting, kleedkamers gerenoveerd, nieuwe ramen in de kantine, twee mooie afdaken naast de kantine, allerlei schilderwerken her en der en nog zoveel plannen in de toekomst !! Veel nieuwe spelers werden aangetrokken en als het nu nog mogelijk zou zijn om een U-21 ploeg te kunnen opstarten dan zijn we voor jaren gerust en kunnen we verder omhoog kijken.


 .


 

KALENDER HOFMANCUP 2016-2017

31/07 URSEL B - FC HOOGEINDE

07/08 FC HOOGEINDE - AVRASYA GENT

14/08 DONK - FC HOOGEINDE

21/08 FC HOOGEINDE - BOEKHOUTE

Wedstrijden starten steeds om 16 uur !


 

PLANNING SEIZOEN 2016-2017

Ondertussen hebben wij ook de planning voor het nieuwe seizoen in ons bezit. De competitie start dus in het weekend van 27/28 augustus. Op 18 december vind de laatste wedstrijd voor de winterstop plaats waarna er terug begonnen wordt in het weekend van 7/8 januari. Weekends van 25/26 februari en 1/2 april zijn vrije weekends. De laatste wedstrijd zou dan gespeeld worden op zondag 16 april. Dit alles is wel opgemaakt als er 16 ploegen in onze reeks zouden zijn en dus 30 speeldagen.


 

VOORBEREIDING SEIZOEN 2016-2017

Op zaterdag 16 juli om 10.30 beginnen de trainingen opnieuw. Volgende trainingen zijn dan maandag 18 juli, woensdag 20 juli, zaterdag 23 juli, dinsdag 26 juli en dan donderdag de eerste oefenmatch op eigen terrein om 19.30 tegen de beloften van grote broer Sporting Sint-Gillis. We hebben bewust gekozen om vroeg te beginnen en vijf trainingsdagen in te lassen voor we onze eerste oefenmatch spelen. De eerste week trainen we uitzonderlijk op maandag en woensdag zodat iedereen vrij is op onze nationale feestdag. Neem er nota van dat de trainingen op weekdagen stipt om 19.30 uur beginnen. Op zondag 28 augustus begint de competitie.


 

PROXIMUS SHIRTSPONSOR VOOR FC HOOGEINDE !!!

Een tijd geleden werd er door proximus een wedstrijd georganiseerd om een extra sponsorbedrag te kunnen binnenhalen. FC Hoogeinde was bij de winnaars en zal vanaf volgend seizoen met 'proximus' op de wedstrijdshirts spelen.

 


 

 

ZEER GESLAAGD DERDE VOETBALTORNOOI FC HOOGEINDE !!

Afgelopen zaterdag vond ons Derde Voetbaltornooi (vijf tegen vijf) plaats. Het werd een heel geslaagde editie - met enkele sterke ploegen - en dit ondanks het kouder weer. Twaalf ploegen namen deel en het waren de jongens van ZVC 't Park die in de finale Imzouren City klopte met 11-7. Er liep wel wat kwaliteit rond op ons terrein met enkele spelers van Sporting Sint-Gillis en zelfs een speler van Lierse. Ik wil hierbij nog eens ALLE ploegen bedanken om hun deelname en wij hopen hen uiteraard volgend jaar allemaal terug te zien. Tevens kan ik niet genoeg iedereen bedanken (kantinepersoneel, bestuursleden, Jenny, scheidsrechters, spelers FC Hoogeinde, trainers FC Hoogeinde) die hebben meegeholpen om alles vlot te laten verlopen !!!

 


 

 


 

FC HOOGEINDE IN ROUW !!

Vorige zondag overleed in huiselijke kring te Meerdonk Dhr. Remi De Cock na een moedig gedragen ziekte op de leeftijd van 86 jaar. Remi was de vader van onze keeperstrainer Theo en de grootvader van onze ex-spelers Frederik, Nick, Arjan en Robin. U kan Remi een laatste groet brengen op maandag 28 december van 19.00 tot 20.00 in rouwcentrum Van De Velde Marktplein 73 te Kieldrecht. De begrafenis zal plaatsvinden op dinsdag 29 december om 11.00 uur in de parochiekerk van de H. Cornelius te Meerdonk. Wij houden eraan echtgenote Mevr. Paula Van Duyse en alle nabestaanden van Remi veel sterkte toe te wensen met het verlies van hun dierbaar familielid.

OPGELET GEEN TRAININGEN !!

Om de batterijen terug op te laden zijn er de komende twee weken geen trainingen. De eerste training is terug voorzien op dinsdag 5 januari. Wij verwachten dan ook dat iedereen die dag aanwezig is !!!!

SCHEIDSRECHTER JEROME COPPENS OVERLEDEN

Consternatie gistermiddag toen scheids van dienst Jérome Coppens tijdens onze reservenwedstrijd plots in mekaar zakte enkele minuten voor rust. Vrij snel waren de hulpdiensten ter plaatse en werd hij overgebracht naar het Middelheim in Antwerpen waar hij in de loop van de avond/nacht helaas overleed. Wij van FC Hoogeinde kennen hem allemaal als een heel joviaal warm mens en een prima scheidsrechter. Ikzelf ken Jerome al vele jaren als werkcollega, vriend, broer van één van mijn beste vrienden en via zoon Bram ook op het voetbalveld. Hieronder zien wij een foto van Jérome op ons veld voorafgaand aan de wedstrijd FC Hoogeinde-Beervelde van twee jaar geleden. Gans FC Hoogeinde wenst de nabestaanden van Jérome veel sterkte met het verlies van hun dierbaar familielid.

 

 

MOSSELSOUPER GROOT SUCCES !!!

Twee weken geleden vond in onze altijd gezellige kantine ons mosselsouper plaats. We kregen bijna 100 eters over de vloer en dat was het aantal dat we voor ogen hadden. We deden alles in eigen beheer en op een paar schoonheidsfoutjes na verliep alles perfect. Onze mosselspecialist John Hoogstraate verdient alle lof en zeg nu zelf mosselen a volonté met friet voor 17 euro waar vind je dat nog ? Bedankt aan alle aanwezigen !!

 


 

PROJECT U-21

Vorig seizoen zijn we gestart met een project om dit seizoen een U-21 ploeg op poten te zetten. Helaas is dit niet gelukt. We kwamen een vijf-tal spelers tekort. Verheugend is echter wel dat enkele onder hen reeds doorgestroomd zijn naar de eerste ploeg en volwaardige A-kern spelers zijn. Met het oog op volgend seizoen hopen wij echter voldoende jonge spelers te hebben om een U-21 ploeg in competitie te brengen. Enkelen zijn zich spontaan komen aanmelden en trainen reeds mee. Toch blijven wij nog op zoek naar naar jongens om onze groep U-21 te komen versterken. Meer info via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 


 

 

START VAN DE TRAININGEN OP ZATERDAG 18 JULI

De allereerste training voor het nieuwe seizoen zal plaatsvinden op zaterdag 18 juli met aanvang om elf uur. Na afloop zullen er broodjes zijn zodat wij nog met iedereen verder kunnen kennismaken. De volgende training zal maandag 20 juli zijn om 19.30 uur. Zo geven wij iedereen de gelegendheid om de Nationale Feestdag thuis te vieren. Daarna schakelen we over op het regime van dinsdag en donderdag trainen. Uiteraard hangt alles ook af van de oefenwedstrijden die we gaan spelen.

Eerste pasdag voor de nieuwe kledij na de training. 

 


 

KLUSDAG OP ZATERDAG 11 JULI

 

Op zaterdag 11 juli voorzien wij een klusdag. Wij vragen dan ook aan zoveel mogelijk spelers, supporters, bestuursleden om te komen helpen. Wat kan er zoal gedaan worden : de doelpalen schilderen, de kleedkamers schilderen, de kantine schilderen, overtollig vuil opruimen, onze tweede kantine terug in orde brengen, de reclameborden proper maken, de graskanten maaien enz. Deze dag zal afgesloten worden met een gratis barbecue voor iedereen die meegeholpen heeft. Het aanvangsuur zal later meegedeeld worden.


 

DJEDJE PRINCE DAHI TEKENT VOOR FC HOOGEINDE !!

 

Afgelopen zaterdag op het tornooi vroeg iedereen zich af wie die kleine donkere kerel was die zoveel indruk maakte. Het was onze nieuwste aanwinst Djedje Prince Dahia. Djedje, afkomstig uit Ivoorkust, is sinds enkele maanden in Belgie en woont in Berchem. Hij is getrouwd met een Ivoriaanse die al 12 jaar in Belgie woont. Hij verbleef in één van de voetbalacademies van Jean-Marc Guillou en speelde laatst in derde klasse in Ivoorkust. Hij is een snelle wendbare en technisch vaardige linkerpoot die mij doet denken aan de legendarische Diallo van KSK Beveren. Het hoeft geen betoog dat wij heel blij zijn zo een speler te kunnen aantrekken. Het wordt alvast uitkijken naar zijn eerste wedstrijden want dat hij een sensatie zal worden in vierde provinciale staat nu reeds vast.

 


 

TWEE KEEPERS TEKENEN VOOR FC HOOGEINDE !!!


Wegens het (voorlopig) afhaken van Jamy Rombaut waren we al een tijdje op zoek naar twee keepers en uiteindelijk hebben we die dan toch gevonden en we zijn heel blij met de komst van hen.

- Tim Smet is een ervaren doelman (wordt 35) die overkomt van vierde provincialer Hingene. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij KSK Kallo (waar hij woonachtig is). Daarna kwam hij uit voor Kruibeke, Stekene Sportief, Burcht, Sinaai en laatst dus Hingene.

- Kevin Van Duyse is de verassende nieuwe naam als doelman. Kevin stond afgelopen seizoen drie maal in doel bij de reserven en maakte zoveel indruk dat hij er voor kiest om volgend seizoen volop zijn kans te gaan. Als gewezen veldspeler beschikt hij over heel wat extra troeven die een moderne keeper nodig heef


 


 

 


 

CONTRACTVERLENGINGEN !!

Yannick Fierens : De technisch vaardige linkerpoot speelde afgelopen seizoen maar twee wedstrijden, fel geplaagd door een hardnekkige blessure. In samenspraak met onze technische staf zal Yannick er alles aan doen om top fit aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Zo mogen wij gezien de weinige speelminuten die hij vergaarde afgelopen seizoen spreken van aan aanwinst voor het volgende seizoen.

 

Maxim Van Vlierberghe : Alhoewel er fel aan zijn mouw werd getrokken heeft ons boegbeeld besloten om bij FC Hoogeinde te blijven en dit tot eenieders tevredenheid.

 

 

VOORSTELLING NIEUWE SPELERS  !!!.

- Baris Serbet : Baris was twee seizoenen terug de absolute revelatie bij FC Hoogeinde. Na het ongelukkig gebeuren op VK Hamme was hij een jaar inactief. De laatste vier weken is hij al terug aan het meetrainen en heeft hij laten zien dat hij voetballend nog niks van zijn kwaliteiten heeft verloren. Een absolute versterking dus !!

- Yannick Van Mullem : Yannick is een technisch vaardige polyvalente speler. Hij is pas 17 en moet nog wat body kweken maar hij heeft al laten zien dat met hem rekening zal moeten gehouden worden. Hij speelde jaren voor KSK Kallo waarna hij uitkwam voor HRS Haasdonk en nu dus overkomt van Bosdam Beveren

- Jurgen Hoogstraate : Jurgen is de zoon van onze Hoofdsponsor John, woont in Sint-Gillis en moet nog 16 worden (17 september). Jurgen heeft nog geen voetbalverleden maar traint al enkele maanden mee. Wat pleit voor hem is dat hij iedere training aanwezig is en dit heel gedreven doet.

- Glenn Van Roeyen : Over Glenn hebben we het al gehad op onze startpagina. Hij moet de man worden die de ervaring, rust en voetballend vermogen in de ploeg brengt. Na een reeds rijkgevulde carriere moet hij de man worden die FC Hoogeinde mee naar een hoger niveau kan brengen.

- Omar Mediavilla : Omar is 20, woont in Beveren en komt ook over van de U-21 van Bosdam Beveren. Hij speelde ondermeer nog voor KSK Beveren en Kieldrecht, is een sterke en snelle spits met een neus voor doelpunten. Hij moet nu de stap zetten naar een hoger niveau en we twijfelen er niet aan dat hij er ook in zal slagen.

- Gianni Reho : Gianni is 17, woont ook in Beveren en komt net als Yannick en Omar over van de U-21 van Bosdam Beveren. Gianni is een technisch vaardige linkerpoot die vroeger nog uitkwam voor Bazel en Kruibeke.

 


 

 

 


DRIE JONGE TALENTEN TEKENEN VOOR FC HOOGEINDE !!!!

 

Afgelopen donderdag tekenden drie jonge talenten een verbintenis om volgend seizoen voor FC Hoogeinde uit te komen. Yannick Van Mullem (17), Gianni Reho (17) en Omar Mediavilla (20) komen over van de U-21 van Bosdam en zullen zeker een aanwinst zijn voor onze club.  Alle drie wonen zij in Beveren.  Van harte welkom !!

 

CONTRACTVERLENGINGEN  !!!

Volgende spelers tekenden een nieuwe verbintenis voor het seizoen 2015-2016 : Cedric Thieleman, Ilias Tigra, Olivier Staes, Bjorn Maras, Bjorn Van Der Stighelen, Jonas Van Broeck, Davy Colman, Yazid Ochan, Koen Waelput, Steve Beck, Abdelkrim Saddik, Moussa  Ouslama, Tim Van Landeghem, Joris De Langhe, Hosam Gamal, Stijn Megroedt, Nabil Zarkan, Maxim Van Vlierberghe, Yannick Fierens, Adil Belhaj, Mohamed Bourakja, Rody Van Mieghem, Gianni Loyez

 

NIEUWE SPELERS !!!

Volgende nieuwe spelers tekenden een contract voor het seizoen 2015-2016  : Glenn Van Roeyen, Mathieu Mange, Jordi Van Guyse, Baris Serbet, Jurgen Hoogstraate

In de rubriek nieuws volgt een kleine voorstelling van de nieuwe spelers.

 

FEEST TER GELEGENHEID VAN DE LAATSTE SEIZOENSWEDSTRIJD !

Ter gelegenheid van onze laatste seizoenswedstrijd staat er heel wat te gebeuren in de Molenstraat. Zo zal voor het eerst de nieuwe geluidsinstallatie in gebruik worden genomen. Dankzij Gilbert en Myriam Beck-Bleyenberg werd een nieuwe versterker en buitenhoorns aangeschaft. Dit alles werd vakkundig gekoppeld aan de installatie van onze Sportief Verantwoordelijke. Hiervoor zorgden technicus Dirk Van Meirvenne met steun van onze voorzitter. Deze middag zal FC Hoogeinde nog voor een verrassing zorgen en dit dankzij onze Hoofdsponsor John Hoogstraate. Allen daarheen dus !!

 

Hoeveel ploegen in vierde provinciale kunnen zeggen over een electronisch scorebord  te beschikken ??  FC HOOGEINDE beschikt sinds afgelopen zondag over een prachtig electronisch scorebord met ontzettend veel woorden van dank aan onze Hoofdsponsor John Hoogstraate   !!!      www.window-plaza.be    

 

 


 

HET FC HOOGEINDE-COMPLEX HEET VANAF NU HET GILBERT BECK STADION !!!

Onze terreineigenaars Gilbert en Myriam Beck-Bleyenberg hebben voor FC Hoogeinde al heel veel betekend. Als dank hiervoor wordt vanaf nu het Hoogeinde-complex het GILBERT BECK STADION genoemd. Aan onze tribune aan de rechterkant van de kantine is dan ook een passend bord geplaatst.

alt

TWEEDE VOETBALTORNOOI OP ZATERDAG 16 MEI !!!

Op zaterdag 16 mei vindt ons tweede vijf-tegen-vijf voetbaltornooi plaats. Gezien het grote succes van vorig jaar verwachten wij opnieuw heel wat inschrijvingen. Meer info kan men op de site vinden in de rubriek 'voetbaltornooi'. Inschriijven dient te gebeuren bij onze Sportieve Verantwoordelijke via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 


 


 

ONZE NIEUWSTE AANWINST GLENN VAN ROEYEN IS PAPA GEWORDEN

Vorige week donderdag iets na 17 uur werd de kleine Julie Van Roeyen (3,120 kg en 49 cm groot) geboren.  FC Hoogeinde wenst de fiere ouders papa Glenn Van Roeyen en mama Joke van harte proficiat met de geboorte van hun eersteling !


FC HOOGEINDE BESCHIKT OVER VOLLEDIGE GELUIDSINSTALLATIE

 

FC Hoogeinde beschikt sinds kort over een volledige geluidsinstallatie. Alles moet nog geplaatst worden want er komt toch wat denkwerk bij te pas om alles op de juiste manier un orde te krijgen. Ter gelegenheid van de laatste thuiswedstrijd op 26 april tegen Haasdonk gaan wij allles eens proberen te testen vooraleer de drie buitenhoorns definitief op de juiste plaats te hangen. Zeker is alvast dat de muziek over het ganse veld zal te horen zijn en dat dit ook in de kantine het geval zal zijn. Zo kunnen de aankondigingen en de muziek van in de kantine bediend worden.

 


 

FC HOOGEINDE OEFENT DONDERDAG 13 AUGUSTUS OP RKVV KOEWACHT

Het seizoen loopt op zijn einde en zo wordt er dan ook stilaan uitgekeken op wat er in het tussenseizoen dient te gebeuren. De komende weken zal er nog meer nieuws hierover te melden zijn. Alvast één oefenwedstrijd staat al op de kalender.  Op donderdag 13 augustus met aftrap om 19.30 uur wordt er geoefend tegen RKVV Koewacht (zoals de vorige twee jaar). Meer oefenwedstrijden worden de komende weken vastgelegd en dan ook bekend gemaakt. 

 


 

NIEUWE TRIBUNE OP FC HOOGEINDE AFGEWERKT !!!!

Afgelopen week werd de tribune aan de linkerkant van de kantine geplaatst. Het is een pareltje geworden waar ook stoelen en tafels geplaatst gaan worden. We gaan dit ook nog verder inkleden zodat FC Hoogeinde over hun eigen 'businessseats' alt altalt zal beschikken.  Dit alles werd mogelijk gemaakt door de gulle medewerking van onze terreineigenaars Gilbert en Myriam Beck-Bleyenberg. Het hoeft geen betoog dat wij enorm tevreden zijn met dit alles en dat wij hen nog op de gepaste manier zullen bedanken en in de bloemetjes zetten.

 


 

GLENN VAN ROEYEN TEKENT BIJ FC HOOGEINDE !!

Afgelopen woensdag konden wij onze eerste topper aantrekken voor het komende seizoen. Centraal verdediger Glenn Van Roeyen komt over van leider Eksaarde. Glenn (32 jaar) kende zijn jeugdopleiding bij Kallo waarna hij nationaal ging spelen bij Sporting Lokeren dat toen net SK Sint-Niklaas(waar hij eigenlijk was aangesloten) had opgekocht. Daarna speelde hij ondermeer bij Kemzele (in eerste provinciale), Sinaai, Klinge en dus nu Eksaarde. Hij speelde in de zaal zelfs in Eerste Nationale bij Argos Sint-Gillis.  Hij is iemand die viij makkelijk weet te scoren uit standaardsituaties en kiest steeds voor de voetballende oplossing. Het hoeft geen betoog dat wij enorm blij zijn met de komst van Glenn in wie wij iemand zien die FC Hoogeinde hogerop kan brengen. Volgende week komen er nog vier spelers tekenen en er zijn ook nog enkele jongeren op komst.

 

 


AMOS ADDE NIEUWE HOOFDTRAINER

VOLGEND SEIZOEN !!!

  

 

alt

 

Gisteravond werd er een akkoord bereikt met Amon Amos Addé om vanaf volgend seizoen als Hoofdtrainer te fungeren bij FC Hoogeinde. Amos begon aan het huidige seizoen als T1 bij Rupelmonde waar hij opstapte (en niet werd ontslagen !)  na een nochtans sterk seizoensbegin. We zijn ervan overtuigd met Amos de juiste man binnengehaald te hebben om FC Hoogeinde verder te laten doorgroeien naar een op zijn minst degelijke en stabiele vierdeprovincialer. FC Hoogeinde houdt eraan huidig Hoofdtrainer Margino De Kerf te bedanken voor het uitstekende werk dat hij geleverd heeft de voorbije twee jaar. Wij wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière en we twijfelen er niet aan dat wij de komende twee maand nog voor de volle 100 % op hem kunnen rekenen.

 

 


 

Het houdt niet op met de nieuwe terreinsponsors.  De zoveelste nieuwe terreinsponsor kon aangetrokken worden. En er zijn er nog op komst !!

ALL IMPORT

Natuursteen en Keramische Tegels

Doornstraat 62   9170 Sint-Gillis

0475 66 20 40

www.all-import.be  

 

alt

 


 

DE FC HOOGEINDE-FAMILIE BREIDT UIT !!

 

Gisteren dinsdag 13 januari werd onze sympathieke pocketspits Hosam Gamal een trotse papa. Hosam en vrouwtje Annelies mochten hun eerste zoontje Adam verwelkomen. Adam werd geboren in de Sint-Jozefkliniek (kamer 177) in Bornem. De kleine spruit is 48 cm groot en woog 2820 gr. Het hoeft geen betoog dat ook de fiere grootouders in de wolken zijn met de komst van Adam.  Wie gelukwensen wil sturen  : Hosam Gamal en Annelies Van Bruysel  Kruisstraat 24  9140  Temse

FC Hoogeinde wenst Hosam en Annelies alle geluk toe met hun zoontje !!!

alt                             

 


 

HERAANLEG VAN DE TOEGANGSWEG NAAR HET TERREIN !

Afgelopen vrijdag bracht een delegatie van het gemeentebestuur van Sint- Gillis een bezoek aan onze accommodatie in de Molenstraat. Meer bepaald de toegangsweg naar ons veld was het gespreksonderwep. Meteen werden ook de plannen ontvouwd om er nu daadwerkelijk iets aan te doen. Uiteraard moet alles nog de Gemeenteraad passeren maar als alles vlot verloopt zou de weg er ongeveer half  Mei uitstekend moeten bij liggen . Er wordt een greppel gegraven en de weg  wordt opgevuld.  Gedaan dus dan met de modderige toestanden en de vele putten. En dat zal dus een ganse verbetering zijn !

 

 

 


 

EERSTE WEDSTRIJD MET DE NIEUWE SHIRTSPONSOR WINDOW PLAZA !!

 

altalt

Op bovenstaande foto herkennen we van links naar rechts : Gilles Rossou (kapitein FC Hoogeinde), John Hoogstraate (sponsor Window Plaza), Eddy De Wilde (scheidsrechter) en Kris Van Bogaert (kapitein PDK)

 


 

NIEUWE CO-HOOFDSPONSOR VOOR FC HOOGEINDE

Graag stellen wij onze gloednieuwe Co-Hoofdsponsor even voor. Window Plaza biedt prachtige ramen en deuren van professionele kwaliteit aan fabriekprijzen. Bovendien geven zij alle hulp zodat u de juiste ramen en deuren aankoopt en ze zelf of door een professioneel kan geplaatst worden.

 

www.window-plaza.be   kijk ook eens op  www.rolluik-plaza.be  en op  www.hoogstraate-bouw.be


altalt

 

Hierboven herkennen wij John Hoogstraate bij de ondertekening van zijn sponsorcontract. Ter gelegenheid van de eerste thuiswedstrijd na nieuwjaar op 18 januari tegen PDK zullen de nieuwe wedstrijdshirts gereed zijn met Window-Plaza als hoofdsponsor. FC Hoogeinde dankt van harte John Hoogstraate voor zijn sponsoring en heet hem en zijn getrouwen welkom in de FC Hoogeinde-familie !!!

alt

 


 

OPNIEUW EEN NIEUWE TERREINSPONSOR VOOR FC HOOGEINDE !!

 

ALEX HAESAERT BVBA

Sanitair, Verwarming

Lood-, Zink- en Koperwerken

Roofing en Rubberdakbedekking

Nieuwbouw en Renovatie

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.     03 770  58 70

Kronenhoekstraat 50  9170 Sint-Gillis-Waas

alt

 


 

VERLENGING VAN HET SPONSORCONTRACT VAN CO-HOOFDSPONSOR AMBIANCE KAFEE 'T NIVOO

Onlangs werd ook het sponsorcontract met Ambiance Kafee 'T NIVOO gelegen op het Omer De Meyplein met een jaar verlengd. Klik alvast eens op de banner rechtsonderaan van 'T Nivoo en ontdek de zeer uitgebreide en gevarieerde menukaart. Aanraders zijn momenteel de raclette en/of steengrill. Van harte dank voor de hernieuwde sponsoring aan Marc en Marianne en aan Vanessa en Gwendolien.       www.tnivoo.be 

 

alt

 


VERLENGING VAN HET SPONSORCONTRACT VAN CO-HOOFDSPONSOR VIAENE DECORATORS

 

Ex-speler en voormalig bestuurslid Raf Viaene verlengde afgelopen week zijn sponsorcontract met FC Hoogeinde.  Bezoek alvast eens de winkel/showroom gelegen op het Brugsken 45 te Sint-Niklaas. Hier kan je steeds terecht voor allerlei advies wat met verf, vloerbekleding, behangpapier en decoratie te maken heeft. Hierbij zeggen wij nog eens een welgemeende dank van de ganse FC Hoogeinde-familie aan de familie Viaene.


alt

 


 

NIEUWE TERREINSPONSOR VOOR FC HOOGEINDE !!!

 

alt

www.scangulf.be    FROZEN SEAFOOD

Hazopweg  Haven 1261

9130 Kallo

 


 

ALLEREERSTE AVONDWEDSTRIJD OP ZATERDAG 20 DECEMBER   !!

Zaterdagavond 20 december 2014 wordt een heuglijke datum in de geschiedenis van FC Hoogeinde. Immers op die dag vindt er de allereerste avondwedstrijd bij kunstlicht plaats in de Molenstraat.  Om 19.30 uur zal de aftrap gegeven worden van de wedstrijd FC Hoogeinde-Bosdam Beveren. Alvast nodigen wij iedereen uit om deze wedstrijd bij te wonen. Ook het Gemeentebestuur van Sint-Gillis-Waas is reeds bij deze al uitgenodigd. Aangezien we dan ook in de kerstperiode zitten staat er heel wat te gebeuren en gaan wij er een daverend feest van maken. Er zal gluhwijn, jenever enz. te verkrijgen zijn. Verder voorzien we de mogelijkheid om naast onze hamburgers ook pannekoeken te bakken. Uiteraard mag de nodige kerstmuziek ook niet ontbreken. Later op de avond gaan alle remmen los en maken we er een heuse party van !!! Men zegge het voort !


 


 

BINNENKORT EERSTE ZATERDAGAVONDWEDSTRIJDEN OP FC HOOGEINDE ??

Aangezien onze nieuwe verlichting volledig conform de regels is goedgekeurd om avondwedstrijden te spelen hebben we besloten om binnenkort van start te gaan met onze ALLEREERSTE avondwedstrijden bij kunstlicht. Nog nooit eerder werd er een competitiewedstrijd afgewerkt bij kunstlicht op FC Hoogeinde. We kunnen dan ook gerust spreken van een mijlpaal in de geschiedenis van onze club.  We hebben de aanvraag gedaan om op zaterdagavond 20 december te spelen tegen Bosdam. Tevens werd er de vraag gesteld aan Eksaarde om op zaterdagavond 28 februari te spelen. 'S middags spelen ook de reserven van Eksaarde op Hoogeinde zodat we dus beide ploegen op die dag zouden kunnen ontvangen. Uiteraard gaan we bij onze eerste avondwedstrijd (dit zou dus tegen Bosdam Beveren zijn)  nog wel iets speciaals doen. Wij houden u verder op de hoogte.


 

STOOFVLEES-FRIET AVOND OP ZATERDAG 22 NOVEMBER !!

Zoals je ook kan lezen op onze startpagina richt FC Hoogeinde op zaterdag 22 november weerom een stoofvlees-friet avond in. Wie er vorig jaar bij was weet zeker nog wel dat het lekker smullen was en dit voor de luttele prijs van tien euro. Wij verwachten dan ook zoveel mogelijk inschrjvingen. Hou alvast de datum goed in de gaten en schrijf tijdig in zodat wij alles goed kunnen inplannen. Inschrijven kan bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  Uiteraard kan je dit ook in de kantine doen.  Tot dan !!! 


 

NIEUWE TRIBUNE WERD GEPLAATST !!!

 

 

alt

 

 Er was al veel over gezegd en geschreven maar nu is het toch een feit. Afgelopen vrijdag werd onze nieuwe tribune vakkundig geplaatst. Het is een metalen constructie geworden die later nog verder afgewerkt kan worden. Hoe we dat gaan doen moeten we nog even over nadenken. In ieder geval is het zo dat met de komende winter voor de deur nu heel wat mensen regenvrij naar de voetbal kunnen zien. We zijn dan ook enorm blij en fier. We kunnen niet genoeg de Heer en Mevrouw Gilbert Beck en Myriam Bleyenberg bedanken voor hun toch wel erg gulle financiering van dit project. En zo zet FC Hoogeinde alweer een ferme stap vooruit !!!


 


VOLGEND SEIZOEN VAN START MET U-21 PLOEG

Het bestuur van FC Hoogeinde heeft de intentie uitgesproken om volgend seizoen met een U-21 ploeg van start te gaan. Dit alles om ons ledenaantal op te drijven en tevens jonge talenten de kans te geven door te stromen naar de reserven en naar de eerste ploeg. Wij zijn van oordeel dat dit alleen maar voordelen kan hebben zowel voor de spelers als voor onze club. Als wij met jonge spelers vanaf 16 jaar kunnen werken gaan wij ook sneller deze kunnen laten doorgroeien naar een hoger niveau. Spelers, ouders, iedereen die hiervoor interesse heeft kan steeds mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Ik zal hen graag te woord staan en hen onze visie uitleggen.  Door onze goede contacten ook in Nederland kunnen wij met onze elftallen regelmatig daar gaan spelen wat onze jongens ook meer ervaring kan opbrengen. Ook het feit dat onze lichtinstallatie goedgekeurd is kunnen wij zien als een heel positief gegeven om toekomstgericht goed te kunnen werken. Aangezien de U-21 reeks mager bezet is gaan wij die jongens ook regelmatig oefenwedstrijden laten spelen zodat zij toch tot een volledige kalender kunnen komen.


ONZE VERLICHTING WERD GOEDGEKEURD !!

Enkele weken geleden werd onze gloednieuwe verlichting gekeurd door de mensen van 'den bond' en deze heeft met glans alle testen doorstaan. Vanaf nu kunnen wij dus officiele avondmatchen laten doorgaan. Dit kan alleen maar positief zijn voor gans onze club. Wij zijn aan het bekijken om binnenkort een avondmatch te laten doorgaan en  dit een officieel tintje te geven. Hierbij wil ik nog eens heel graag het gemeentebestuur van Sint-Gillis te danken voor de geweldige financiering !!!


 


 

DE NIEUWE VERLICHTNG WERD GEPLAATST !!!

We hadden het enkele maanden geleden al aangekondigd. FC Hoogeinde zou nog voor het seizoen begon een nieuwe verlichting krijgen. Deze week werd dit een feit. Alles werd vakkundig geplaatst door een gespecialiseerde firma. Het resultaat is een pareltje en iets waar we enorm blij mee zijn. Het aantal watt werd opgedreven van 6000 naar 8000 watt. Alles moet nog gekeurd worden door de KBVB maar dit is in principe maar een formailiteit.  Eens dit achter de rug is is onze verlichting conform de reglementen om avondmatchen te kunnen en mogen spelen. Dit is alvast een ferme stap vooruit alweer voor onze steeds meer groeiende club. Hierbij moeten wij nog zeker en vast het gemeentebestuur van Sint-Gillis uitgebreid bedanken dat zij dit alles mogelijk hebben gemaakt.


 

 


 

DEFINITIEVE OEFENKALENDER VOORBEREIDING SEIZOEN 2014-2015

- Zondag 27 juli : FC Hoogeinde - KSK Kallo aftrap om 14.30 uur

- Donderdag 31 juli : FC Hoogeinde - WS Meerdonk  aftrap om 20 uur

- Vrijdag 8 augustus : FC Hoogeinde - Klinge  aftrap om 20 uur

- Donderdag 14 augustus : RKVV Koewacht - FC Hoogeinde  aftrap om 19.45 uur

- Donderdag 21 augustus : VV Hulsterloo - FC Hoogeinde  aftrap om 19.30 uur

Hierbij komen dan nog de wedstrijden  voor de Hofman-Cup die binnenkort bekend gemaakt worden.

Graag wil ik hierbij de trainers van KSK Kallo (Paul Geertsen), Klinge (Tonny Pollet) en Meerdonk (Eddy Van Berghen) bedanken voor hun medewerking.

Uiteraard danken wij ook de mensen van RKVV Koewacht en VV Hulsterloo voor hun gastvrijheid.


 


 

STATISTIEKEN

Tijd voor enkele opvallende resultaten en statistieken.

- De laatste drie wedstrijden werd niet meer verloren. Twee gelijke spelen en een duidelijke 1-4 overwinning op FC Moerbeke B leverden vijf punten op. In de heenronde werd tegen deze drie ploegen (Bosdam, Sombeke en Moerbeke B) telkens verloren. Toen was er een negatief doelsaldo van 1-9 terwijl er nu een positief doelsaldo werd gehaald van 9-5. Vergeleken met de heenronde tegen dezelfde ploegen werden er dus vijf punten meer gehaald en acht doelpunten meer gescoord. Duidelijke cijfers die de gunstige evolutie die FC Hoogeinde doormaakt aantoont. Opvallend hierbij is ook dat het telkens hoger geklasseerde ploegen betreft en Bosdam zelfs voluit meedoet voor een eindrondeticket.

- Wij zijn nog steeds de bestscorende thuisploeg met 28 doelpunten. Haasdonk B staat op twee met 26 en Eksaarde op drie met 23 doelpunten. De productiefste ploeg tout court is leider VK Hamme met 52 doelpunten gevolgd door Meerdonk met 50. FC Hoogeinde heeft tot op heden 38 doelpunten gemaakt wat dus er op wijst dat het op verplaatsing wel minder loopt al werd er reeds twee maal buitenshuis gewonnen.

- Wat betreft de topscorers in onze reeks valt het scorend vermogen van onze spits Bjorn Van Der Stighelen op. Bjorn heeft met nog elf wedstrijden te spelen reeds 16 streepjes achter zijn naam. Enkel Sven Van Acker van Haasdonk B doet beter met 18. Ondertussen is Van Acker actief bij Haasdonk A in derde provinciale waarbij hij bij drie basisplaatsen telkens wist te scoren. Verheugend hierbij is dat ondanks de interesse in zijn persoon Bjorn Van Der Stighelen gewoon volgend seizoen ook zal aantreden bij FC Hoogeinde.

 

BLESSURENIEUWS

 alt

Hiernaast herkennen wij de onfortuinlijke Tom Van Moer en zijn lieftallig 'vrouwke' Veronique. Tom kwam zijn makkers aanmoedigen tijdens de wedstrijden  tegen Baasrode en tegen Kruibeke. Tom werd gisteren nogmaals geopereerd. Er diende nog een spil (fixatieschroef)  verwijderd te worden.  Om je een idee te geven van dezware revalidatie die Tom nog dient te doorlopen : sinds de fatale dag op Hardy iedere dag een spuit en alvast 60 beurten bij de kinesist staan hem nog te wachten. De laatste twee weken was Tom gaan werken met de hulp van zijn broer maar nu zit Tom terug thuis. Wie Tom op het veld bezig zag weet dat hij een strijder is die nooit opgeeft. Bijgevoegde foto is genomen in onze kantine na de thuiswedstrijd tegen Baasrode.  Of Tom ooit nog zal voetballen is voorlopig niet aan de orde.   Als men op provinciaal niveau voetbalt zijn er belangrijkere zaken in het leven dan voetbal.

 

NIEUWE VERLICHTING OP FC HOOGEINDE

Onlangs kregen wij positief nieuws van de gemeente Sint-Gillis. Recent werd beslist om binnen ernkele maanden een nieuwe verlichting te plaatsen rond ons veld. Als alles verloopt zoals voorzien zal het dan ook mogelijk zijn om avondwedstrijden te spelen. Dat is heel goed nieuws en alweer een stap vooruit voor de werking van FC Hoogeinde

 

RECORDOPKOMST VOOR DERBY TEGEN WS MEERDONK !!!!!

Maar liefst 117 betalenden passeerden de kassa afgelopen zondag voor de derby tegen WS Meerdonk. Men kan dus spreken over een 150 toeschouwers die een heel sterk Meerdonk aan het werk zagen. Onze  kassier  sprak evenwel over een 'goede' dag.

HOE DOEN DE TEGENSTANDERS VAN ONZE OEFENWEDSTRIJDEN HET ?

Het is wel eens interessant om eens te kijken hoe de ploegen waar we tegen speelden in de voorbereiding het doen halfweg het seizoen.

- Beervelde B - 11de met 20 punten (16 ploegen)  4de provinciale B  Oost-Vlaanderen - opmerkelijk is wel dat de derde hier maar 26 punten heeft

- Hulsterloo VV - 2de met 30 punten (12 ploegen)  5de klasse A regio zuid 1 (Nederland)  - opvallend  hier is dat er 12 ploegen in de reeks zijn en er een vrij lange winterstop is

- VK Watervliet - 2de met 37 punten (16 ploegen)  4de provinciale A   Oost-Vlaanderen

- Ertvelde United - 13de met 14 punten (16 ploegen) 4de provinciale A  Oost-Vlaanderen

- VV Terhole - 12de met 4 punten (12 ploegen) 5de klasse A regio zuid 1 (Nederland) 

- Avrasya Gent - 4de met 31 punten (16 ploegen)  4de provinciale A   Oost-Vlaanderen

- RKVV Koewacht - 9de met 15 punten (14 ploegen)  4de klasse A  Regio Zuid 1 (Nederland)

- VC Boekhoute - 9de met 22 punten (16 ploegen) 4de provinciale A  Oost-Vlaanderen

 

STATISTIEKEN FC HOOGEINDE SINDS HET SEIZOEN 2004-2005

Ik heb even alle statistieken van onze klub opgezocht tot en met het seizoen 2004-2005. Kijk even mee ....

seizoen 2012-2013 : 

16 ploegen werden ingedeeld in de reeks 4 E.  FC Hoogeinde 15de met 7 punten. Het won tweemaal en speelde éénmaal gelijk. Het scoorde 24 maal en incasseerde maar liefst 173 tegendoelpunten. Tielrode werd kampioen met 77 punten, Wieze B eindigde laatste.

seizoen 2011-2012 : 

Maar liefst zes reeksen vierde provinciale werden gevormd en FC Hoogeinde kwam uit in 4de F met 15 ploegen. Het eindigde als laatste met 8 punten met 34 gescoorde doelpunten en 106 geincasseerde treffers, tweemaal werd gewonnen en twee keer werd een gelijkspel behaald.  Opmerkelijke zege was er tegen Rupelmonde dat zo de titel diende te laten aan Melsele B.

seizoen 2010-2011 :

15 ploegen maakten deel van 4de provinciale E. Meerdere Gentse ploegen (Avrasya, Oostakker, Beervelde B, Destelbergen, Gentbrugge) werden in de reeks ingedeeld doch eindigden allen onderaan. FC Hoogeinde eindigde op de 14de plaats met 13 punten, het scoorde 22 maal en incasseerde 119 doelpunten. Viermaal werd gewonnen en één keer werd het een gelijkspel. SK Gerda werd kampioen met 71 punten en Gentbrugge eindigde laatste. 

seizoen 2009-2010 :

Dit is het seizoen dat onze coach Margino De Kerf zich nog zeker met veel plezier zal herinneren. Hij speelde immers kampioen in 4de E met HRS Haasdonk in het eerste jaar van het bestaan van het nieuwe Haasdonk.  FC Hoogeinde eindigde 16de en laatste met één schamel punt. Het scoorde 27 maal en incasseerde 141 doelpunten. Haasdonk en Daknam eindigden allebij met 74 punten doch HRS Haasdonk won de testwedstrijd en onze huidige coach werd topschutter.

seizoen 2008-2009 :

15 ploegen werden ingedeeld in 4de E. FC Hoogeinde als laatste met 15 punten, 27 maal werd er gescoord en 69 doelpunten werden er door de tegenpartij gemaakt, driemaal werd gewonnen en maar liefst zes keer werd er gelijkgespeeld. Deze maal dienden meerdere ploegen uit de denderstreek bekampt te worden. Stekene Sportief werd kampioen met 72 punten. 

seizoen 2007-2008 :

4de E bevatte 15 ploegen en FC Hoogeinde eindigde als laatste met 7 punten, éénmaal werd gewonnen en vier keer werden de punten gedeeld, 23maal kwam men tot scoren en 74 tegentreffers kwamen er op het conto. KV Sint-Gillis werd kampioen met 62 punten.

seizoen 2006-2007 :

16 ploegen maakten deel uit van 4de provinciale E. FC Hoogeinde eindigde als 15de met 16 punten. Viermaal werd gewonnen, vier keer gelijk gespeeld, 34 doelpunten werden aangetekend en men slikte 82 tegentreffers. FC Moerbeke werd kampioen met 65 punten en FC Zele eindigde laatste. 

seizoen 2005-2006 :

15 ploegen vormden 4de E. FC Hoogeinde eindigde laatste met 11 punten. Tweemaal werd gewonnen, vijf keer werden de punten gedeeld, 32 maal werd er gescoord en men kreeg 101 goals binnen. Sinaai werd kampioen met 63 punten.

seizoen 2004-2005 :

16 ploegen dit maal in 4de E. FC Hoogeinde behaalde de 13de plaats met 26 punten.  Rupelmonde, Klinge en FC Zele eindigden nog lager. Liefst achtmaal werd gewonnen, tweemaal werd gelijk  gespeeld, 37 maal werd er gescoord en 70 tegentreffers werden er geincasseerd. Buggenhout werd kampioen met 71 punten. 

 

Het hoogste puntenaantal van de laatste tien jaar werd dus behaald in het seizoen 2004-2005 met 26. Toen werd er ook 37 maal gescoord. Het lijkt er dus sterk op dat dit zal overtroffen worden dit seizoen als men weet dat er tot op heden al 28 maal gescoord werd en dit 13 punten opleverde.

 

 

STATISTIEKEN SPEELMINUTEN SPELERS NA HEENRONDE

1. Gilles Rossou 1440 minuten

2. Bjorn Wielandt 1424 minuten

3. Cedric Thieleman 1350 minuten

4. Maxim Van Vlierberghe 1336 minuten

5. Bjorn Van Der Stighelen  1247 minuten

6. Samir Amajoud  1073 minuten

7. Ilias Tigra  1006 minuten

8. Kevin Van Duyse 970 minuten

9. Mohamed Bourakja 790 minuten

10. Veysel Altinkalem 690 minuten

11. Margino De Kerf 661 minuten

12. Abderrahman Ajjar  651 minuten

13. Baris Serbet  595 minuten

14. Tom Van Moer 592 minuten

15. Daniel Seghers 467 minuten

16. Wayne De Cock 433 minuten

17. Jonas Van Broeck 368 minuten

18. Bern Maes 182 minuten

19. Bjorn Maras  154 minuten

20. Olivier Staes  127 minuten

21. Thomas Smet  90 minuten

22. Stijn Megroedt  10 minuten

 

FC HOOGEINDE PRODUCTIEFSTE THUISPLOEG NA HEENRONDE   !!!!!!

Inderdaad u leest het goed. FC Hoogeinde is tot op heden van de ganse reeks de meest scorende ploeg bij thuiswedstrijden. Thuis hebben wij reeds 24 doelpunten gemaakt, twee meer dan Eksaarde en drie meer dan VK Hamme. Daarentegen zijn wij met vijf doelpunten ook de slechtst scorende uitploeg.

 

NIEUWJAARSRECEPTIE 2014

Op vrijdag 17 januari 2014 zal er een nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in onze gezellige kantine. Uitnodigingen zullen ter gepaste tijde verstuurd worden.  Verder staan er nog een spaghettifestijn, een kwisavond en een BBQ op het programma. Meer info hierover volgt later.

IEDERE DERDE DONDERDAG VAN DE MAAND  HAPJESAVOND !!

Iedere derde donderdag van de maand bij de uitbetaling zullen er gratis hapjes voorzien zijn  voor de spelers in de kantine.

EERSTE VOETBALTORNOOI FC HOOGEINDE 17 MEI 2014

Op zondag 17 mei 2014 zal er een eerste voetbaltornooi ingericht worden door FC Hoogeinde voor 5/5 ploegen. Bedoeling is tot maximaal 16 of 20 ploegen te komen in vier poules. Alle info over reglement, deelnameformulieren, inschrijvingsgeld enz is te verkrijgen per mail bij onze Sportieve Verantwoordelijke Marc Van Duyse  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

ALWEER NIEUWE RECLAMEPANELEN !

Afgelopen zaterdag werden er alweer nieuwe reclamepanelen door Pascal vakkundig gemonteerd. De reclameborden van de onlangs binnengehaalde nieuwe Hoofdsponsors Sapa Building System NV en Real Nv werden geplaatst achter de goal. Onze commercieel verantwoordelijke Luc Smet levert puik werk !

 

 

SJAALS FC HOOGEINDE TE KOOP

Er zijn steeds sjaals te koop in de kantine met FC Hoogeinde op. Zij kosten 15 euro per stuk. Tijdens onze laatste thuiswedstrijd tegen Hamme Zogge werden er alvast een heel pak van de hand gedaan. Steun onze club en draag een sjaal van FC HOOGEINDE !