Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Eerste elftal - verslagen

 

 

ZONDAG 15 APRIL

FC HOOGEINDE - SK LOCHRISTI B  3 - 5

 

Speelden voor FC Hoogeinde :


 

WOENSDAG 11 APRIL

FC HOOGEINDE - EENDRACHT ZELE B   0 - 0

 

Speelden voor FC Hoogeinde :


 

ZONDAG 8 APRIL

VERREBROEK - FC HOOGEINDE  0 - 0

 

Speelden voor FC Hoogeinde :  Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Abdelmounaim Belhaj, Samir Loulidi, Jetto Ligot, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Stephane Van Dieren, Landry Boika Mola, Bjorn Van Der Stighelen, Joris De Langhe, Gianni Reho

 


 

ZATERDAG 17 MAART

SK KEMZEKE - FC HOOGEINDE   0 - 1

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Abdelmounaim Belhaj, Samir Loulidi, Jetto Ligot, Yannick Van Mullem, Abderrahman Ajjar (59' Kevin Schelfhout), Landry Boika Mola (26' Bjorn Van Der Stighelen), Hosam Gamal, Joris De Langhe, Stephane Van Dieren (Jurgen Ferraz)


 

ZONDAG 11 MAART

MEERDONK - FC HOOGEINDE  2 -0

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Jetto Ligot, Abdelmounaim Belhaj, Steve Beck (60' Samir Bourrich), Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (85' Jurgen Hoogstraate), Yannick Van Mullem (52' Jurgen Ferraz), Joris De Langhe, Hosam Gamal, Stephane Van Dieren


 

ZONDAG 4 MAART

FC HOOGEINDE - ZAFFELARE B   1 - 1

Na de snertwedstrijd van vorige week kregen we eindelijk nog eens een thuiswedstrijd. Zaffelare B , één van de beter voetballende ploegen in de reeks, was onze tegenstander. FC Hoogeinde diende weerom heel wat wissels door te voeren en dropte kapitein Joris De Langhe in de spits. FC Hoogeinde begon sterk aan de wedstrijd en na enkele minuten kon het reeds raak zijn maar de infiltrerende Yannick Van Mullem kon de bal niet laag houden en trapte over. FC Hoogeinde bleef de betere ploeg al diende thuisdoelman Cedric Thieleman zich meerdere keren te onderscheiden.  Ruststand 0-0.  Op het uur kwam de thuisploeg op voorsprong. Joris De Langhe dropte de bal in het strafschopgebied en Yannick Van Mullem trapte keihard op doel. De bezoekende doelman pareerde knap diens schot doch had geen verhaal tegen de rebound van de goed gevolgde Abdel Ajjar. (1-0 na 62'). De thuisploeg kreeg een boost en begon in een overwinning te geloven. Cedric Thieleman stond goed te keepen en pushte zijn  jongens naar voor. Doch wat er toen in de laatste minuut gebeurde ga ik niet veel over schrijven maar het onvoorstelbare gebeurde dan toch.  Zaffelare scoorde de gelijkmaker na een opeenstapeling van domme beslissingen. Hier heb ik echt geen woorden voor .....

Ik vermeld graag de goede leiding van de scheidsrechter oudgediende Patrick Van Geem.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Jetto Ligot (77' Jurgen Ferraz), Abdelmounaim Belhaj, Brian De Dobbelaer, Gianni Reho, Samir Loulidi, Abderrahman Ajjar (83' Pieter Oelbrandt), Yannick Van Mullem, Joris De Langhe, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren (63' Bjorn Van Der Stighelen)

 


 

ZONDAG 25 FEBRUARI

FC LEBBEKE B - FC HOOGEINDE   2 - 1

Na de sterke prestatie van de week voordien dienden wij alweer op verplaatsing te spelen ditmaal tegen de rode lantaarn FC Lebbeke B. Op een weliswaar prachtige accomodatie lag het veld evenwel erbarmelijk slecht. Dit mocht echter geen excuus zijn voor wat op de mat werd gelegd. Al voor aanvang van de wedstrijd kon men zien dat heel wat van onze spelers niet gefocust waren op wat zou volgen. Hetgeen FC Hoogeinde toonde was van een afschuwelijk niveau. Hosam Gamal kreeg een enorme kans die normaal altijd binnen zit doch de thuisdoelman hield zijn netten wonderwel proper. Bjorn Van Der Stighelen kreeg dan nog iets wat op een kans leek en dat was het dan. Voor de rest afschuwelijk voetbal, geen inzet, slechte passes, gekanker. In de tweede helft liep het zeker niet beter. Integendeel ......   Lebbeke B kwam op voorsprong na defensief geklungel van de bezoekers en kon die zelf uitdiepen tot 2-0 na nog groter defensief geklungel. De scheidsrechter deed ook nog wat irritante beslissingen en werd het nog wat gele kaarten slikken ook. In de slotminuut kon één van de beteren Abdelmounaim Belhaj nog milderen doch het werd een heel zure 2-1 nederlaag. Eén speler was heel goed, een paar goed en de rest barslecht en zo kan je zelfs tegen de laatste niet winnen. Heel pijnlijke nederlaag.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Abdelmounaim Belhaj, Samir Loulidi, Gianni Reho, Yannick Van Mullem, Bjorn Van Der Stighelen (64' Abderrahman Ajjar), Landry Boika Mola, Darko Minic (80' Jurgen Ferraz), Hosam Gamal, Stephane Van Dieren (58' Joris De Langhe)

 


 

ZONDAG 18 FEBRUARI

SPARTA WAASMUNSTER B - FC HOOGEINDE  2 - 2

Sparta Waasmunster had in de heenronde bewezen over een sterk elftal te beschikken en stond dan ook op de vijfde plaats in het Klassement. FC Hoogeinde speelde echter een heel sterke wedstrijd en was voetballend doorlopend de betere ploeg. Met een prima balcirculatie van de bezoekers verliep het spel doorgaans op de helft van de thuisploeg. Het was dan ook geen verrassing en zeker verdiend te noemen dat FC Hoogeinde op het half uur op voorsprong kwam. Een prima bal van onze rechterback Brian De Dobbelaer bereikte Darko Minic die de bal keihard binnen trapte. (0-1) Jammer genoeg lag een verdedigende fout net voor rust aan de basis van de gelijkmaker. (1-1 ruststand). Na rust verliep de wedstrijd eerder gelijkopgaand en was de opvallendste figuur op het veld de scheidsrechter. Met enkele rare beslissingen eiste hij meer en meer een hoofdrol op en ontpopte hij zich als een overtuigende thuisfluiter. Irritatie sloop in de FC Hoogeinde-rangen. Van die gelegenheid maakte de thuisploeg gebruik om op voorsprong te komen (2-1 na 55'). De bezoekers reageerden fel en het duurde niet lang of Brian De Dobbelaer kegelde van ver de gelijkmaker binnen. (2-2 na 64'). Beide ploegen kwamen nog tot kansen maar de grootste kans kwam er nog voor Darko Minic in de slotminuut. Een fitte Darko Minic scoort daar altijd de winning-goal. Jammer .......................   Weeral een gemiste kans om een verdiende driepunter binnen te halen.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Abdelmounaim Belhaj, Samir Loulidi, Gianni Reho, Yannick Van Mullem, Bjorn Van Der Stighelen (87' Jurgen Ferraz), Landry Boika Mola, Darko Minic, Hosam Gamal, Stephane Van Dieren (64' Abderrahman Ajjar)


 

ZONDAG 11 FEBRUARI

FC HOOGEINDE - BAASRODE  3 - 4

Twee uitblinkers van vorige week - Yannick Van Mullem en Hosam Gamal - waren helaas niet van de partij. Yannick had schoolstage en Hosam was op familieweekend. Zo diende T1 Glenn alweer te sleutelen aan zijn basiself. Brian De Dobbelaer en Joris De Langhe waren wel terug van de partij.  FC Hoogeinde had echter vorige week vertrouwen getankt en stond binnen de kortste keren oververdiend 2-0 voor na doelpunten van Rafik Sbissa en Bjorn Van Der Stighelen. Op geen enkel moment leken de bezoekers aanspraak te kunnen maken op een doelpunt. Ruststand : 2-0.

Na rust leek al het goede van de eerste helft plots weg. Het middenveld zakte terug en de bezoekers namen de wedstrijd in handen. Iets na het uur kon de pas ingevallen Gianni Reho de wedstrijd beslissen doch zijn kopbal spatte uiteen op de deklat. In plaats van 3-0 werd het echter binnen de vijf minuten 2-2. Joris De Langhe kon de thuisploeg terug op voorsprong brengen doch faalde jammerlijk bij de afwerking. De vermoeide thuisploeg verloor de slag op het middenveld en de bezoekers konden een voorsprong forceren en uitlopen tot 2-4. Bjorn Van Der Stighelen kon net voor affluiten nog milderen tot 3-4 maar jammer genoeg werd alweer een voorsprong uit handen gegeven. Hoe is het in godsnaam toch steeds mogelijk zo fel terug te vallen naarmate de wedstrijd vordert ???? Zo kreeg een wedstrijd die heel goed begon nog een heel ontgoochelend einde.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Jetto Ligot, Brian De Dobbelaer, Abdelmounaim Belhaj, Stephane Van Dieren, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen, Joris De Langhe, Rafik Sbissa (61' Gianni Reho), Landry Boika Mola, Jurgen Ferraz

 


 

ZATERDAG 3 FEBRUARI

PD KRUIBEKE - FC HOOGEINDE  0 - 1

Voor onze coach was het deze week een ware nachtmerrie om een degelijke selectie te selecteren. Opnieuw veel gekwetsten noopten hem een onuitgegeven ploeg op het veld te zetten. Slechts 13 spelers werden geselecteerd met de pas aangeworven Mo Azarkhan er direct bij. Samir Loulidi kwam centraal in de verdediging naast ouderdomsdeken Abdelmounaim Belhaj. Yannick Van Mullem stond voor het eerst op de 'zes'. Rafiks Sbissa en Jetto Ligot verschenen voor het eerst dit seizoen aan de aftrap. Pieter Oelbrandt en Abdelmounaim Belhaj voor de tweede maal. De wedstrijd kon niet beter beginnen voor FC Hoogeinde. Bij de allereerste aanval was het reeds prijs. Rafik Sbissa stuurde knap Hosam Gamal weg die zijn flank afliep en de bal subliem voor bracht waar Landry Boika Mola de bal krachtig binnen kopte. FC Hoogeinde op voorsprong na amper één minuut !!! FC Hoogeinde vatte natuurlijk moed. PDK zette de bezoekers zwaar onder druk en zorgde voor meerdere kansen en FC Hoogeinde had hierbij het nodige geluk aan zijn zijde. De eerder zwakke scheids floot een discutabele penalty voor de thuisploeg die evenwel schitterend werd gepakt door specialist Cedric Thieleman. Cedric bleef de goede reddingen uit zijn mouw schudden en zorgde er mede voor dat de rust werd gehaald met nog steeds een voorsprong voor FC Hoogeinde.

Na rust bleef PDK de druk opvoeren doch de bezoekende defensie gaf geen krimp. De bezoekende coach wisselde Rafik en Bjorn van positie en dat liep uitstekend. Rafik kwam in de spits te staan. Hij hield goed de bal bij en zorgde daarmee voor rust in de ploeg. In de slotfase waren het zelfs de bezoekers die nog het meest aanspraak mochten maken op een doelpunt. Een aantal vlijmscherpe counters werden echter niet goed benut. Zo werd het een onverwachte, hardbevochten en heel deugdoende voor FC Hoogeinde. Ja PDK kreeg de meeste en beste kansen (paal en lat stonden ook in de weg) doch vergat te scoren. Een verdiende overwinning dus voor FC Hoogeinde op basis van karakter en doorzettingsvermogen van iedereen die op het veld stond !

Speelden voor FC Hoogeinde :  Cedric Thieleman, Pieter Oelbrandt (46' Abderrahman Ajjar), Abdelmounaim Belhaj, Samir Loulidi, Jetto Ligot, Yannick Van Mullem, Rafik Sbissa, Landry Boika Mola, Bjorn Van Der Stighelen, Hosam Gamal, Jurgen Ferraz (Mohamed Azarkhan)


 

ZONDAG 28 JANUARI

FC HOOGEINDE - AVANTI STEKENE B  0 - 2

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Abderrahman Ajjar (68' Zegna Adams), Stephane Van Dieren, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen, Landry Boika Mola, Darko Minic (60' Moussa Ouslama), Hosam Gamal, Jurgen Ferraz (53' Rafik Sbissa)

 


 

ZATERDAG 20 JANUARI

SOMBEKE - FC HOOGEINDE  2 - 0

Opnieuw enkele nieuwe namen in het elftal van de zwaar gehandicapte bezoekers tegen een bijna volledig Sombeke. Het veld lag er ondanks de overvloedige regenval prima bij. Op het veld was het verschil tussen één van de toppers van de reeks en het onderaan geposteerde FC Hoogeinde echter niet te zien. FC Hoogeinde gaf omzeggens geen kansen weg en speelde stevig in blok. De dekselse Ben Omar zorgde met een individuele actie echter dat Sombeke toch met een voorsprong de rust kon ingaan. 1-0 na 40'.  In de tweede helft kreeg FC Hoogeinde via Jurgen Ferraz en Darko Minic enkele kansen om te scoren. Sombeke kon echter de zege veilig stellen met een tweede doelpunt (2-0 na 65') nadat eerder onze doelman Cedric Thieleman eerst een strafschop had gepakt. Hij blijft een specialist daarin.  Zuinige zege dus van Sombeke al liep het niet zo makkelijk als zij zelf hadden gedacht tegen een heel verdienstelijk FC Hoogeinde dat alles goed gesloten hield. Een pluim voor de verdediging ! Op het einde dienden wij onze kapitein Joris De Langhe en Bjorn Van Der Stighelen te wisselen. Hopelijk zijn zij fit voor volgend weekend of anders zouden we wel eens een gans elftal gekwetsten kunnen hebben.

Dank aan het bestuur van Sombeke voor de prima ontvangst tijdens de rust en na de wedstrijd !!

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Pieter Oelbrandt, Brian De Dobbelaer, Abdelmounaim Belhaj, Stephane Van Dieren, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (88' Jetto Ligot), Joris De Langhe, Darko Minic, Hosam Gamal, Jurgen Ferraz (70' Rafik Sbissa)


 

ZONDAG 14 JANUARI

FC HOOGEINDE - HAASDONK B   1 - 6

Eén wissel diende men te noteren tov van vorige wedstrijd. Jonas Van Broeck nam de plaats in van Steve Beck centraal achterin. FC Hoogeinde kreeg in de beginfase alweer de beste kansen doch alles verliep alweer volgens het gekende scenario. Zelf niet scoren en dan doelpunten weggeven. Ruststand 0-2. Na rust verliep het nog slechter. Jonas Van Broeck werd bij de rust geblesseerd gewisseld, men ging achteraan met drie spelen en binnen de vijf minuten wezen de bordjes 0-5 aan. Game over.  Pas dan begon men te voetballen maar dat was dus rijkelijk laat.  Samir Loulidi scoorde helemaal op het einde nog de eerredder. In het heenwedstrijd konden de onzen nog gaan winnen in Haasdonk met 1-5. Zij hebben dus hun revanche beet tegen een ditmaal zwakke thuisploeg. Volgende week beter ...

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Stephane Van Dieren, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck (46' Darko Minic), Gianni Reho (62' Rafik Sbissa), Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen, Joris De Langhe, Hosam Gamal, Landry Boika Mola, Jurgen Ferraz (46' Yannick Van Mullem)

 


 

ZONDAG 7 JANUARI

VK TIELRODE - FC HOOGEINDE  2 - 0

FC Hoogeinde begon aan de wedstrijd met een onuitgegeven elftal. De vele blessures en afwezigen noopten onze coach er toe spelers op te stellen die al in geen maanden hadden gespeeld. Toch was het echter FC Hoogeinde dat het best aan de wedstrijd begon en had het simpelweg na vijf minuten 0-2 moeten voorstaan. De uitstekend spelende Hosam Gamal is echter geen afwerker pur sang. De eerste helft verliep absoluut in het voordeel van de sterke bezoekers en een 0-3 ruststand had niet eens overdreven geweest. Helaas gingen wij de rust in met een 0-0 stand en daar mochten de leiders uit Tielrode heel tevreden mee zijn. Na rust kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en dat resulteerde op het uur in een thuisdoelpunt. (1-0 na 60'). De wedstrijd was helemaal nog niet gedaan en FC Hoogeinde bleef kansen krijgen maar helaas ook missen. Coach Glenn Van Roeyen zette nog alles op alles in het slotkwartier doch niks hielp. In de voorlaatste minuut was het Tielrode dat zijn voorsprong nog verder kon uitdiepen. FC Hoogeinde verdient echter een dikke pluim voor het geleverde spel, karakter en doorzettingsvermogen. Proficiat aan alle spelers voor hun inzet ! Een manco aan scorend vermorgen was helaas alweer het grote probleem.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Stephane Van Dieren (78' Jetto Ligot), Brian De Dobbelaer, Steve Beck (78' Rafik Sbissa), Gianni Reho (78' Bern Maes), Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen, Joris De Langhe, Hosam Gamal, Landry Boika Mola, Jurgen Ferraz


 

ZONDAG 17 DECEMBER

FC HOOGEINDE - RUPELMONDE  0 - 1

Onze jongens begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen direct een geweldige kans om de score te openen doch kapitein Joris De Langhe besloot naast. De wedstrijd liep goed op en af doch sprankelend voetbal kregen we niet te zien. Rupelmonde liet zich opmerken door enkele zware fouten vooral op Landry Boika Mola. De ruststand werd bereikt met een logische 0-0 stand.

Na rust kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. Veel afbraakvoetbal en stevige duels doch uitgespeelde doelkansen waren schaars.  Een kwartier voor het einde sloop prijsschutter Joeri Verhaeghen door de mazen van het net en bracht de bezoekers op voorsprong. FC Hoogeinde kreeg nog enkele grote kansen doch Joris De Lange kon ook ditmaal niet scoren. Darko Minic bracht in de allerlaatste minuut Landry Boika Mola in stelling maar ook deze bijna niet te missen kans bracht geen doelpunt op. Een heel jammerlijk en pijnlijk verlies dus maar als men de kansen niet afwerkt .....

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Jonas Van Broeck (77' Jetto Ligot), Brian De Dobbelaer, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (75' Jurgen Ferraz), Joris De Langhe, Darko Minic, Landry Boika Mola, Ameer Abed (58' Stephane Van Dieren)

 


 

ZONDAG 3 DECEMBER

BUGGENHOUT B - FC HOOGEINDE B  2 - 2

FC Hoogeinde begon het best aan de wedstrijd en leek bij momenten de thuisploeg van het veld te spelen. Een snelle voorsprong via een vrije trap van Landry Boika Mola was dan ook het logische gevolg. (1-0 na 11'). Na 21' liep onze middenvelder Kevin Schelfhout een zware blessure op en diende van het veld gedragen te worden. Waren onze jongens hier van onder de indruk ? Feit is dat het laatste kwartier van de eerste helft FC Hoogeinde het zwakke voetbal van de thuisploeg begon mee te spelen en nog net voor rust de gelijkmaker diende te slikken. Het flitsende voetbal van het eerste halfuur was volledig verdwenen.

Na rust knokte de thuisploeg zich verder in de wedstrijd al was de beste kans voor Darko Minic die op de paal besloot. Buggenhout kon daarna eerder makkelijk op voorsprong komen. Gianni Reho, als linksvoor gestart, zorgde evenwel voor de dik verdiende gelijkmaker. Zo eindigde deze zwakke wedstrijd op een gelijkspel. Alweer geen overwinning dus tegen een ploeg waar altijd tegen moet gewonnen worden.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem (80' Kellin Ndongala Luanda), Jonas Van Broeck, Joris De Langhe, Stephane Van Dieren, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (85' Jetto Ligot), Kevin Schelfhout (21' Abderrahman Ajjar), Darko Minic, Landry Boika Mola, Gianni Reho


 

ZONDAG 26 NOVEMBER

LOCHRISTI B - FC HOOGEINDE  2 - 1

Het werd een wedstrijd met twee gezichten. Voor de rust zwak en na de koffie beresterk. Lochristi B had al bewezen bij de toppers te horen en zou dat het eerste half uur uitvoerig tonen. Het liep voor geen meter bij FC Hoogeinde. Het was een wonder dat het bij de rust nog maar 2-0 stond. Typisch voor FC Hoogeinde was weer op korte tijd twee doelpunten te slikken. De eerste was zeker vermijdbaar doch de tweede was een pareltje. 2-0 na 26', een afstraffing leek in de maak. Evenwel net voor de rust kwam FC Hoogeinde beter in de match. Yannick Van Mullem en Hosam Gamal zorgden met een prima actie voor de eerste grote kans waarbij Yannick de bal met links net naast trapte. Even nadien zorgde onze rechterflankverdediger voor een prima voorzet waarbij onze spits Melvin Bruggeman net niet de bal kon inkoppen.

Coach Glenn Van Roeyen bracht bij de rust drie nieuwe krachten in en dat rendeerde. FC Hoogeinde nam de wedstrijd in handen en de thuisploeg plooide terug. De sterk ingekomen linkerback Stephane Van Dieren bracht de bal vanop zijn linkerflank magistraal voor waarbij de goed inlopende Landry Boika Mola voor de aansluitingstreffer zorgde. FC Hoogeinde voelde dat er puntengewin in zat en probeerde met veel inzet voor de gelijkmaker te zorgen. Odilon Biloloo-Bi-Ndog diende een tiental minuten voor het einde nog gekwetst het veld te verlaten zodat FC Hoogeinde nog met tien op het veld stond. Het bleef bibberen tot de allerlaatste minuut voor de thuisploeg doch FC Hoogeinde verzuimde de gelijkmaker te scoren. Lochristi B duikt de top vier in .... Voor FC Hoogeinde blijft het bang afwachten wie er kan spelen volgend weekend. Het lijstje geblesseerden wordt immers week na week langer.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Joris De Langhe (46' Jonas Van Broeck), Kellin Ndongala Luanda (46' Stephane Van Dieren), Samir Loulidi, Hosam Gamal (46' Yannick Mertens), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Bjorn Van Der Stighelen

 


 

ZONDAG 19 NOVEMBER

EENDRACHT ZELE B - FC HOOGEINDE  4 - 1

Opnieuw heel wat afwezigen voor FC Hoogeinde : Yannick Van Mullem had stage met school, Brian De Dobbelaer was vorige wedstrijd uit gevallen met een verrekking, Jonas Van Broeck is terug aan het trainen maar was nog niet wedstrijdfit, Samir Loulidi was geelgeschorst en Hosam Gamal had last van een oude blessure. Kapitein Joris De Langhe en Yannick Mertens kwamen na weken afwezigheid terug in de ploeg. Beiden konden echter hun gebrek aan competitieritme niet wegsteken.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor de bezoekers want reeds in de allereerste minuut stond het 1-0 na een hoekschop waarbij de onzen nog stonden te slapen. Het zou zo blijven tot bij de rust na een barslechte eerste helft van FC Hoogeinde. Verkeerde passes waren schering en inslag en de frustratie onder de spelers nam dan ook toe. Het feit dat de rust werd gehaald met een minieme achterstand was het enige positieve.

Iets voor het uur kreeg FC Hoogeinde echter zijn tweede te slikken en was het in feite game over voor FC Hoogeinde. De goed ingevallen Bjorn Van Der Stighelen was enkele keren dicht bij de aansluitingstreffer doch Zele kon nog uitlopen tot 3-0 (na 75'). Vlak daarna scoorde, de dit seizoen voor het eerst startende Darko Minic dan toch de aansluitingstreffer.  We kregen nog een lichte stormloop van FC Hoogeinde om er toch nog iets van te maken maar scoren zat er echter niet meer in. Integendeel Zele scoorde in de allerlaatste minuut nog zijn vierde. Dit was met voorsprong de slechtste wedstrijd van het seizoen voor FC Hoogeinde. Voetballend bakte het er echt niks van. Iets meer komen trainen zou enkelen onder ons toch wel kunnen helpen hun loopvermogen een beetje op te vijzelen.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Joris De Langhe, Gianni Reho, Landry Boika Mola, Yannick Mertens (65' Stephane Van Dieren), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman (46' Bjorn Van Der Stighelen), Darko Minic, Ameer Abed (77' Bern Maes)


 

ZONDAG 12 NOVEMBER

FC HOOGEINDE - VERREBROEK  1 - 2

 

Ook Verrebroek is een ploeg die een vrije val kende uit de hogere reeksen. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden met bij de bezoekers meerdere met een Hoogeinde-verleden. FC Hoogeinde kende een uitstekende start en kwam reeds na 3' op voorsprong weliswaar met de medewerking van de bezoekende doelman. Melvin Bruggeman was heel atent en opende de score voor de thuisploeg. FC Hoogeinde nam resoluut de wedstrijd in handen en Verrebroek kwam amper over de helft.  Bij Verrebroek liepen enkele technisch sterke voetballers en het waren zij die nog voor de rust voor de verrassende gelijkmaker zorgden na een knappe individuele actie. Het dient gezegd de thuisdefensie legde de doelpuntenmaker ook weinig in de weg. Zo kregen we een 1-1 ruststand.

Na rust kreeg FC Hoogeinde de beste kansen via Melvin Bruggeman en Stephane Van Dieren doch zij faalden. Cedric Thieleman diende zich ook enkele malen te onderscheiden op enkele gevaarlijke afstandsschoten van de bezoekers. De wedstrijd leek op een logische puntendeling te eindigen doch een tiental minuten voor tijd kreeg FC Hoogeinde eerder lullig een tweede tegendoelpunt te slikken. Sterkhouder Brian De Dobbelaer die al een ganse wedstrijd op karakter speelde met een opkomende verrekking geraakte bij die fase geblesseerd en diende het veld te verlaten. FC Hoogeinde liet ook nog Darko Minic (eindelijk speelgerechtigd) opdraven doch het kon niet helpen. Zo liep FC Hoogeinde tegen zijn zoveelste nederlaag aan waarbij het eens te meer nooit onder lag. Lichtpunt was Ameer Abed die voor de eerste keer startte en hij deed dat heel goed.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer (80' Bern Maes), Abderrahman Ajjar, Giani Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Landry Boika Mola, Melvin Bruggeman (75' Darko Minic), Ameer Abed, Stephane Van Dieren (61' Bjorn Van Der Stighelen)


 

ZONDAG 29 OKTOBER

FC HOOGEINDE - SP KEMZEKE  0 - 3

Met de komst van Kemzeke kregen we de nieuwkomer in vierde provinciale op bezoek. Kemzeke deed het tot hiertoe uitstekend en dus zou het weer een zware dobber worden voor FC Hoogeinde. Het was evenwel de thuisploeg die de aanvangsfase overduidelijk domineerde. Hosam Gamal, Bjorn Van Der Stighelen en Yannick Van Mullem kwamen tot kansen genoeg om een voorsprong te wettigen. Toen echter iets voor het halfuur bij een zoveelste lange bal van de bezoekende doelman de thuisdefensie de uittrap fout inschatte wezen de bordjes O-1 aan. Een bittere pil alweer voor FC Hoogeinde. Bij de rust was het dan ook heel gevleid 0-1 voor de bezoekers die nauwelijks een kans kregen. Alles was echter nog mogelijk. Evenwel heel snel na de koffie konden de bezoekers verder uitlopen en leek de wedstrijd gespeeld. De wedstrijd werd bitsiger en Kemzeke overpowerde de eerder brave thuisploeg. FC Hoogeinde probeerde nog, maar scoren zat er vandaag echter niet in. In de laatste minuut werd het zelfs nog 0-3 na de zoveelste strafschop in ons nadeel. Een cadeau van de anders wel goed fluitende jonge scheidsrechter. Het blijft FC Hoogeinde mangelen aan efficientie. Doorgaans meer kansen krijgen dan de tegenstander en toch verliezen dan heb je een groot probleem. Verheugend was wel alweer het groot aantal toeschouwers.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar (57' Stephane Van Dieren), Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Yannick Van Mullem, Kevin Schelfhout, Bjorn Van Der Stighelen, Landry Boika Mola, Hosam Gamal (81' Bern Maes)


 

ZONDAG 22 OKTOBER

FC HOOGEINDE - MEERDONK  1 - 4

Voor de derby tegen de fiere leiders uit Meerdonk waren traditiegetrouw heel wat toeschouwers opgedaagd. Het werd een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft kreeg FC Hoogeinde heel wat uitstekende mogelijkheden om een voorsprong uit te bouwen. Helaas werden deze huizenhoge kansen niet benut. Aan de andere kant leidde individuele fouten van de thuisploeg Meerdonk naar een fel overdreven 0-3 ruststand. Het eerste doelpunt was een individuele flater, de tweede was een jammerlijke own-goal en de derde was een te vermijden penalty. Zo kregen de bezoekers drie doelpunten in de schoot geworpen terwijl FC Hoogeinde enkele bijna niet te missen kansen kreeg en niet kon benutten.

Na rust probeerde een aangeslagen FC Hoogeinde er toch nog iets van te maken en dat scheen ook te lukken toen Landry Boika Mola de 3-1 scoorde. FC Hoogeinde had toen de 3-2 aan de voet tot het op een hoekschop een vierde tegendoelpunt diende te slikken. Over en out dus ....  en een heel jammerlijke nederlaag voor FC Hoogeinde. Op geen enkel moment konden de bezoekers tonen zoveel beter te zijn.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem (61' Abderrahman Ajjar), Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola (74' Ameer Abed), Bjorn Van Der Stighelen

 


 

ZATERDAG 14 OKTOBER

ZAFFELARE B - FC HOOGEINDE  3 - 0

Uit het verleden wisten we al dat Zaffelare B op hun eigen kunstgras moeilijk te kloppen zijn. Toch had FC Hoogeinde mogelijkheden genoeg om de wedstrijd in hun voordeel te beslechten doch een gebrek aan efficientie nekte de goed voetballende bezoekers.

In de eerste helft had de thuisploeg het aanvankelijk moeilijk om goed voetbal op de mat te brengen. FC Hoogeinde kreeg dan ook de beste kansen. De thuisploeg werd hierdoor wakker geschud en probeerde de bal goed rond te spelen. De wedstrijd kon alle kanten uit en puntengewin leek voor FC Hoogeinde een haalbare kaart. Ruststand : 0-0.

Na rust kreeg FC Hoogeinde al vlug alweer de beste kansen. Centraal verdediger Brian De Dobbelaer trapte de bal met links op de paal. Melvin Bruggeman leek dan toch op weg naar de openingstreffer doch besloot op de uitgekomen thuisdoelman waarna in de rebound Hosam Gamal jammerlijk naast besloot. Dit had steeds een doelpunt moeten zijn. Jammer genoeg was het even later heel verrassend wel prijs voor de thuisploeg (1-0 na 79'). FC Hoogeinde zette dan alles op alles om de gelijkmaker te scoren doch liep op een razendsnel uitgevoerde counter die prima werd afgewerkt (2-0 na 86'). In de slotminuut werd het dan nog fel overdreven 3-0 na het mooiste doelpunt dat we dit seizoen al te zien kregen. Een gelijkspel had zeker verdiend geweest na een wedstrijd die kon bekoren van de eerste tot de laatste minuut. Zaffelare toonde zich eens te meer een prima voetballende ploeg en het dient gezegd dat FC Hoogeinde - na de snertwedstrijd van vorige week - voetballend een dikke match speelde. Puur voetballend was dit de beste wedstrijd van het seizoen. Een dikke pluim ook voor de prima leiding van oudgediende Patrick Van Geem.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren (80' Ameer Abed)


 

ZONDAG 8 OKTOBER

FC HOOGEINDE - FC LEBBEKE B   3 - 0

Voor de zoveelste thuismatch dit seizoen kregen we deze keer de hekkesluiters van FC Lebbeke B op bezoek. Ondanks dat zij de laatste weken al enkele zware nederlagen dienden te verwerken werden onze spelers er op gewezen niet aan onderschatting en gemakzucht te doen. FC Hoogeinde begon sterk aan de wedstrijd en reeds na enkele minuten scoorde Yannick Mertens. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Even later was het dan toch raak toen alweer Gianni Reho de bal knap voor bracht en Melvin Bruggeman maar binnen te leggen had. (1-0 na 9'). Helaas dienden even later zowel Joris De Langhe als Yannick Mertens het veld geblesseerd te verlaten en dit ontregelde toch wel het spelbeeld. FC Hoogeinde begon het spel van de bezoekers mee te spelen. Slechte passes waren schering en inslag. FC Lebbeke B kwam wel aan geen kansen en lag duidelijk onder doch we gingen rusten met een allesbehalve geruststellende 1-0 voorsprong.

Na rust begonnen de bezoekers nog virieler te spelen en dat resulteerde in waar gevechtsvoetbal met heel wat vuile fouten. Uitgerekend één grote kans kreeg FC Lebbeke doch thuisdoelman Cedric Thieleman hield op een sublieme manier zijn netten schoon. Na 70' kon topschutter Melvin Bruggeman op aangeven van Kevin Schelfhout dan toch de bevrijdende 2-0 binnen koppen. Even later werd een doelpunt van Bjorn Van Der Stighelen nog afgekeurd wegens twijfelachtig buitenspel. Bjorn Van Der Stighelen en Melvin Bruggeman leken ook nog op weg naar een doelpunt doch besloten op de uitgekomen doelman. In de slotfase kwam dan toch de 3-0 op het bord na een hoekschop van Stephane Van Dieren waarbij Bjorn Van Der Stighelen keihard binnen kopte. De wedstrijd was bij momenten niet om aan te zien maar het werd wel een dik verdiende zege voor FC Hoogeinde en de score had zeker heel wat hoger kunnen oplopen. Verzachtende omstandigheden zijn wel de vele blessures waardoor de coach weinig kan bouwen aan de automatismen. Toch behaalden de rood-zwarten uit de Molenstraat 11 op 24 en iedereen zal het met mij eens zijn dat er nog meer in zat.

FC Hoogeinde speelde met : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar (75' Bern Maes), Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Yannick Mertens (15' Bjorn Van Der Stighelen), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Joris De Langhe (18' Yannick Van Mullem), Stephane Van Dieren


 

ZONDAG 1 OKTOBER

FC HOOGEINDE - SP WAASMUNSTER B  2 - 5

Na dat we vorige week de toenmalige leiders van PDK in bedwang konden houden was het deze keer uitkijken of we opnieuw iets konden rapen tegen alweer één van de toppers van de reeks. De wedstrijd startte rustig en gelijkopgaand. Na 24' konden de bezoekers de score openen en brak de match helemaal open. FC Hoogeinde reageerde fel en kwam binnen de kortste keren op voorsprong via doelpunten van centraal verdediger Brian De Dobbelaer en Melvin Bruggeman (2-1 na 33'). Jammer genoeg konden de ervaren bezoekers nog voor de rust de gelijkmaker maken. Ruststand : 2-2

Na rust kregen we al vlug de eerste kansjes voor de thuisploeg doch de niet bijster goed geinspireerde scheids gaf na 55' de bezoekers een strafschop cadeau. Waasmunster B maakte er gretig gebruik van om terug op voorsprong te komen. (2-3 na 55')  FC Hoogeinde liet de moed niet zakken en ging op zoek naar de gelijkmaker. Helaas Stephane Van Dieren trapte de bal tot tweemaal toe op de uitstekende bezoekende doelman. Dit had altijd doelpunt moeten zijn. Bij de daaropvolgende tegenstoot reageerde de thuisdefensie niet bijster goed en kon Waasmunster B zijn vierde maken.  Even later kwam daar nog een vijfde bij. Het dient gezegd dit waren heel overdreven cijfers want tot aan de strafschop leek niks puntengewin voor FC Hoogeinde in de weg te staan.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar (70' Yannick Mertens), Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Kevin Schelfhout, Samir Loulidi, Stephane Van Dieren (65' Bjorn Van Der Stighelen), Joris De Langhe, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Gianni Reho


 

ZONDAG 24 SEPTEMBER

FC HOOGEINDE - PD KRUIBEKE  1 - 1

Na de twee verloren punten van vorige week was FC Hoogeinde vast van plan zich dubbel te plooien tegen de leiders uit Kruibeke. Het dient gezegd FC Hoogeinde speelde een dijk van een wedstrijd. Reeds na enkele minuten was FC Hoogeinde gevaarlijk via de opgerukte Abderrahman Ajjar en met een al dan niet terecht afgekeurd doelpunt. De leiders van PDK speelden een zwakke eerste helft met veel lange ballen. Jonas Van Broeck diende jammer genoeg geblesseerd het veld te verlaten en zo moest onze coach Glenn andermaal heel wat verschuivingen te doen.  FC Hoogeinde bleef echter de betere ploeg doch met weinig uitgesproken kansen. Ruststand 0 - 0.

Na rust konden we direct heel wat noteren. Na 52' had de ingevallen Moussa Ouslama een domme reactie in huis die terecht werd bestraft met rood. Toch kwam iets voor het uur met tien man FC Hoogeinde verdiend op voorsprong na een knappe actie van onze kapitein Joris De Langhe. 0-1 na 55'. PD Kruibeke reageerde fel en thuisdoelman Cedric Thieleman had een sumblieme redding in petto om FC Hoogeinde op voorsprong te houden. Helaas bij een volgende tussenkomst sloegt het noodlot toe voor Cedric toen hij zich blesseerde aan de pink (uit de kom). Melvin Bruggeman werd zijn logische vervanger tussen de palen. Yannick Mertens kwam in de spits te staan en maakte alzo zijn debuut in het Provinciaal voetbal. Yannick deed dat goed en kreeg nog twee kopkansen maar zijn gebrek aan ervaring deed hem de das om. De bezoekende spits Yves Vermeulen werd goed uit de match gehouden doch één keer was hij de thuisverdediging te snel af en scoorde hij de gevleide gelijkmaker luttele minuten voor tijd.  1-1 na 85'.  Zo werd het uiteindelijk nog een gelijkspel maar en dat zeiden de trainers van PDK ook na de wedstrijd : als er één ploeg verdiende te winnen was het wel FC Hoogeinde. Jammer genoeg leden wij voor de tweede maal op rij jammerlijk puntenverlies en dat doet ons de rol lossen bij de eerste vijf.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman (61' Yannick Mertens), Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck (28' Moussa Ouslama), Kevin Schelfhout, Samir Loulidi, Abderrahman Ajjar, Joris De Langhe, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren


 

ZONDAG 17 SEPTEMBER

AVANTI STEKENE B - FC HOOGEINDE  0 - 0

FC Hoogeinde begon aan de wedstrijd met de volle overtuiging om de drie punten mee naar huis te nemen. De bezoekers namen van in het begin het heft in handen en dit resulteerde al in de eerste minuten in het afdwingen van een strafschop (na fout op Melvin Bruggeman). Specialist Landry Boika Mola zette zich achter de bal doch trapte veel te slap in het bereik van de doelman. FC Hoogeinde was even van slag doch bleef het openingsdoelpunt najagen. Doch scoren zat er - ondanks het duidelijke veldoverwicht - voorlopig niet in. Ruststand 0 - 0.

Na rust kreeg FC Hoogeinde na enkele minuten opnieuw een strafschop (ditmaal na fout op Hosam Gamal). Deze keer zette de pas ingevallen Bjorn Van Der Stighelen zich achter de bal en ook hij trapte de bal slapjes in het de armen van de doelman. Opvallend bij de twee missers was dat niet de doelman redde maar de onzen misten. Onbegrijpelijk. Avanti Stekene was alleen gevaarlijk op hoekschoppen en vrije trappen. Cedric Thieleman diende één keer goed tussen te komen om een doorgebroken thuisaanvaller af te stoppen en deed dat met veel klasse. In de slotfase leek FC Hoogeinde dan toch nog de overwinning binnen te halen doch Bjorn Van Der Stighelen trapte op de paal en Hosam Gamal - geplaagd met krampen - kon de bal niet in doel werken.  Twee penalty's missen kostte ons twee dikke punten. Het hoeft dan ook geen betoog dat iedereen na de wedstrijd bijzonder fel ontgoocheld was.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Abderrahman Ajjar, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck, Gianni Reho, Samir Loulidi, Hosam Gamal, Joris De Langhe, Melvin Bruggeman (70' Odilon Biloloo-Bi-Ndog), Landry Boika Mola (46' Bjorn Van Der Stighelen), Kevin Schelfhout


 

ZONDAG 10 SEPTEMBER

FC HOOGEINDE - SOMBEKE  2 - 3

Reeds op de vierde speeldag konden we spreken van een regelrechte topper ! De ploeg die won zou immers aan de leiding komen. Voor FC Hoogeinde zou dit een heuse stunt kunnen genoemd worden. Helaas diende FC Hoogeinde heel wat basisspelers te missen. Seizoensrevelatie Brian de Dobbelaer was een weekje op reis (na zijn examens), Jonas Van Broeck zat op de bank en was nog niet helemaal fit en op het laatste moment belde Odilon Biloloo-Bi-Ndog onbegrijpelijk af. Zo diende Abderrahman Ajjar onverwacht te starten centraal in de verdediging. Abdel speelde zoals we hem kennen met heel veel overgave. Hij had al een ganse wedstrijd in de benen van daags voordien met de reserven. De teruggekeerde Kellin Ndongala Luanda zat op de bank.

Bij de bezoekers was Ben Omar terug na een jaartje afwezigheid en hij zou een belangrijke rol spelen.

Sombeke startte het best aan de wedstrijd en kwam reeds na 7 min op voorsprong na veel te slap verdedigen van de thuisploeg. FC Hoogeinde reageerde fel en na een strafschopfout op Melvin Bruggeman zorgde Bjorn Van Der Stighelen vanop elfmeter voor de gelijkmaker. Bjorn Van Der Stighelen bewees even later terug helemaal de oude te zijn en bracht FC Hoogeinde op voorsprong. (2-1 na 19').  Na 25 min diende rechtsback Yannick Van Mullem geblesseerd het veld te verlaten en werd vervangen door Kellin Ndongala Luanda. Bij Sombeke was Ben Omar een voortdurende dreiging voor de thuisdefensie en het was uiteraard hij die voor de gelijkmaker zorgde. Mannetje uitkappen met rechts en binnen trappen met links. (2-2 na 33'). Uiteraard was dit nog altijd geen ramp doch helaas net voor de rust kon Sombeke de psychologisch belangrijke 2-3 ruststand op het bord zetten.

Na rust kregen we nog heel wat kansen voor beide ploegen doch een sterk keepende thuisdoelman Cedric Thieleman en pech voor Melvin Bruggeman zorgden er voor dat de ruststand ook de eindstand werd. Net voor affluiten kreeg Melvin Bruggeman de kans op de gelijkmaker doch hij koos voor de verkeerde optie.

Zo werd het een nipte nederlaag tegen de huidige leiders. Vraag is echter : wat indien FC Hoogeinde volledig had gestaan ? Hopelijk keren de geblesseerden snel terug, is Ameer Abed speelgerechtigd en kan ook Alexis Kubilkskis spoedig aansluiten. Toch een dikke proficiat voor iedereen want er zat zeker meer in. Er zit veel meer 'willen punten pakken' in de groep dan vorig seizoen.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem (25' Kellin Ndongala Luanda), Abderrahman Ajjar, Joris De Langhe, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (65' Moussa Ouslama), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren (46' Hosam Gamal)


 

WOENSDAG 6 SEPTEMBER

HRS HAASDONK - FC HOOGEINDE  1 - 5

FC Hoogeinde diende de sterke Brian De Dobbelaer (weekje op reis na zijn examens) te missen die werd centraal in de verdediging vervangen door de beste man op het veld kapitein Joris De Langhe.

FC Hoogeinde startte eerder aarzelend doch toen een bedrijvige Bjorn Van Der Stighelen een terugspeelbal kon onderscheppen en voor de 0-1 (na 12') voorsprong kon zorgen nam FC Hoogeinde de wedstrijd in handen. Enkele minuten later stond de nul twee al op het bord. De snelle Melvin Bruggeman werd gelanceerd door Stephane Van Dieren en foutief afgestopt in het strafschopgebied.  Landry Boika Mola zette de elfmeter feilloos om. (0-2 na 19')  FC Hoogeinde kreeg de kansen om nog uit te lopen doch verzuimde dit. FC Hoogeinde won alle duels en dit irriteerde duidelijk de mekkerende thuisploeg.  Haasdonk zorgde evenwel verrassend voor de aansluitingstreffer net voor rust. (1-2 na 40')

Na rust bleef het wedstrijdverloop hetzelfde. Een sterk spelend FC Hoogeinde had de wedstrijd in handen doch kwam op het uur goed weg na enkele verdedigende foutjes. Moussa Ouslama kwam dan in de ploeg en hij verstuurde enkele knappe ballen die snel resultaat op brachten. Melvin Bruggeman verlengde een gemeten voorzet van Moussa in doel en bracht een 1-3 voorsprong op het bord. (1-3 na 73')  Moussa bleef de goede ballen rond strooien en ook Bjorn Van Der Stighelen scoorde zijn tweede van de avond. (0-2 na 85'). De sterk spelende Melvin Bruggeman plaatste het orgelpunt met ook zijn tweede doelpunt net voor affluiten (na sterk doorzetten van de pas ingevallen Abderrahman Ajjar). (1-5 na 89'). Een dik verdiende overwinning dus voor FC Hoogeinde al dachten de na de wedstrijd nog steeds mekkerende thuisploeg er anders over. Jammer .............. en iets om te onthouden.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Joris De Langhe, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen ( 89' Abderrahman Ajjar), Kevin Schelfhout, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola (85' Hosam Gamal), Stephane Van Dieren (72' Moussa Ouslama)


 

ZONDAG 2 SEPTEMBER

FC HOOGEINDE - VK TIELRODE  2 - 5

Na de sterk bevochten en deugddoende overwinning op Rupelmonde was het uitkijken wat FC Hoogeinde vermocht tegen voor mij de grootste titelkandidaat Tielrode. Dit zag er al snel heel slecht uit want na amper 17 min wezen de bordjes al 0-2 aan. FC Hoogeinde speelde veel te braaf en te slap. Doch FC Hoogeinde toonde al snel aan dit seizoen het over een andere boeg te willen gooien. De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd met nog voor de rust twee doelpunten van Landry Boika Mola. Landry was attent op een gemiste strafschop (op de paal !!) van Melvin Bruggeman en zorgde even later voor de gelijkmaker. 2-2 ruststand dus.

Na rust leek niks puntengwin voor de thuisploeg in de weg te staan. FC Hoogeinde lag op geen moment onder. Doch toen skipper en aanjager Jonas Van Broeck gekwetst het veld moest verlaten diende coach Glenn Van Roeyen zijn verdediging en zijn middenveld te herschikken. Dit zorgde voor vertwijfeling en toen na 69' Tielrode verrassend kon scoren was de heel verdienstelijke thuisploeg even van slag. De bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik en scoorde op zeven minuten drie doelpunten (2-5 na 76'). FC Hoogeinde probeerde nog een vuist te maken doch kon het tij niet meer keren. FC Hoogeinde was niet echt slecht doch Tielrode bewees aanvallend sterk uit de hoek te kunnen komen.

Verheugend was de grote publieke opkomst !!

Ik vermeld ook graag de meer dan uitstekende leiding van Mustapha El Akoubai en dit niet voor de eerste keer !

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck (65' Stephane Van Dieren), Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (46' Hosam Gamal), Joris De Langhe (76' Rafik Sbissa), Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren

 


 

WOENSDAG 30 AUGUSTUS

RUPELMONDE - FC HOOGEINDE  2 - 3

Het veld van Rupelmonde laat in normale omstandigheden al geen goed voetbal toe en het begon een uur voor de wedstrijd ook nog eens ferm te regenen en dat maakte het nog moeilijker om deftig voetbal te spelen. FC Hoogeinde begon met veel vertrouwen aan de wedstrijd doch het was de thuisploeg die het meeste initiatief toonde. Onze doelman Cedric Thieleman toonde zich echter heel secuur, ranselde alles uit doel en we mogen wel stellen dat hij de meest opvallende figuur was bij de bezoekers. Melvin Bruggeman was een andere opvallende naam bij FC Hoogeinde. De tot spits omgeschoolde doelman toonde zich meteen heel trefzeker en scoorde binnen de twintig minuten tweemaal. Onze kapitein Joris De Langhe deed met twee assists ook zijn duit in het zakje.  Zo kwam FC Hoogeinde eerder gevleid op voorsprong want de thuisploeg had overduidelijk het meeste balbezit. FC Hoogeinde kwam evenwel ook nog aan enkele grote kansen en kon zeker nog uitlopen.  Rupelmonde is echter een knokkersploeg die het moet hebben van zijn power en inzet. Zij scoorden dan ook net voor de rust de aansluitingstreffer na een knullige fase in ons strafschopgebied. Ruststand 1-2.

Na rust bleef de thuisploeg beuken en het werd dan ook na 70' 2-2. Een te vermijden doelpunt echter ...

In tegenstelling tot het verleden bleef FC Hoogeinde knokken om toch al zeker het punt vast te houden. De niet bijster goed geinspireerde scheids toonde totaal onterecht een tweede geel karton aan Yannick Van Mullem. Met tien verder dus voor een beklijvend laatste kwartier. Joris De Langhe diende ook nog geblesseerd vervangen te worden. Het was pompen of verzuipen dus. En toen in de absolute fase gebeurde er iets wat al jaren niet was gebeurd. In plaats van de punten nog uit handen te geven in de slotfase kon FC Hoogeinde nu nog het tij keren.  Een uitstekende Landry Boika Mola bracht de bal voor doel en ex-speler Bert Teugels duwde de bal in zijn eigen doel. (2-3 !!)  Zo werd het dan toch nog een zwaar bevochten overwinning voor FC Hoogeinde. De competitie kon dus niet beter starten. FC Hoogeinde kwam nooit in zijn normaal spel doch collectief werd er een zeer sterke prestatie neergezet. Er staat duidelijk een ploeg op het veld.

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (72' Hosam Gamal), Joris De Langhe (78' Stephane Van Dieren), Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Kevin Schelfhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .