Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Eerste elftal - verslagen

 

 

ZONDAG 17 SEPTEMBER

AVANTI STEKENE B - FC HOOGEINDE  0 - 0

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck, Gianni Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Joris De Langhe, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Kevin Schelfhout

 


 

ZONDAG 10 SEPTEMBER

FC HOOGEINDE - SOMBEKE  2 - 3

Reeds op de vierde speeldag konden we spreken van een regelrechte topper ! De ploeg die won zou immers aan de leiding komen. Voor FC Hoogeinde zou dit een heuse stunt kunnen genoemd worden. Helaas diende FC Hoogeinde heel wat basisspelers te missen. Seizoensrevelatie Brian de Dobbelaer was een weekje op reis (na zijn examens), Jonas Van Broeck zat op de bank en was nog niet helemaal fit en op het laatste moment belde Odilon Biloloo-Bi-Ndog onbegrijpelijk af. Zo diende Abderrahman Ajjar onverwacht te starten centraal in de verdediging. Abdel speelde zoals we hem kennen met heel veel overgave. Hij had al een ganse wedstrijd in de benen van daags voordien met de reserven. De teruggekeerde Kellin Ndongala Luanda zat op de bank.

Bij de bezoekers was Ben Omar terug na een jaartje afwezigheid en hij zou een belangrijke rol spelen.

Sombeke startte het best aan de wedstrijd en kwam reeds na 7 min op voorsprong na veel te slap verdedigen van de thuisploeg. FC Hoogeinde reageerde fel en na een strafschopfout op Melvin Bruggeman zorgde Bjorn Van Der Stighelen vanop elfmeter voor de gelijkmaker. Bjorn Van Der Stighelen bewees even later terug helemaal de oude te zijn en bracht FC Hoogeinde op voorsprong. (2-1 na 19').  Na 25 min diende rechtsback Yannick Van Mullem geblesseerd het veld te verlaten en werd vervangen door Kellin Ndongala Luanda. Bij Sombeke was Ben Omar een voortdurende dreiging voor de thuisdefensie en het was uiteraard hij die voor de gelijkmaker zorgde. Mannetje uitkappen met rechts en binnen trappen met links. (2-2 na 33'). Uiteraard was dit nog altijd geen ramp doch helaas net voor de rust kon Sombeke de psychologisch belangrijke 2-3 ruststand op het bord zetten.

Na rust kregen we nog heel wat kansen voor beide ploegen doch een sterk keepende thuisdoelman Cedric Thieleman en pech voor Melvin Bruggeman zorgden er voor dat de ruststand ook de eindstand werd. Net voor affluiten kreeg Melvin Bruggeman de kans op de gelijkmaker doch hij koos voor de verkeerde optie.

Zo werd het een nipte nederlaag tegen de huidige leiders. Vraag is echter : wat indien FC Hoogeinde volledig had gestaan ? Hopelijk keren de geblesseerden snel terug, is Ameer Abed speelgerechtigd en kan ook Alexis Kubilkskis spoedig aansluiten. Toch een dikke proficiat voor iedereen want er zat zeker meer in. Er zit veel meer 'willen punten pakken' in de groep dan vorig seizoen.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem (25' Kellin Ndongala Luanda), Abderrahman Ajjar, Joris De Langhe, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (65' Moussa Ouslama), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren (46' Hosam Gamal)


 

WOENSDAG 6 SEPTEMBER

HRS HAASDONK - FC HOOGEINDE  1 - 5

FC Hoogeinde diende de sterke Brian De Dobbelaer (weekje op reis na zijn examens) te missen die werd centraal in de verdediging vervangen door de beste man op het veld kapitein Joris De Langhe.

FC Hoogeinde startte eerder aarzelend doch toen een bedrijvige Bjorn Van Der Stighelen een terugspeelbal kon onderscheppen en voor de 0-1 (na 12') voorsprong kon zorgen nam FC Hoogeinde de wedstrijd in handen. Enkele minuten later stond de nul twee al op het bord. De snelle Melvin Bruggeman werd gelanceerd door Stephane Van Dieren en foutief afgestopt in het strafschopgebied.  Landry Boika Mola zette de elfmeter feilloos om. (0-2 na 19')  FC Hoogeinde kreeg de kansen om nog uit te lopen doch verzuimde dit. FC Hoogeinde won alle duels en dit irriteerde duidelijk de mekkerende thuisploeg.  Haasdonk zorgde evenwel verrassend voor de aansluitingstreffer net voor rust. (1-2 na 40')

Na rust bleef het wedstrijdverloop hetzelfde. Een sterk spelend FC Hoogeinde had de wedstrijd in handen doch kwam op het uur goed weg na enkele verdedigende foutjes. Moussa Ouslama kwam dan in de ploeg en hij verstuurde enkele knappe ballen die snel resultaat op brachten. Melvin Bruggeman verlengde een gemeten voorzet van Moussa in doel en bracht een 1-3 voorsprong op het bord. (1-3 na 73')  Moussa bleef de goede ballen rond strooien en ook Bjorn Van Der Stighelen scoorde zijn tweede van de avond. (0-2 na 85'). De sterk spelende Melvin Bruggeman plaatste het orgelpunt met ook zijn tweede doelpunt net voor affluiten (na sterk doorzetten van de pas ingevallen Abderrahman Ajjar). (1-5 na 89'). Een dik verdiende overwinning dus voor FC Hoogeinde al dachten de na de wedstrijd nog steeds mekkerende thuisploeg er anders over. Jammer .............. en iets om te onthouden.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Joris De Langhe, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen ( 89' Abderrahman Ajjar), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola (85' Hosam Gamal), Stephane Van Dieren (72' Moussa Ouslama)

 

 

 


 

ZONDAG 2 SEPTEMBER

FC HOOGEINDE - VK TIELRODE  2 - 5

Na de sterk bevochten en deugddoende overwinning op Rupelmonde was het uitkijken wat FC Hoogeinde vermocht tegen voor mij de grootste titelkandidaat Tielrode. Dit zag er al snel heel slecht uit want na amper 17 min wezen de bordjes al 0-2 aan. FC Hoogeinde speelde veel te braaf en te slap. Doch FC Hoogeinde toonde al snel aan dit seizoen het over een andere boeg te willen gooien. De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd met nog voor de rust twee doelpunten van Landry Boika Mola. Landry was attent op een gemiste strafschop (op de paal !!) van Melvin Bruggeman en zorgde even later voor de gelijkmaker. 2-2 ruststand dus.

Na rust leek niks puntengwin voor de thuisploeg in de weg te staan. FC Hoogeinde lag op geen moment onder. Doch toen skipper en aanjager Jonas Van Broeck gekwetst het veld moest verlaten diende coach Glenn Van Roeyen zijn verdediging en zijn middenveld te herschikken. Dit zorgde voor vertwijfeling en toen na 69' Tielrode verrassend kon scoren was de heel verdienstelijke thuisploeg even van slag. De bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik en scoorde op zeven minuten drie doelpunten (2-5 na 76'). FC Hoogeinde probeerde nog een vuist te maken doch kon het tij niet meer keren. FC Hoogeinde was niet echt slecht doch Tielrode bewees aanvallend sterk uit de hoek te kunnen komen.

Verheugend was de grote publieke opkomst !!

Ik vermeld ook graag de meer dan uitstekende leiding van Mustapha El Akoubai en dit niet voor de eerste keer !

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck (65' Stephane Van Dieren), Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (46' Hosam Gamal), Joris De Langhe (76' Rafik Sbissa), Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren

 


 

WOENSDAG 30 AUGUSTUS

RUPELMONDE - FC HOOGEINDE  2 - 3

Het veld van Rupelmonde laat in normale omstandigheden al geen goed voetbal toe en het begon een uur voor de wedstrijd ook nog eens ferm te regenen en dat maakte het nog moeilijker om deftig voetbal te spelen. FC Hoogeinde begon met veel vertrouwen aan de wedstrijd doch het was de thuisploeg die het meeste initiatief toonde. Onze doelman Cedric Thieleman toonde zich echter heel secuur, ranselde alles uit doel en we mogen wel stellen dat hij de meest opvallende figuur was bij de bezoekers. Melvin Bruggeman was een andere opvallende naam bij FC Hoogeinde. De tot spits omgeschoolde doelman toonde zich meteen heel trefzeker en scoorde binnen de twintig minuten tweemaal. Onze kapitein Joris De Langhe deed met twee assists ook zijn duit in het zakje.  Zo kwam FC Hoogeinde eerder gevleid op voorsprong want de thuisploeg had overduidelijk het meeste balbezit. FC Hoogeinde kwam evenwel ook nog aan enkele grote kansen en kon zeker nog uitlopen.  Rupelmonde is echter een knokkersploeg die het moet hebben van zijn power en inzet. Zij scoorden dan ook net voor de rust de aansluitingstreffer na een knullige fase in ons strafschopgebied. Ruststand 1-2.

Na rust bleef de thuisploeg beuken en het werd dan ook na 70' 2-2. Een te vermijden doelpunt echter ...

In tegenstelling tot het verleden bleef FC Hoogeinde knokken om toch al zeker het punt vast te houden. De niet bijster goed geinspireerde scheids toonde totaal onterecht een tweede geel karton aan Yannick Van Mullem. Met tien verder dus voor een beklijvend laatste kwartier. Joris De Langhe diende ook nog geblesseerd vervangen te worden. Het was pompen of verzuipen dus. En toen in de absolute fase gebeurde er iets wat al jaren niet was gebeurd. In plaats van de punten nog uit handen te geven in de slotfase kon FC Hoogeinde nu nog het tij keren.  Een uitstekende Landry Boika Mola bracht de bal voor doel en ex-speler Bert Teugels duwde de bal in zijn eigen doel. (2-3 !!)  Zo werd het dan toch nog een zwaar bevochten overwinning voor FC Hoogeinde. De competitie kon dus niet beter starten. FC Hoogeinde kwam nooit in zijn normaal spel doch collectief werd er een zeer sterke prestatie neergezet. Er staat duidelijk een ploeg op het veld.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (72' Hosam Gamal), Joris De Langhe (78' Stephane Van Dieren), Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Kevin Schelfhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .