Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Eerste elftal - verslagen

 

 

 

ZONDAG 12 NOVEMBER

FC HOOGEINDE - VERREBROEK  1 - 2

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer (80' Bern Maes), Abderrahman Ajjar, Giani Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Landry Boika Mola, Melvin Bruggeman (75' Darko Minic), Ameer Abed, Stephane Van Dieren (61' Bjorn Van Der Stighelen)


 

ZONDAG 29 OKTOBER

FC HOOGEINDE - SP KEMZEKE  0 - 3

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar (57' Stephane Van Dieren), Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Yannick Van Mullem, Kevin Schelfhout, Bjorn Van Der Stighelen, Landry Boika Mola, Hosam Gamal (81' Bern Maes)


 

ZONDAG 22 OKTOBER

FC HOOGEINDE - MEERDONK  1 - 4

Voor de derby tegen de fiere leiders uit Meerdonk waren traditiegetrouw heel wat toeschouwers opgedaagd. Het werd een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft kreeg FC Hoogeinde heel wat uitstekende mogelijkheden om een voorsprong uit te bouwen. Helaas werden deze huizenhoge kansen niet benut. Aan de andere kant leidde individuele fouten van de thuisploeg Meerdonk naar een fel overdreven 0-3 ruststand. Het eerste doelpunt was een individuele flater, de tweede was een jammerlijke own-goal en de derde was een te vermijden penalty. Zo kregen de bezoekers drie doelpunten in de schoot geworpen terwijl FC Hoogeinde enkele bijna niet te missen kansen kreeg en niet kon benutten.

Na rust probeerde een aangeslagen FC Hoogeinde er toch nog iets van te maken en dat scheen ook te lukken toen Landry Boika Mola de 3-1 scoorde. FC Hoogeinde had toen de 3-2 aan de voet tot het op een hoekschop een vierde tegendoelpunt diende te slikken. Over en out dus ....  en een heel jammerlijke nederlaag voor FC Hoogeinde. Op geen enkel moment konden de bezoekers tonen zoveel beter te zijn.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem (61' Abderrahman Ajjar), Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola (74' Ameer Abed), Bjorn Van Der Stighelen

 


 

ZATERDAG 14 OKTOBER

ZAFFELARE B - FC HOOGEINDE  3 - 0

Uit het verleden wisten we al dat Zaffelare B op hun eigen kunstgras moeilijk te kloppen zijn. Toch had FC Hoogeinde mogelijkheden genoeg om de wedstrijd in hun voordeel te beslechten doch een gebrek aan efficientie nekte de goed voetballende bezoekers.

In de eerste helft had de thuisploeg het aanvankelijk moeilijk om goed voetbal op de mat te brengen. FC Hoogeinde kreeg dan ook de beste kansen. De thuisploeg werd hierdoor wakker geschud en probeerde de bal goed rond te spelen. De wedstrijd kon alle kanten uit en puntengewin leek voor FC Hoogeinde een haalbare kaart. Ruststand : 0-0.

Na rust kreeg FC Hoogeinde al vlug alweer de beste kansen. Centraal verdediger Brian De Dobbelaer trapte de bal met links op de paal. Melvin Bruggeman leek dan toch op weg naar de openingstreffer doch besloot op de uitgekomen thuisdoelman waarna in de rebound Hosam Gamal jammerlijk naast besloot. Dit had steeds een doelpunt moeten zijn. Jammer genoeg was het even later heel verrassend wel prijs voor de thuisploeg (1-0 na 79'). FC Hoogeinde zette dan alles op alles om de gelijkmaker te scoren doch liep op een razendsnel uitgevoerde counter die prima werd afgewerkt (2-0 na 86'). In de slotminuut werd het dan nog fel overdreven 3-0 na het mooiste doelpunt dat we dit seizoen al te zien kregen. Een gelijkspel had zeker verdiend geweest na een wedstrijd die kon bekoren van de eerste tot de laatste minuut. Zaffelare toonde zich eens te meer een prima voetballende ploeg en het dient gezegd dat FC Hoogeinde - na de snertwedstrijd van vorige week - voetballend een dikke match speelde. Puur voetballend was dit de beste wedstrijd van het seizoen. Een dikke pluim ook voor de prima leiding van oudgediende Patrick Van Geem.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren (80' Ameer Abed)


 

ZONDAG 8 OKTOBER

FC HOOGEINDE - FC LEBBEKE B   3 - 0

Voor de zoveelste thuismatch dit seizoen kregen we deze keer de hekkesluiters van FC Lebbeke B op bezoek. Ondanks dat zij de laatste weken al enkele zware nederlagen dienden te verwerken werden onze spelers er op gewezen niet aan onderschatting en gemakzucht te doen. FC Hoogeinde begon sterk aan de wedstrijd en reeds na enkele minuten scoorde Yannick Mertens. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Even later was het dan toch raak toen alweer Gianni Reho de bal knap voor bracht en Melvin Bruggeman maar binnen te leggen had. (1-0 na 9'). Helaas dienden even later zowel Joris De Langhe als Yannick Mertens het veld geblesseerd te verlaten en dit ontregelde toch wel het spelbeeld. FC Hoogeinde begon het spel van de bezoekers mee te spelen. Slechte passes waren schering en inslag. FC Lebbeke B kwam wel aan geen kansen en lag duidelijk onder doch we gingen rusten met een allesbehalve geruststellende 1-0 voorsprong.

Na rust begonnen de bezoekers nog virieler te spelen en dat resulteerde in waar gevechtsvoetbal met heel wat vuile fouten. Uitgerekend één grote kans kreeg FC Lebbeke doch thuisdoelman Cedric Thieleman hield op een sublieme manier zijn netten schoon. Na 70' kon topschutter Melvin Bruggeman op aangeven van Kevin Schelfhout dan toch de bevrijdende 2-0 binnen koppen. Even later werd een doelpunt van Bjorn Van Der Stighelen nog afgekeurd wegens twijfelachtig buitenspel. Bjorn Van Der Stighelen en Melvin Bruggeman leken ook nog op weg naar een doelpunt doch besloten op de uitgekomen doelman. In de slotfase kwam dan toch de 3-0 op het bord na een hoekschop van Stephane Van Dieren waarbij Bjorn Van Der Stighelen keihard binnen kopte. De wedstrijd was bij momenten niet om aan te zien maar het werd wel een dik verdiende zege voor FC Hoogeinde en de score had zeker heel wat hoger kunnen oplopen. Verzachtende omstandigheden zijn wel de vele blessures waardoor de coach weinig kan bouwen aan de automatismen. Toch behaalden de rood-zwarten uit de Molenstraat 11 op 24 en iedereen zal het met mij eens zijn dat er nog meer in zat.

FC Hoogeinde speelde met : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar (75' Bern Maes), Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Yannick Mertens (15' Bjorn Van Der Stighelen), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Joris De Langhe (18' Yannick Van Mullem), Stephane Van Dieren


 

ZONDAG 1 OKTOBER

FC HOOGEINDE - SP WAASMUNSTER B  2 - 5

Na dat we vorige week de toenmalige leiders van PDK in bedwang konden houden was het deze keer uitkijken of we opnieuw iets konden rapen tegen alweer één van de toppers van de reeks. De wedstrijd startte rustig en gelijkopgaand. Na 24' konden de bezoekers de score openen en brak de match helemaal open. FC Hoogeinde reageerde fel en kwam binnen de kortste keren op voorsprong via doelpunten van centraal verdediger Brian De Dobbelaer en Melvin Bruggeman (2-1 na 33'). Jammer genoeg konden de ervaren bezoekers nog voor de rust de gelijkmaker maken. Ruststand : 2-2

Na rust kregen we al vlug de eerste kansjes voor de thuisploeg doch de niet bijster goed geinspireerde gaf na 55' de bezoekers een strafschop cadeau. Waasmunster B maakte er gretig gebruik van om terug op voorsprong te komen. (2-3 na 55')  FC Hoogeinde liet de moed niet zakken en ging op zoek naar de gelijkmaker. Helaas Stephane Van Dieren trapte de bal tot tweemaal toe op de uitstekende bezoekende doelman. Dit had altijd doelpunt moeten zijn. Bij de daaropvolgende tegenstoot reageerde de thuisdefensie niet bijster goed en kon Waasmunster B zijn vierde maken.  Even later kwam daar nog een vijfde bij. Het dient gezegd dit waren heel overdreven cijfers want tot aan de strafschop leek niks puntengewin voor FC Hoogeinde in de weg te staan.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar (70' Yannick Mertens), Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Kevin Schelfhout, Samir Loulidi, Stephane Van Dieren (65' Bjorn Van Der Stighelen), Joris De Langhe, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Gianni Reho


 

ZONDAG 24 SEPTEMBER

FC HOOGEINDE - PD KRUIBEKE  1 - 1

Na de twee verloren punten van vorige week was FC Hoogeinde vast van plan zich dubbel te plooien tegen de leiders uit Kruibeke. Het dient gezegd FC Hoogeinde speelde een dijk van een wedstrijd. Reeds na enkele minuten was FC Hoogeinde gevaarlijk via de opgerukte Abderrahman Ajjar en met een al dan niet terecht afgekeurd doelpunt. De leiders van PDK speelden een zwakke eerste helft met veel lange ballen. Jonas Van Broeck diende jammer genoeg geblesseerd het veld te verlaten en zo moest onze coach Glenn andermaal heel wat verschuivingen te doen.  FC Hoogeinde bleef echter de betere ploeg doch met weinig uitgesproken kansen. Ruststand 0 - 0.

Na rust konden we direct heel wat noteren. Na 52' had de ingevallen Moussa Ouslama een domme reactie in huis die terecht werd bestraft met rood. Toch kwam iets voor het uur met tien man FC Hoogeinde verdiend op voorsprong na een knappe actie van onze kapitein Joris De Langhe. 0-1 na 55'. PD Kruibeke reageerde fel en thuisdoelman Cedric Thieleman had een sumblieme redding in petto om FC Hoogeinde op voorsprong te houden. Helaas bij een volgende tussenkomst sloegt het noodlot toe voor Cedric toen hij zich blesseerde aan de pink (uit de kom). Melvin Bruggeman werd zijn logische vervanger tussen de palen. Yannick Mertens kwam in de spits te staan en maakte alzo zijn debuut in het Provinciaal voetbal. Yannick deed dat goed en kreeg nog twee kopkansen maar zijn gebrek aan ervaring deed hem de das om. De bezoekende spits Yves Vermeulen werd goed uit de match gehouden doch één keer was hij de thuisverdediging te snel af en scoorde hij de gevleide gelijkmaker luttele minuten voor tijd.  1-1 na 85'.  Zo werd het uiteindelijk nog een gelijkspel maar en dat zeiden de trainers van PDK ook na de wedstrijd : als er één ploeg verdiende te winnen was het wel FC Hoogeinde. Jammer genoeg leden wij voor de tweede maal op rij jammerlijk puntenverlies en dat doet ons de rol lossen bij de eerste vijf.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman (61' Yannick Mertens), Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck (28' Moussa Ouslama), Kevin Schelfhout, Samir Loulidi, Abderrahman Ajjar, Joris De Langhe, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren


 

ZONDAG 17 SEPTEMBER

AVANTI STEKENE B - FC HOOGEINDE  0 - 0

FC Hoogeinde begon aan de wedstrijd met de volle overtuiging om de drie punten mee naar huis te nemen. De bezoekers namen van in het begin het heft in handen en dit resulteerde al in de eerste minuten in het afdwingen van een strafschop (na fout op Melvin Bruggeman). Specialist Landry Boika Mola zette zich achter de bal doch trapte veel te slap in het bereik van de doelman. FC Hoogeinde was even van slag doch bleef het openingsdoelpunt najagen. Doch scoren zat er - ondanks het duidelijke veldoverwicht - voorlopig niet in. Ruststand 0 - 0.

Na rust kreeg FC Hoogeinde na enkele minuten opnieuw een strafschop (ditmaal na fout op Hosam Gamal). Deze keer zette de pas ingevallen Bjorn Van Der Stighelen zich achter de bal en ook hij trapte de bal slapjes in het de armen van de doelman. Opvallend bij de twee missers was dat niet de doelman redde maar de onzen misten. Onbegrijpelijk. Avanti Stekene was alleen gevaarlijk op hoekschoppen en vrije trappen. Cedric Thieleman diende één keer goed tussen te komen om een doorgebroken thuisaanvaller af te stoppen en deed dat met veel klasse. In de slotfase leek FC Hoogeinde dan toch nog de overwinning binnen te halen doch Bjorn Van Der Stighelen trapte op de paal en Hosam Gamal - geplaagd met krampen - kon de bal niet in doel werken.  Twee penalty's missen kostte ons twee dikke punten. Het hoeft dan ook geen betoog dat iedereen na de wedstrijd bijzonder fel ontgoocheld was.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck, Gianni Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Joris De Langhe, Melvin Bruggeman (70' Odilon Biloloo-Bi-Ndog), Landry Boika Mola (46' Bjorn Van Der Stighelen), Kevin Schelfhout


 

ZONDAG 10 SEPTEMBER

FC HOOGEINDE - SOMBEKE  2 - 3

Reeds op de vierde speeldag konden we spreken van een regelrechte topper ! De ploeg die won zou immers aan de leiding komen. Voor FC Hoogeinde zou dit een heuse stunt kunnen genoemd worden. Helaas diende FC Hoogeinde heel wat basisspelers te missen. Seizoensrevelatie Brian de Dobbelaer was een weekje op reis (na zijn examens), Jonas Van Broeck zat op de bank en was nog niet helemaal fit en op het laatste moment belde Odilon Biloloo-Bi-Ndog onbegrijpelijk af. Zo diende Abderrahman Ajjar onverwacht te starten centraal in de verdediging. Abdel speelde zoals we hem kennen met heel veel overgave. Hij had al een ganse wedstrijd in de benen van daags voordien met de reserven. De teruggekeerde Kellin Ndongala Luanda zat op de bank.

Bij de bezoekers was Ben Omar terug na een jaartje afwezigheid en hij zou een belangrijke rol spelen.

Sombeke startte het best aan de wedstrijd en kwam reeds na 7 min op voorsprong na veel te slap verdedigen van de thuisploeg. FC Hoogeinde reageerde fel en na een strafschopfout op Melvin Bruggeman zorgde Bjorn Van Der Stighelen vanop elfmeter voor de gelijkmaker. Bjorn Van Der Stighelen bewees even later terug helemaal de oude te zijn en bracht FC Hoogeinde op voorsprong. (2-1 na 19').  Na 25 min diende rechtsback Yannick Van Mullem geblesseerd het veld te verlaten en werd vervangen door Kellin Ndongala Luanda. Bij Sombeke was Ben Omar een voortdurende dreiging voor de thuisdefensie en het was uiteraard hij die voor de gelijkmaker zorgde. Mannetje uitkappen met rechts en binnen trappen met links. (2-2 na 33'). Uiteraard was dit nog altijd geen ramp doch helaas net voor de rust kon Sombeke de psychologisch belangrijke 2-3 ruststand op het bord zetten.

Na rust kregen we nog heel wat kansen voor beide ploegen doch een sterk keepende thuisdoelman Cedric Thieleman en pech voor Melvin Bruggeman zorgden er voor dat de ruststand ook de eindstand werd. Net voor affluiten kreeg Melvin Bruggeman de kans op de gelijkmaker doch hij koos voor de verkeerde optie.

Zo werd het een nipte nederlaag tegen de huidige leiders. Vraag is echter : wat indien FC Hoogeinde volledig had gestaan ? Hopelijk keren de geblesseerden snel terug, is Ameer Abed speelgerechtigd en kan ook Alexis Kubilkskis spoedig aansluiten. Toch een dikke proficiat voor iedereen want er zat zeker meer in. Er zit veel meer 'willen punten pakken' in de groep dan vorig seizoen.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem (25' Kellin Ndongala Luanda), Abderrahman Ajjar, Joris De Langhe, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (65' Moussa Ouslama), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren (46' Hosam Gamal)


 

WOENSDAG 6 SEPTEMBER

HRS HAASDONK - FC HOOGEINDE  1 - 5

FC Hoogeinde diende de sterke Brian De Dobbelaer (weekje op reis na zijn examens) te missen die werd centraal in de verdediging vervangen door de beste man op het veld kapitein Joris De Langhe.

FC Hoogeinde startte eerder aarzelend doch toen een bedrijvige Bjorn Van Der Stighelen een terugspeelbal kon onderscheppen en voor de 0-1 (na 12') voorsprong kon zorgen nam FC Hoogeinde de wedstrijd in handen. Enkele minuten later stond de nul twee al op het bord. De snelle Melvin Bruggeman werd gelanceerd door Stephane Van Dieren en foutief afgestopt in het strafschopgebied.  Landry Boika Mola zette de elfmeter feilloos om. (0-2 na 19')  FC Hoogeinde kreeg de kansen om nog uit te lopen doch verzuimde dit. FC Hoogeinde won alle duels en dit irriteerde duidelijk de mekkerende thuisploeg.  Haasdonk zorgde evenwel verrassend voor de aansluitingstreffer net voor rust. (1-2 na 40')

Na rust bleef het wedstrijdverloop hetzelfde. Een sterk spelend FC Hoogeinde had de wedstrijd in handen doch kwam op het uur goed weg na enkele verdedigende foutjes. Moussa Ouslama kwam dan in de ploeg en hij verstuurde enkele knappe ballen die snel resultaat op brachten. Melvin Bruggeman verlengde een gemeten voorzet van Moussa in doel en bracht een 1-3 voorsprong op het bord. (1-3 na 73')  Moussa bleef de goede ballen rond strooien en ook Bjorn Van Der Stighelen scoorde zijn tweede van de avond. (0-2 na 85'). De sterk spelende Melvin Bruggeman plaatste het orgelpunt met ook zijn tweede doelpunt net voor affluiten (na sterk doorzetten van de pas ingevallen Abderrahman Ajjar). (1-5 na 89'). Een dik verdiende overwinning dus voor FC Hoogeinde al dachten de na de wedstrijd nog steeds mekkerende thuisploeg er anders over. Jammer .............. en iets om te onthouden.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Joris De Langhe, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen ( 89' Abderrahman Ajjar), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola (85' Hosam Gamal), Stephane Van Dieren (72' Moussa Ouslama)


 

ZONDAG 2 SEPTEMBER

FC HOOGEINDE - VK TIELRODE  2 - 5

Na de sterk bevochten en deugddoende overwinning op Rupelmonde was het uitkijken wat FC Hoogeinde vermocht tegen voor mij de grootste titelkandidaat Tielrode. Dit zag er al snel heel slecht uit want na amper 17 min wezen de bordjes al 0-2 aan. FC Hoogeinde speelde veel te braaf en te slap. Doch FC Hoogeinde toonde al snel aan dit seizoen het over een andere boeg te willen gooien. De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd met nog voor de rust twee doelpunten van Landry Boika Mola. Landry was attent op een gemiste strafschop (op de paal !!) van Melvin Bruggeman en zorgde even later voor de gelijkmaker. 2-2 ruststand dus.

Na rust leek niks puntengwin voor de thuisploeg in de weg te staan. FC Hoogeinde lag op geen moment onder. Doch toen skipper en aanjager Jonas Van Broeck gekwetst het veld moest verlaten diende coach Glenn Van Roeyen zijn verdediging en zijn middenveld te herschikken. Dit zorgde voor vertwijfeling en toen na 69' Tielrode verrassend kon scoren was de heel verdienstelijke thuisploeg even van slag. De bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik en scoorde op zeven minuten drie doelpunten (2-5 na 76'). FC Hoogeinde probeerde nog een vuist te maken doch kon het tij niet meer keren. FC Hoogeinde was niet echt slecht doch Tielrode bewees aanvallend sterk uit de hoek te kunnen komen.

Verheugend was de grote publieke opkomst !!

Ik vermeld ook graag de meer dan uitstekende leiding van Mustapha El Akoubai en dit niet voor de eerste keer !

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck (65' Stephane Van Dieren), Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (46' Hosam Gamal), Joris De Langhe (76' Rafik Sbissa), Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren

 


 

WOENSDAG 30 AUGUSTUS

RUPELMONDE - FC HOOGEINDE  2 - 3

Het veld van Rupelmonde laat in normale omstandigheden al geen goed voetbal toe en het begon een uur voor de wedstrijd ook nog eens ferm te regenen en dat maakte het nog moeilijker om deftig voetbal te spelen. FC Hoogeinde begon met veel vertrouwen aan de wedstrijd doch het was de thuisploeg die het meeste initiatief toonde. Onze doelman Cedric Thieleman toonde zich echter heel secuur, ranselde alles uit doel en we mogen wel stellen dat hij de meest opvallende figuur was bij de bezoekers. Melvin Bruggeman was een andere opvallende naam bij FC Hoogeinde. De tot spits omgeschoolde doelman toonde zich meteen heel trefzeker en scoorde binnen de twintig minuten tweemaal. Onze kapitein Joris De Langhe deed met twee assists ook zijn duit in het zakje.  Zo kwam FC Hoogeinde eerder gevleid op voorsprong want de thuisploeg had overduidelijk het meeste balbezit. FC Hoogeinde kwam evenwel ook nog aan enkele grote kansen en kon zeker nog uitlopen.  Rupelmonde is echter een knokkersploeg die het moet hebben van zijn power en inzet. Zij scoorden dan ook net voor de rust de aansluitingstreffer na een knullige fase in ons strafschopgebied. Ruststand 1-2.

Na rust bleef de thuisploeg beuken en het werd dan ook na 70' 2-2. Een te vermijden doelpunt echter ...

In tegenstelling tot het verleden bleef FC Hoogeinde knokken om toch al zeker het punt vast te houden. De niet bijster goed geinspireerde scheids toonde totaal onterecht een tweede geel karton aan Yannick Van Mullem. Met tien verder dus voor een beklijvend laatste kwartier. Joris De Langhe diende ook nog geblesseerd vervangen te worden. Het was pompen of verzuipen dus. En toen in de absolute fase gebeurde er iets wat al jaren niet was gebeurd. In plaats van de punten nog uit handen te geven in de slotfase kon FC Hoogeinde nu nog het tij keren.  Een uitstekende Landry Boika Mola bracht de bal voor doel en ex-speler Bert Teugels duwde de bal in zijn eigen doel. (2-3 !!)  Zo werd het dan toch nog een zwaar bevochten overwinning voor FC Hoogeinde. De competitie kon dus niet beter starten. FC Hoogeinde kwam nooit in zijn normaal spel doch collectief werd er een zeer sterke prestatie neergezet. Er staat duidelijk een ploeg op het veld.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (72' Hosam Gamal), Joris De Langhe (78' Stephane Van Dieren), Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Kevin Schelfhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .