Ramen, Deuren en Rolluiken

Bestel online in drie eenvoudige stappen

PVC Ramen en Deuren

Bespaar vele Euro's op uw ramen

FC Hoogeinde

FC Hoogeinde heet u welkom

Nieuwe sponsor

Wenst u ook hier te adverteren

Nieuwe sponsor

Prijzen vanaf 5 EUR / Week

Oefenwedstrijden

ZONDAG 27 AUGUSTUS

HOFMAN-CUP

AVRASYA GENT - FC HOOGEINDE  1 - 3

FC Hoogeinde had nog altijd een kans om door te stoten in de Hofman-Cup en dat zou toch wel een ferme stunt zijn. De verplaatsing naar Avrasya Gent kondigde zich als heel moeilijk aan (zij haalden vorig seizoen de eindronde). Opnieuw dienden wij heel spelers te missen maar de spelers die op het veld stonden wouden er vol voor gaan.

FC Hoogeinde nam van in het begin de wedstrijd resoluut in handen. Bjorn Van Der Stighelen werd de diepte ingestuurd en plaatste de bal reeds na vijf min beheerst in doel. (0-1 na 5'). Wat daarna volgde was kans op kans voor de bezoekers. Het is niet eens overdreven te zeggen dat het bij de rust 0-5 had moeten staan. Bjorn Van Der Stighelen kwam nog eens alleen voor doel en trapte op de paal. De bal leek alsnog in doel te gaan doch ging evenwel traag langs de andere paal buiten. Stephane Van Dieren en Yannick Van Mullem kregen ook nog enkele goede kansen doch stress haalde de bovenhand op het moment dat ze dienden af te werken. Voor de rest dienden de onzen op te letten voor de aanslagen, het natrappen en het geintimideer van de thuisploeg. Het meest jammere was dat kapitein Jonas Van Broeck na 15 min bij een luchtduel werd geraakt net onder het rechteroog dat meteen begon op te zwellen. Jonas werd vervangen door Abderrahman Ajjar. Jonas zal met een zware kneuzing de competitieopener op Rupelmonde moeten missen. Ruststand 0-1

Na rust bleef FC Hoogeinde aanvankelijk de wedstrijd domineren en ook nu kregen zij de beste kansen. Yannick Van Mullem schoot nog eens voorlangs. Zo bleef het dus opletten voor diene tegengoal van de thuisploeg. Alhoewel FC Hoogeinde reeds lang op rozen had moeten zitten diende het toch de gelijkmaker te slikken na een counter (1-1 na 60'). Gelukkig was twee minuten nadien Yannick Van Mullem wel bij de pinken en scoorde via een heel mooie omhaal. (1-2 na 62').

FC Hoogeinde speelde dan op een volwassen manier de wedstrijd uit. Net voor tijd plaatste Landry Boika Mola met een schitterende vrije trap de kers op de taart ! (1-3 na 89'). Een dik verdiende overwinning aldus voor FC Hoogeinde en aub volgend seizoen niet meer uitgeloot worden tegen Avrasya. FC Hoogeinde slikte geen enkele gele kaart, hield het hoofd koel en liep buiten Jonas Van Broeck verder geen blessures op en dat mag al een succes genoemd worden. Opvallend ook de drie beautys die FC Hoogeinde scoorde.

Zo werd een geslaagde Hofman-Cup afgesloten op een tweede plaats in een poule met 20 ploegen. Mits winst op Muide had FC Hoogeinde winnaar geweest in de poule en doorgestoten in de Hofman-Cup en de 1/8ste finales bereikt met alle Provinciaal spelende Oost-Vlaamse ploegen. En laten we eerlijk zijn de wedstrijd op Muide had altijd gewonnen moeten zijn. Jammer maar een dikke proficiat voor een mooie reeks !!!

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Abdelmounaim Belhaj, Jonas Van Broeck (15' Abderrahman Ajjar), Gianni Reho, Samir Loulidi, Yannick Van Mullem (78' Pieter Oelbrandt), Kevin Schelfhout, Bjorn Van Der Stighelen, Landry Boika Mola, Stephane Van Dieren

 

 


 

DONDERDAG 24 AUGUSTUS

FC HOOGEINDE - HULSTERLOO VV  3 - 3

De oefenwedstrijden volgen zich in sneltempo op. Deze maal mochten wij onze vrienden uit Nederland ontvangen. Voor de vijfde opéénvolgende keer spelen wij in de voorbereiding tegen de ploeg uit Nieuw-Namen Hulsterloo VV. Hulsterloo wordt getraind door de Beverse bakker Rudy Vermeiren.

Ook nu probeerde onze coach het één en het ander uit. De bezoekers kwamen al vrij snel op voorsprong doch zij konden er niet lang van genieten want na een lange bal van Abderrahman Ajjar kopte Melvin Bruggeman mooi binnen. Nog voor rust wezen de bordjes 2-1 aan nadat Landry Boika Mola de bal mooi in het hoekje legde.

Na rust liep FC Hoogeinde nog verder uit en leek het een makkie te worden voor de thuisploeg. De knap ingevallen Ameer Abed lanceerde Landry Boika Mola die de bal aflegde tot bij Bjorn Van Der Stighelen en die had de bal maar binnen te trappen. (3-1 dus). Plots begon het dan minder te lopen. Was het vermoeidheid, laksheid of onderschatting ? In ieder geval konden de bezoekers in de slotfase nog gelijk maken. Niet getreurd. Het was weer een leuke oefenpot en een opstapje naar de competitiestart.

Speelden voor FC Hoogeinde :  Maarten Thierens, Abderrahman Ajjar, Jonas Van Broeck, Yannick Van Mullem, Samir Loulidi, Gianni Reho, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Stephane Van Dieren, Kevin Schelfhout, Brian De Dobbelaer, Melvin Bruggeman, Bjorn Van Der Stighelen, Abdelmounaim Belhaj, Landry Boika Mola, Ameer Abed, Rafik Sbissa


ZONDAG 20 AUGUSTUS

HOFMAN-CUP

FC HOOGEINDE - HO KALKEN B  3 - 0

Vooraf hadden wij de komst van HO Kalken B aangeduid als een referentiematch. Ons leek het dat zij als één van de betere ploegen in onze reeks konden beschouwd worden. Jammer genoeg gaven de reserven van HO Kalken forfait wegens te weinig spelers. FC Hoogeinde stond heel wat sterker dan afgelopen donderdag en dat was ook te zien aan hetgeen zij op de mat brachten.

Het dient gezegd FC Hoogeinde speelde een dijk van een wedstrijd. Prima combinaties werden op de mat gelegd en vooral in de beginfase toonde de thuisploeg zijn technisch vermogen. Het eerste doelpunt was dan ook een beauty. Opgebouwd langs verschillende stations kwam de bal op de linkerflank terecht bij Kevin Schelfhout die de bal tot bij Landry Boika Mola bracht en die kopte de bal prachtig binnen. (1-0 na 15'). FC Hoogeinde bleef lekker voetballen en kon dan ook dik verdiend rusten met een 1-0 voorsprong.

Ook na rust was FC Hoogeinde de betere ploeg. Binnen de kortste keren stond een geruststellende 3-0 voorsprong op het bord. Bjorn Van Der Stighelen trapte van ver op doel en tot eenieders verbazing verdween de bal in doel. (2-0 na 47'). Iets later was het de beurt aan Kevin Schelfhout om zijn doelpuntje mee te pikken. Kevin waagde zijn kans vanop links en ook die bal verdween heel knap in doel (3-0 na 53').  Drie-nul en boeken dicht voor de bezoekers. FC Hoogeinde speelde heel makkelijk de wedstrijd uit. Jammer genoeg werd de wedstrijd bitsiger en kreeg onze spits Melvin Bruggeman nog dubbel geel te zien na een theaterstukje van de gefrustreerde bezoekende doelman. Een dik verdiende overwinning dus voor FC Hoogeinde na een collectief heel sterke wedstrijd. Zo behoud FC Hoogeinde nog steeds een waterkansje om door te stoten in de Hofman-Cup. Momenteel bezetten wij de derde plaats (op 20 ploegen) in onze poule !!

 

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck (78' Abdelmounaim Belhaj), Gianni Reho, Joris De Langhe, Bjorn Van Der Stighelen (85' Rafik Sbissa), Samir Loulidi, Melvin Bruggeman, Landry Boika Mola, Kevin Schelfhout (65' Stephane Van Dieren)

 

 


 

DONDERDAG 17 AUGUSTUS

FC HOOGEINDE - HAM UNITED  2 - 5

We wisten op voorhand dat het geen makkie zou worden tegen één van de absolute topploegen van Walivo maar dat wijzelf zo slecht voor de dag zouden komen had niemand gedacht. Zat de zware training van de dag voordien er voor iets tussen dat zal niemand weten. Bij de bezoekers waren heel wat spelers in het verleden actief in de Nationale Reeksen en dat was er ook aan te zien. Zij speelden prima voetbal en haalden het overtuigend tegen een ontstellend zwak FC Hoogeinde. Bij FC Hoogeinde waren heel wat spelers afwezig en probeerde onze coach enkele nieuwe spelers in te passen doch dit mag geen excuus zijn om zulk een slecht presteren te rechtvaardigen. Anderszijds moeten we deze wedstrijd relativeren. Voorbereiding blijft voorbereiding en we proberen steeds 'zondags bij de bekerwedstrijden sterk te staan en dat schijnt wel erg goed te lukken gezien de goede resultaten in de Hofman Cup.

 


 

ZONDAG 13 AUGUSTUS

HOFMAN-CUP

ST MUIDE B - FC HOOGEINDE 1 - 1

Op de prachtige accomodatie van Muide Gent speelde FC Hoogeinde een vrij degelijke wedstrijd. Zonder sterkhouder en kapitein Joris De Langhe (citytrip) werd een dik verdiend punt behaald. Ook Landry Boika Mola (gekwetst) was nog afwezig doch sluit deze week terug aan op training. Aanwinst Alexis Kubilskis (ligamenten) is ook nog enkele weken niet beschikbaar.

Melvin Bruggeman kwam in de spits te staan (ter vervanging van Bjorn Van Der Stighelen die de dodentocht in de benen had) en Melvin speelde een dijk van een wedstrijd. Hij was een voortdurend gevaar voor de bezoekende defensie. Het was ook hij die op het kwartier voor de openingstreffer zorgde voor FC Hoogeinde toen hij vanop links naar doel trapte en de bal over de keeper in doel verdween. (0-1)    FC Hoogeinde kon zo rusten met een verdiende 0-1 voorsprong.

Na rust kwam Muide veel beter uit de verf dankzij hun centrale middenvelder die heel veel de bal opeiste. FC Hoogeinde zette daar een heel sterk blok tegenover. Op het uur kwam de thuisploeg toch aan de gelijkmaker. Dubbel balverlies in de centrale as leidde de gelijkmaker in.  (1-1 na 60')

De wedstrijd werd bitsiger en kon nog alle kanten uit. FC Hoogeinde zette evenwel alles op alles en kreeg ontegensprekelijk de beste kansen. Een kwartier voor tijd dook Kevin Schelfhout het strafschopgebied in en werd overduidelijk gepakt. De scheids floot ook voor fout doch legde bal niet op de stip. Sorry vriend maar iedereen had gezien dat de fout binnen het strafschopgebied gebeurde. Melvin Bruggeman bleef beuken en had zijn tweede doelpunt aan de voet maar de thuisdoelman redde knap de meubelen voor Muide.

Zo kregen we dus een 1-1 gelijkspel. Er zat echter meer in voor FC Hoogeinde. Bij winst had FC Hoogeinde mee aan de leiding gestaan in hun poule voor de Hofman Cup. Het voetbal was niet altijd goed, doch er staat een ploeg op het veld die hard werkt en een steengoede westrijdmentaliteit toont. Dit oogt positief naar de competitie toe.

Speelden voor FC Hoogeinde :  Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Abdelmounaim Belhaj, Gianni Reho, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Richard Twum (42' Moussa Ouslama), Samir Loulidi, Melvin Bruggeman, Kevin Schelfhout (78' Jurgen Ferraz), Stephane Van Dieren (62' Bern Maes)

 


 

DONDERDAG 10 AUGUSTUS

FC HOOGEINDE - SP SINT-GILLIS-WAAS 2 - 3

Het werd een heel aangename wedstrijd tegen de beloften van 'grote broer' Sp Sint-Gillis-Waas. De jonge garde van de bezoekers legde er van bij het begin de pees op en startte furieus. Dit resulteerde al snel in enkele kansen voor Sint-Gillis. Na een goeie 10 min resulteerde dit zelfs in de openingstreffer voor hen en dat was op dat moment niet onverdiend. (0-1 na 10').  Richard Twum diende toen geblesseerd het veld te verlaten en werd vervangen door Melvin Bruggeman.  Gaandeweg kwam FC Hoogeinde toch beter in de match, herstelde het evenwicht en kreeg enkele reuzekansen die echter vakkundig de nek werden omgedwongen. Op het halfuur zorgde Stephane Van Dieren dan toch voor de verdiende gelijkmaker. (1-1 na 32').  Jammer genoeg kwamen de technisch vaardige bezoekers net voor de rust terug op voorsprong. (1-2)

Na rust kregen we hetzelfde spelbeeld en kwam FC Hoogeinde terug gelijk via de hardwerkende Melvin Bruggeman. (2-2). FC Hoogeinde kreeg nog enkele kansen en had minstens nog één keer moeten scoren. Het waren echter de vinnige bezoekers die het laken naar zich toe wisten te trekken en een derde maal wisten te scoren. (2-3) Fysisch waren zij in de slotfase absoluut beter dan de onzen.

Conclusie : Er is nog werk aan de winkel. Vooral het scorend vermogen moet absoluut omhoog en fysisch is nog niet iedereen in orde. Het was wel een aangenaam kijkstuk en we moeten er ook aan toevoegen dat het een veel betere wedstrijd was dan afgelopen zondag. De verdediging  had nu ook werk met de snelle jonkies van de bezoekers. Matchen waar men heer en meester is heeft men niks aan.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Jonas Van Broeck, Gianni Reho, Samir Loulidi, Richard Twum (Melvin Bruggeman), Joris De Langhe, Hosam Gamal, Kevin Schelfhout, Stephane Van Dieren

kwamen in de tweede helft nog in : Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Abdelmounaim Belhaj, Jurgen Ferraz, Bjorn Van Der Stighelen

 


 

ZONDAG 6 AUGUSTUS

HOFMAN-CUP

FC HOOGEINDE - JAGO ST. AMANDSBERG  2 - 0

 

Het was een beetje puzzelen voor onze coach want heel wat spelers waren om diverse redenen afwezig.

FC Hoogeinde had van in het begin de controle over de wedstrijd in handen. Jago wou wel maar kon niet. Achteraan bij FC Hoogeinde zat alles op slot en het dient gezegd de verdediging gaf bijna de ganse wedstrijd geen krimp. In de spits was Bjorn Van Der Stighelen aartsgevaarlijk doch liep al te vaak in de buitenspelval. Doch iets voor het half uur was Bjorn - na een prima pas van kapitein Joris De Langhe - iedereen te snel af en legde de bal proper binnen. (1-0). Veel uitgesproken kansen kwamen er voor rust niet voor de thuisploeg maar je voelde dat er veel meer in zat.

Na rust was FC Hoogeinde heer en meester en had het de mogelijkheden om de score fel uit te diepen. Bjorn Van Der Stighelen kreeg enkele reuze kansen net als Rafik Sbissa en Moussa Ouslama. Iedereen werkte hard en de opdrachten die de coach had opgelegd werden nageleefd. Helemaal in de slotfase kon FC Hoogeinde de zege helemaal veilig stellen. Stephane Van Dieren rolde iedereen op op de linkerflank en bracht de bal schitterend voor waarna de kleinste man op het veld Jurgen Ferraz de bal keihard binnen kopte. (2-0)   Een dik verdiende overwinning voor FC Hoogeinde dus. Er stond een ploeg op het veld ! Minpuntje evenwel was dat de score altijd hoger had moeten oplopen. De afwerking moet dus duidelijk nog beter.

FC Hoogeinde speelde met : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Brian De Dobbelaer, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Gianni Reho, Joris De Langhe, Moussa Ouslama, Kevin Schelfhout ( 84' Jurgen Ferraz), Bjorn Van Der Stighelen (70' Rafik Sbissa), Samir Loulidi, Bern Maes (46' Stephane Van Dieren)

 

 

 

 


 

DONDERDAG 3 AUGUSTUS

FC HOOGEINDE - KLINGE 0 - 4

De eerste helft verliep gelijkopgaand al waren de betere kansen voor FC Hoogeinde. Landry Boika Mola had tot twee maal toe de openingstreffer aan de voet doch de bezoekende doelman was bij de zaak en kon een achterstand voor Klinge voorkomen. De thuisverdediging (met twee sterke nieuwkomers Richard Twum en Brian De Dobbelaer) gaf weinig weg en zo kregen we dus een 0-0 ruststand. Melvin Bruggeman diende op het half uur geblesseerd het veld te verlaten.

In de tweede helft kwam nieuwkomer Maarten Thierens in doel. Maarten had nog maar één training in de benen. Ondanks zijn ontegensprekelijke kwaliteiten kon Maarten zijn gebrek aan westrijdritme niet wegsteken. Twee foutjes lagen dan ook aan de basis van een snelle 0-2 achterstand. Bern Maes had de aansluitingstreffer aan de voet doch besloot naast. Het werd nog fel overdreven 0-4. Djibril Guyeye maakte zijn debuut voor FC Hoogeinde doch diende al snel geblesseerd af te haken. Dit was ook nog het geval voor de nochtans sterk op dreef zijnde Landry Boika Mola. Landry zal twee weken afwezig zijn.

Conclusie : met een fel vertimmerde ploeg (nog veel afwezigen) kon FC Hoogeinde lange tijd gelijke tred houden met derde provincialer Klinge. Niet getreurd, er wordt hard getraind. De visie van onze nieuwbakken coach is glashelder : dit is voorbereiding, spelers testen, nieuwe spelers inpassen, spelers kansen geven en dingen uitproberen. Resultaten zijn niet belangrijk.

 

FC Hoogeinde begon aan de wedstrijd met : Cedric Thieleman, Richard Twum, Brian De Dobbelaer, Abdelmounaim Belhaj, Gianni Reho, Joris De Langhe, Melvin Bruggeman (30' Jurgen Ferraz), Samir Loulidi, Bern Maes, Kevin Schelfhout, Landry Boika Mola

Kwamen in de tweede helft in : Maarten Thierens ipv Cedric Thieleman, Stephane Van Dieren, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Djibril Gueye

 


 

 OEFENWEDSTRIJDEN SEIZOEN 2016-2017

ZONDAG 21 AUGUSTUS
FC HOOGEINDE - BOEKHOUTE 1 - 5

De laatste wedstrijd voor de Hofman-Cup werd een copie van de wedstrijd vorige week op Donk. Binnen het half uur stonden de onzen op een nul-drie achterstand. De verdediging leek wel een kaas met heel veel gaten. Akkoord we missen heel wat spelers die centraal achteraan kunnen spelen maar dan nog mag dit niet gebeuren als iedereen bij de les is. Na rust werd er overgeschakeld naar een 4-4-2 en werd er toch beter gevoetbald en... kwam FC Hoogeinde nog tot heel wat kansen. Evenwel ging er maar eentje binnen (via Darko Minic). Darko miste ook nog een penalty. De bezoekers konden nog verder uitlopen tot 1-5 en wonnen dik verdiend. Positief was wel dat we de tweede helft heel wat kansen konden bijeen voetballen. Aan kansen dus geen gebrek, afwerken is helaas nog wat anders. Met de afwezigheid van verschillende key-spelers (Glenn Van Roeyen, Jonas Van Broeck, Olivier Staes, Abdelmounaim Belhaj) zit er helaas momenteel niet meer in. Baris Serbet zal nog voor lange tijd out zijn en moet een nieuwe operatie ondergaan. Steven Van Walle sukkelt met een heupblessure, Jonas Reygaerts en Pedro Vaz Ribeiro zijn op reis, Marc Samari trainde nog maar één keer en was net zoals Boniface Nwobi nog niet speelgerechtigd. Volgend weekend begint de competitie en wordt het uitkijken wie wij allemaal kunnen recupereren.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem (55' Kellin Luanda Ndongala), Nick Caeyzeele, Joris De Langhe, Stephane Van Dieren, Samir Loulidi, Andy VanPraet (41' Darko Minic), Bjorn Van Der Stighelen, Mourad El Fassouni, Djedje Prince Dahi, Odilon Biloloo-Bi-Ndog (Ilias Tigra en Stijn Megroedt kwamen in de tweede helft ook nog op het veld)

 


 

DONK - FC HOOGEINDE 5 - 1

HOFMANCUP

Na twee overwinningen stond FC Hoogeinde samen met Donk aan de leiding in de poule. Dat Donk een taaie tegenstander zou worden wisten wij op voorhand. Zij behaalden hun twee overwinningen tegen onze reeksgenoten Meerdonk (2-1 winst thuis) en tegen PDK (0-3 op PDK). FC Hoogeinde telde eens te meer veel afwezigen : Ilias Tigra, Joris De Langhe, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Jonas Polfliet, Abdelmounaim Belhaj (komt donderdag terug van reis), Steven Van Walle waren verhinderd en Olivier Staes (polsbreuk), Jonas Van Broeck (achillespees) en Glenn Van Roeyen (rug) zijn geblesseerd. Boniface Nwobi is nog niet speelgerechtigd. Baris Serbet is ook nog steeds niet fit na zijn zware blessure van vorig seizoen en begint als alles goed verloopt te trainen eind september. Een waslijst aan afwezigen dus. De wedstrijd liep het eerste kwartier gelijkopgaand met kansjes aan beide kanten. Doch het werd vrij snel duidelijk dat de thuisploeg over enkele sterke bepalende spelers beschikte en heel wat snelheid in hun spel legde. Na een reuze kans voor Djedje Prince Dahi kwam Donk na 17' op de counter op voorsprong. Binnen de tien minuten stond het 3-0 na drie maal gepakt te zijn op snelheid. Darko Minic kreeg de kans op de aansluitingstreffer maar besloot naast. Voor rust werd het zelfs 4-0 na alweer hun rechterflank die gans de verdediging van Hoogeinde oprolde voor de zoveelste keer.
Bij de rust voerde onze coach enkele wijzigingen door : Andy VanPraet verving Kellin Luanda Ndongala op de rechterflank en Bjorn Van Der Stighelen kwam in de ploeg als tweede spits.
Dit leidde toch tot beter voetbal van de onzen met al snel een prima kopbal (na lange bal van Nick Caeyzeele) van Bjorn Van Der Stichelen die maar net over de deklat werd getipt door de thuisdoelman. Even later werd het dan toch 4-1 na een terechte penalty die door Darko Minic sober werd binnen getrapt. FC Hoogeinde probeerde wel maar werd telkens op de counter gepakt. Donk versierde nog een heel lichte penalty die werd gemist en kon even nadien nog uitlopen tot 5-1. Een echte afgang dus voor de onzen die een absolute offday hadden. Onze doelman viel niks te verwijten maar het is duidelijk dat sommige nog wel wat conditie mogen opdoen want het was soms schrijnend het gebrek aan snelheid te moeten constateren bij enkele onder ons. Anderzijds moeten we ook het één en ander relativeren gezien de vele afwezigen. Kopjes omhoog, samen hard werken om klaar te zijn tegen de competitiestart.

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Nick Caeyzeele, Stijn Megroedt, Pedro Vaz Ribeiro (30' Gianni Reho), Samir Loulidi (70' Moussa Ouslama), Kellin Luanda Ndongala (46' Andy VanPraet), Mourad El Fassouni (46' Bjorn Van Der Stighelen), Darko Minic, Djedje Prince Dahi, Stephane Van Dieren

 


 

DONDERDAG 11 AUGUSTUS FC HOOGEINDE - VV CLINGE 2-3

Normaliter werd de wedstrijd op VV Clinge gespeeld doch op het laatste moment werd de locatie omgewisseld. In Nederland zijn de meeste sportvelden eigendom van de gemeente en zijn zij het die beslissen dat er bij regenweder niet op hun velden mag gespeeld worden. Ons veld lag er uitstekend bij en dus maakte VV Clinge de verplaatsing naar FC Hoogeinde. VV Clinge is een ploeg die al heel wat jaren meedraait in de top van de Vierde Klasse en dat zou dus geen makkie worden. Onze coach stelde een heel experimenteel elftal op in de eerste helft met debutanten Yarrich Van Gansen op de rechtsback en Nick Yaezeele centraal achteraan. Verder kwamen de vleugelbacks Yannick Van Mullem en Gianni Reho op een andere positie te staan. Yannick speelde op de nr 10 en Gianni als linksvoor. Boniface Nwobi stond in de spits.
In de eerste helft liep het eerder moeizaam en sommige vonden niet echt hun draai. VV Clinge had het overwicht met hun snelle spitsen en zij kwamen ook op voorsprong op het halfuur na ongelukkig balverlies van de onzen (0-1). Nog voor rust kreeg VV Clinge nog een penalty en liep verder uit. (0-2).
Na rust deed onze coach enkele wissels : Yannick werd terug rechtsback, Stephane Van Dieren werd linksvoor, Darko Minic kwam in de spits, Stijn Megroedt kwam centraal achteraan te staan, Odilon Biloloo-Bi-Ndog verving Ilias Tigra en Andy VanPraet maakte zijn debuut als rechtsvoor. Steven Van Walle kwam Cedric Thieleman aflossen in doel.
FC Hoogeinde kwam beter in de match en kwam ook snel tot enkele kansen en het was Darko Minic die schitterend een vrije trap binnen trapte en voor de aansluitingstreffer zorgde (1-2 na 58'). Nadat de scheidsrechter de eerste helft al warrig acteerde liep het na rust helemaal verkeerd. Onze beide vleugelbacks Pedro Vaz Ribeiro en Yannick Van Mullem werden met rood van het veld gestuurd. Ook bij VV Clinge kreeg een speler rood onder de neus geduwd. VV Clinge kreeg alweer een penalty die door Steven Van Walle schitterend werd gered. Even later werd het dan toch 1-3 nadat Steven eerst een schot van dichtbij pareerde doch helaas in de rebound werd gevloerd. FC Hoogeinde claimde een kwartier voor tijd terecht een penalty en kreeg die dan toch enkele minuten voor het einde. Darko Minic trapte hem prima binnen (2-3). Een nipt verlies dus tegen een sterk VV Clinge in een stevige maar nooit vuile match. Helaas dacht iemand anders daar anders over. Voornaamste was alweer dat FC Hoogeinde in het slot zijn veerkracht toonde en dat coach Amos enkele nieuwe spelers kon bezig zien. Niet vergeten dat van de 17 spelers die op het veld kwamen er tien nieuwelingen waren.
Ook nog een dikke merci aan trainer Mario Vermeirssen en zijn spelers en gans VV Clinge voor de bereidwilligheid om nog snel de wedstrijd om te wisselen !

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yarrich Van Gansen, Joris De Langhe, Nick Caeyzeele, Pedro Vaz Ribeiro, Ilias Tigra, Samir Loulidi, Kellin Luanda Ndongala, Boniface Nwobi, Yannick Van Mullem, Gianni Reho

kwamen de tweede helft in : Steven Van Walle, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Stephane Van Dieren, Darko Minic, Stijn Megroedt, Andy VanPraet

 
 

 

FC HOOGEINDE - SK BERKENRODE 3-3

Ter vervanging van de Bekerwedstrijd waarvoor onze tegenstander Avrasya Gent forfait gaf hadden we nog snel een tegenstander gezocht en ook gevonden. SK Berkenrode speelde vorig seizoen al tegen onze reserven en waren toen veel te sterk. De ploeg uit Hoboken (spelend in het KVV) won toen met maar liefst 2-7. Ook nu toonden zij zich een heel sterke tegenstander. FC Hoogeinde had het niet makkelijk om zijn eigen spel te kunnen spelen. De bezoek...ers waren de eerste helft duidelijk baas op het middenveld en onze sterspeler Djedje Prince Dahi kwam weinig aan de bal. De bezoekers kwamen zelfs op voorsprong waarbij de onzen toch niet goed verdedigden en hun kopbalsterke speler volledig werd vrijgelaten. De kansen die FC Hoogeinde toch wel kreeg werden vakkundig de nek omgewrongen zodat we gingen rusten met een O-1 achterstand. Ondertussen was onze centrale verdediger Olivier Staes na een goed geplaatste kopbal binnen het kader slecht neergekomen met jammer genoeg een polsbreuk tot gevolg. Dikke pech dus voor Olivier die sterk bezig was.
Na rust vergaten de onzen verder hun kansen af te werken en liep SK Berkenrode verder uit tot 0-3 na alweer veel te slap verdedigen van de thuisploeg en met opnieuw een kopbaldoelpunt tegen. Het sein voor onze coach om Mourad El Fassouni tussen de lijnen te brengen. Djedje verhuisde naar de linkerflank en Mourad nam zijn plaats in op het middenveld. Plots begon het dan toch te lopen voor FC Hoogeinde. Eerst kon Djedje de bal mooi binnen trappen (1-3) en even later verstuurde Mourad een geniale pas naar Djedje die alweer raak trof (2-3). Helemaal op het einde werd het zelfs nog 3-3 toen Darko Minic op wandel ging, het strafschopgebied in ging en de bal mooi in de hoek plaatste. (3-3). Het werd zo nog een mooi gelijkspel waarbij FC Hoogeinde conditioneel sterker was dan de bezoekers en waar de inbreng van Mourad El Fassouni de wedstrijd deed kantelen. Alvast een pluim voor de ganse ploeg dat zij de kopjes niet lieten hangen na de 0-3 achterstand. Ik wens hierbij ook nog eens de bezoekers SK Berkenrode te bedanken voor de sportieve wedstrijd !!

Speelden voor FC Hoogeinde : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Olivier Staes (30' Stijn Megroedt), Joris De Langhe, Gianni Reho, Ilias Tigra, Kellin Luanda Ndongala (75' Boniface Nwobi), Darko Minic, Samir Loulidi, Bjorn Van Der Stighelen (70' Mourad El Fassouni), Djedje Prince Dahi

 

 


 

DONDERDAG 4 AUGUSTUS

VV HULSTERLOO - FC HOOGEINDE 3-2

FC Hoogeinde speelde afgelopen donderdag de traditiewedstrijd op het veld van de Nederlandse Vijfdeklasser. Onze coach Amos koos er voor om iedereen speelgelegenheid te geven. Dit kwam het samenspel en de cohesie natuurlijk niet ten goede. Van de ploeg die zondag op Ursel voetballes gaf waren er heel wat spelers afwezig : Ilias Tigra, Djedje Prince Dahi en Olivier Staes waren afwezig wegens werkverplichtingen en Stephane ...Van Dieren was op reis.Ook Nick Caeyzeele, Yarrich Van Gansen, Jonas Polfliet en Abdelmounaim Belhaj zijn nog op reis. Jonas Van Broeck en Glenn Van Roeyen (rug) zijn geblesseerd zodat FC Hoogeinde toch heel wat voetballend vermogen diende te missen. De eerste helft speelden de bezoekers barslecht al had het altijd op voorsprong moeten komen na goed werk van Jonas Reygaerts waarbij Bonfice Nwobi helaas slecht op doel schoot. De thuisploeg ging fel te keer en kon uitlopen tot 3-0. Even voor rust kon Rafik Sbissa mooi binnen koppen na goed voorbereidend werk van Kellin Luanda Ndongala. 3-1 ruststand dus. Na rust kwam er toch wat voetballend vermogen bij met Yannick Van Mullem, Samir Loulidi en Mourad El Fassouni. Ook de jonge Stijn Petrus speelde sterk op de rechtsachter. En met het inbrengen van Cedric Thieleman kwam er ook meer rust achteraan. Darko Minic zorgde voor de 3-2. Alhoewel FC Hoogeinde nog fors door drukte zat er meer niet meer in. Een allereerste nederlaag dus op VV Hulsterloo al moeten we het resultaat zeker relativeren. Heel wat spelers ontbraken. Het belangrijkste voor de coach was echter iedereen de kans te geven om ritme op te doen en ook om te zien wat iedereen hun mogelijkheden zijn. Op naar zondag dus waar we de leidersplaats in onze poule kunnen pakken in de Hofman Cup.

 


 

ZONDAG 31 JULI    HOFMAN-CUP

URSEL B - FC HOOGEINDE  1-2

Het was koffiedik kijken naar wat Ursel B te bieden had. Zij speelden vorig seizoen een heel wisselvallig seizoen met een dramatisch seizoenbegin. Desondanks haalden zij de derde periode binnen doch konden de eindronde niet spelen aangezien hun A-ploeg degradeerde naar derde provinciale.

Het waren de bezoekers die van bij de aftrap de thuisploeg naar de keel greep. FC Hoogeinde begon heel sterk aan de wedstrijd en domineerde de ganse eerste helft met heel goed voetbal en meerdere goede acties. Na een corner van Darko Minic kopte Djedje Prince Dahi net naast. Na een prima steal van Djedje wachtte Ilias Tigra iets te lang om af te werken. Yannick Van Mullem bracht na een lange rush Darko Minic in stelling die aflegde voor Djedje die op de keeper besloot. Tussendoor diende Steven Van Walle een schot tussen de palen te pakken. Stijn Megroedt kopte net naast na een corner van Yannick Van Mullem. Even later kopte Bjorn Van Der Stighelen naast na een corner van linksback Stephane Van Dieren. Bjorn Van Der Stighelen was dan nog eens gevaarlijk met een prima schot vanop links dat door de thuisdoelman uit doel werd gehouden. Na alweer een prima voorzet van Yannick kwam de bal bij Darko Minic en Djedje Prince Dahi  die allebei van heel nabij op de thuisdoelman besloten waarna de bal op de lijn door een thuisverdediger werd ontzet. Na een alweer geweldige actie kwam de bal bij Darko Minic die de bal voor bracht waarna Ilias Tigra enig mooi binnen trapte. (0-1 na 43').   Eeen heel dik verdiende voorsprong bij de rust dus voor FC Hoogeinde.  Bijwijlen speelde FC Hoogeinde geweldig combinatievoetbal doch wil men echt stappen vooruit zetten dan moeten de kansen beter afgewerkt worden.

De tweede helft begon zoals de eerste helft eindigde. FC Hoogeinde die domineerde en kans na kans afdwong. De grootste kans kwam er nadat Kellin Luanda Ndongala alleen op doel afstormde - waarbij hij de bal maar af te leggen had naar twee vrijstaande medemaats - doch zich vastliep op de thuisdoelman. Ursel B bakte er niks van tot plots even voor het uur op de counter en na het slecht uitvoeren van de buitenspelval Ursel B plots gelijk maakte. (1-1 na 56').  De pas ingevallen Rafik Sbissa reageerde sterk en dook het strafschopgebied in waarna hij foutief werd gestuit. Een terechte penalty dus. Helaas werd die door Bjorn Van Der Stighelen op de paal getrapt.  FC Hoogeinde was even van slag en dreigde de strijd op het middenveld te verliezen. Enkele spelers zaten er ook door. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen tot in de laatste minuut Yannick Van Mullem een prima vrije trap verstuurde waarbij de thuisdoelman in de fout ging en de volledig vrijstaande kapitein Olivier Staes de bal simpel binnen legde (1-2 na 89').  Gerechtigheid geschiedde aldus want dit was nu eens een wedstrijd met wel een tiental zuivere kansen voor FC Hoogeinde. Dinsdag training op afwerking denk ik want dit moet echt beter. We zagen evenwel een heel sterk voetballend FC Hoogeinde waarbij het in alle linies goed zat.

Speelden voor FC Hoogeinde : Steven Van Walle, Yannick Van Mullem, Stijn Megroedt, Olivier Staes, Stephane Van Dieren, Ilis Tigra, Kellin Luanda Ndongala (52' Rafik Sbissa), Samir Loulidi (55' Moussa Ouslama), Darko Minic, Djedje Prince Dahi, Bjorn Van Der Stighelen (63' Joris De Langhe)

Deze week spelen we donderdagavond de traditiewedstrijd op Hulsterloo en zondag spelen we thuis met onze reserven om 13.30 uur tegen RS Bosdorp en om 16.00 uur tegen Avrasya Gent voor de Hofman-Cup. Afwachten evenwel of zij wel komen opdagen want zij gaven dit weekend forfait.

 


 

DONDERDAG 28 JULI

FC HOOGEINDE - BELOFTEN SPORTING SINT-GILLIS 1-1

Onze coach verkoos ervoor om zoveel mogelijk spelers te laten spelen. Bij de rust kwamen er negen nieuwe spelers op het veld. We kregen een leuke wedstrijd te zien met vooral voor de rust een heel sterk FC Hoogeinde. Het kwam dan ook verdiend op voorsprong na een prima dieptepas van Djedje Prince Dahi waarna Darko Minic beheerst afwerkte. Net voor rust kregen we de mooiste aanval uit de wedstrijd te zien met een prima voorzet v...an Stephane Van Dieren die Darko Minic bereikte doch de bezoekende doelman pareerde diens inschuiver waarna Kellin Luanda Ndongala naast besloot. Dit had de 2-O moeten zijn. De bezoekers leverden slechts één schot tussen de palen af zodat thuisdoelman Steven Van Walle een rustige eerste helft had. De tweede helft waren de bezoekers heel wat gevaarlijker en kwamen op gelijke hoogte na slecht uitverdedigen van de thuisdoelman. Bjorn Van Der Stighelen kreeg nog een grote kans om de thuisoverwinning veilig te stellen maar kwam niet aan scoren toe. Een billijk gelijkspel dus. Enkele nieuwkomers lieten zich opvallen, onze youngsters bevestigden en enkele anciens lieten zien dat mits hard werken men in voetbal veel kan bereiken. Jammer was wel het uitvallen van routinier Glenn Van Roeyen wegens aanhoudende rugproblemen. Ik merk ook graag op dat er nog heel wat spelers afwezig waren of nog enkel aan trainen toe zijn.

Speelden voor FC Hoogeinde in de eerste helft : Steven Van Walle, Yannick Van Mullem, Jonas Polfliet, Stijn Megroedt, Gianni Reho, Samir Loulidi, Kellin Luanda Ndongala, Ilias Tigra, Darko Minic, Glenn Van Roeyen (Djedje Prince Dahi), Stephane Van Dieren

Speelden voor FC Hoogeinde in de tweede helft : Cedric Thieleman,
Samir Bourrich, Jonas Polfliet, Jonas Van Broeck, Gianni Reho, Boniface Nwobi, Mourad El Faissouni, Moussa Ouslama, Lander De Caluwaert, Bjorn Van Der Stighelen, Rafik Sbissa

 

 

 

 OEFENWEDSTRIJDEN SEIZOEN 2015-2016 

Donderdag 30 juli :  FC Hoogeinde - Beloften Sporting Sint-Gillis   0 - 3

Zondag 2 augustus  : Reserven  FC Hoogeinde - SK Berkenrode ( Hoboken)  2 - 7

                        doelpunten : Davy Colman, Djeli Kouyate

Zondag 2 augustus : Hofman-Cup - Fc Hoogeinde - Heusden B  1 - 5

                  doelpunt : Bjorn Van Der Stighelen

Donderdag 6 augustus : Hulsterloo VV - FC Hoogeinde  1 - 1

                        doelpunt : Maxim Van Vlierberghe

Zondag 9 augustus : Hofman-Cup - Lochristi B - Fc Hoogeinde  3 - 0

Donderdag 13 augustus : RKVV Koewacht - FC Hoogeinde  aftrap  19.30 uur

Zondag 16 augustus : Reserven FC Hoogeinde - Reserven VS Destelbergen  aftrap 13.30 uur

Zondag 16 augustus : Hofman-Cup - FC Hoogeinde -  VS  Destelbergen - Aftrap 16:00 uur

Donderdag 20 augustus : Clinge VV - FC Hoogeinde  2 - 1

                             doelpunt : Yannick Van Mullem

Zaterdag 22 augustus : U21 FC Hoogeinde - U21 PD Kruibeke  aftrap 14.00 uur

Zondag 23 augustus : Hofman-Cup - Jago Sint-Amandsberg - FC Hoogeinde - Aftrap 16.00 uur

 

 


DONDERDAG 30 juli

FC HOOGEINDE - BELOFTEN SPORTING SINT-GILLIS  0-3

FC Hoogeinde startte de wedstrijd met vijf nieuwe spelers tov het vorige seizoen. Toch speelden onze jongens een prima eerste helft waar het eigenlijk de betere ploeg was en ook tot de beste kansen kwam via Bjorn Van Der Stighelen en Djedje Prince Dahia dit telkens na prima voorbereidend werk van Samir Amajoud. De beloften van Sporting Sint-Gillis kregen geen enkele kans bijeen gespeeld en zo werd het een nul-nul ruststand wat eerder gevleid was voor de bezoekers.

Na rust kregen we echter een compleet ander verhaal. Sint-Gillis zette onze jongens vast en FC Hoogeinde kwam niet meer aan voetballen toe. Ook de vele wissels droeg er toe bij dat de cohesie bij de thuisploeg helemaal zoek was. Halfweg de tweede helft kwamen de bezoekers op voorsprong en even later werd het zelfs 0-2. FC Hoogeinde was enkel nog gevaarlijk na een vrije trap van Samir Amajoud waarbij de debuterende Djeli Kouyaté net over kopte. In de slotminuten werd het nog 0-3 na een onnodige fout waarbij terecht penalty werd gefloten.  Zo werden het nog overdreven cijfers want het dient gezegd FC Hoogeinde speelde niet eens zo slecht. Positief was ook het optreden van onze jonkies.

 

FC HOOGEINDE speelde met : Tim Smet, Olivier Staes, Glenn Van Roeyen, Maxim Van Vlierberghe, Abdelkrim Saddik, Jonas Van Broeck, Samir Amajoud, Dylan Van Oudendyck, Rafik Sbissa, Bjorn Van Der Stighelen, Djedje Prince Dahi   kwamen tweede helft op het veld : Cedric Thieleman, Yannick Van Mullem, Jonas Polfliet, Rody Van Mieghem, Djeli Kouyate, Odilon Biloloo-Bi-Ndog, Davy Colman, Gianni Reho

 

 

 

 

 

 

OEFENWEDSTRIJDEN SEIZOEN 2014 - 2015

Zondag 27 juli  FC Hoogeinde-KSK Kallo  5-2    doelpunten : Ilias Tigra (3x), Kenny Bodson, Bjorn Wielandt

Donderdag 31 juli  FC Hoogeinde-WS Meerdonk 1-4

Zondag 3 augustus FC Hoogeinde-Schelde SS (Hofman-cup)   1-2

Vrijdag 8 augustus FC Hoogeinde-SK Klinge    1-3

Zondag 10 augustus S. Moorsel-FC Hoogeinde  1-5   doelpunten : Kenny Bodson (2x), Bjorn Van Der Stighelen, Joris De Langhe (2x)

Donderdag 14 augustus RKVV Koewacht-FC Hoogeinde   0-2 doelpunten : Kenny Bodson en Bjorn Van Der Stighelen

Zondag 17 augustus FC Hoogeinde-Idegem B    5-0   forfait Idegem

Donderdag 21 augustus VV Hulsterloo-FC Hoogeinde    2-8

Zondag 24 augustus Doggen-FC Hoogeinde     4-1   doelpunt : Jelle Van Litsenborg

 

ZONDAG  24  AUGUSTUS   HOFMANCUP  FC  DOGGEN EREMBODEGEM - FC HOOGEINDE  4-1

Voor de vierde en laatste wedstrijd in het kader van de Hofman-Cup dienden wij de verre verplaatsing naar Erembodegem te maken. We hadden toch wel enkele afwezigen te noteren in vergelijking met de laatste wedstrijd voor de 'beker'.  Kevin Van Duyse is gestopt met de eerste ploeg, Bjorn Maras had examens, Kenny Bodson en Bjorn Wielandt waren geblesseerd en ook Jonas Van Broeck diende op het laatste moment geblesseerd af te zeggen en Davy Colman kon niet aanwezig zijn. Toch waren wij ervan overtuigd nog voldoende kwaliteit te hebben om een degelijk resultaat neer te zetten. De laatste oefenwedstrijden waren meer dan goed al liep het misschien zelfs iets te makkelijk.

Het was Doggen die ons direct bij de keel greep en het betere spel op de mat legde. FC Hoogeinde kwam op geen enkel moment in zijn vertrouwd spel. Geen enkele corner werd goed getrapt en de passing was slordig. FC Doggen kwam al snel op voorsprong toen er twee maal positioneel slecht werd verdedigd. Al moeten we zeggen dat er twee maal ook een reukje aan was en dat de scheidsrechter niet bijster goed geinspireerd was.  Bij het tweede doelpunt kreeg Daniel Seghers een forse duw en zag de referee daar geen graten in. (0-2 na amper 20').  FC Hoogeinde probeerde met de moed der wanhoop het tij te keren maar de ruststand werd bereikt met een terechte 2-0 voorsprong voor FC Doggen.

Na rust bleef FC Doggen de lakens uitdelen en toen de scheidsrechter steeds meer de hoofdrol ging opeisen deelde hij enkele gele kaarten uit aan de bezoekers. Toch kreeg FC Hoogeinde enkele kansen via een hardwerkende Bjorn Van Der Stighelen. Ilias Tigra trapte goed op doel en de prima spelende thuisdoelman had er alle moeite mee. Waar FC Hoogeinde zijn (weinige ) kansen niet afmaakte daar slaagde FC Doggen wel in en liep nog uit tot 4-0. Meer dan de eerredder voor FC Hoogeinde zat er vandaag niet in. Jelle Van Litsenborg trapte een vrije trap keihard binnen en zorgde aldus voor de 4-1 eindstand. Niet getreurd, nu zondag begint het echte werk. Hopelijk kunnen we dan wel enkele geblesseerden recupereren.  Allen aanwezig dus  zowel op zaterdag als zondag voor onze thuiswedstrijden om onze reserven en eerste ploeg aan te moedigen.

FC Hoogeinde speelde met : Jamy Rombaut  (46' Cedric Thieleman), Daniel Seghers, Maxim Van Vlierberghe, Rody Van Mieghem (78' Margino De Kerf), Joris De Langhe, Jelle Van Litsenborg, Ertan Ardali (72' Gianni Loyez), Olivier Staes (72' Fouad Bourich), Bjorn Van Der Stighelen, Gilles Rossou, Ilias Tigra

 

DONDERDAG 21 AUGUSTUS   VV HULSTERLOO - FC HOOGEINDE    2-8   !!

Wedstrijdverslagen schrijven van FC Hoogeinde is tegenwoordig een hele klus.  Ontelbare kansen worden bijeen gespeeld  en het aantal gescoorde doelpunten loopt op zodat er heel wat te noteren valt. Zoals wel vaker gebeurt startte FC Hoogeinde ook nu weer sterk aan de wedstrijd. Na 10' kwamen de bezoekers reeds op voorsprong toen de thuisdoelman de bal pakte buiten de backlijn. Jelle Van Litsenborgh trapte de vrije trap op de thuisdoelman en de goed gevolgde Hosam Gamal trapte binnen. Even later legt Ilias Tigra de bal klaar voor Jelle Van Litsenborgh  doch de Hulsterloo-doelman duwde de bal in hoekschop. Na een corner van Gilles Rossou is de kwieke Hosam Gamal opnieuw bij de pinken en zorgt voor de 0-2.  Een ontketend FC Hoogeinde gaat op zijn elan door en Joris De Langhe gaat nog eens op links zijn lijn af en legt de bal prima voor waarbij de uitstekend spelende Ertan Ardali zijjn eerste doelpunt voor FC Hoogeinde maakt (0-3 na 19').  Dan kan Hulsterloo na een hoekschop voor de aansluitingstreffer zorgen toen de bal keihard wordt binnen gekopt. Daarna is het weer al FC Hoogeinde wat de klok slaat en we krijgen nog kansen voor Hosan Gamal en Ertan Ardali. Nog voor rust zorgt Ilias Tigra voor de 1-4 na een goede loopactie van Olivier Staes. (1-4 na 40').  Joris de Langhe kopt even nadien nog eens over al kreeg hij hierbij wel een forse duw. Ruststand 1-4 dus.

Net na rust zorgde Hulsterloo voor het eerste gevaar doch de bal belandde in het zijnet. Toen was het de beurt aan Joris De Langhe om alweer zijn goaltje mee te pakken na een mooie combinatie over links met zijn vriend Ilias Tigra.  (1-5). Daarna begon Bjorn Van Der Stighelen aan een heel sterke invalbeurt.  Twee maal zette Bjorn Ilias Tigra op weg naar de 1-6 en de 1-7. Daarna was het zijn beurt om voor de 1-8 te zorgen na een assist van Ilias Tigra.  Schoten van Joris de Langhe en Bjorn Van Der Stighelen gingen net naast of het waren dubbele cijfers geweest.  Jamy Rombaut kon zich ook nog heel even onderscheiden toen hijj een vrije trap mooi in corner duwde. Na een schitterende actie van Joris De Langhe ging het schot van Ilias Tigra voor de zoveelste keer net naast. Hulsterloo kon dan voor de 2-8 zorgen na alweer een prima kopbal.

Zo eindigde deze wedstrijd op een walk-over van FC Hoogeinde en kregen wij alweer een ferme boost van vertrouwen  richting de competitiestart.

Toch nog een woord van dank aan VV Hulsterloo voor hun positieve ingesteldheid ondanks zij bij momenten gewoon werden weggespeeld.

Tot volgend jaar dus !! 

DONDERDAG 14 AUGUSTUS  RKVV KOEWACHT - FC HOOGEINDE  0-2

Met een bang hart reisden wij af naar het Zeeuwse Koewacht net over de grens. Vorig jaar kregen wij daar een 5-1 pandoering tegen een toen goed voetballende ploeg. Door diverse omstandigheden ontbraken er heel wat spelers die de vorige wedstrijden tot de basisploeg behoorden. De zogenaamde vervangers deden het evenwel uitstekend en toonden aan de coach dat FC Hoogeinde over een sterke kern beschikt.  Het was van begin af aan duidelijk dat FC Hoogeinde ditmaal zeker niet de mindere was van RKVV Koewacht (dat compleet stond met uitzondering van hun beste speler Robbie Mariman).  FC Hoogeinde kreeg al snel de betere kansen. Na balverlies bij Koewacht zorgde Kenny Bodson voor een goed schot dat maar net in corner werd getipt door de thuisdoelman. Na een mooie actie tussen Bjorn Maras en Kenny Bodson trapte deze laatste op de keeper.  Koewacht kon enkel maar even gevaarlijk zijn met een vrije trap die evenwel op de vuisten van Cedric Thieleman terecht kwam. Even later kwam FC Hoogeinde verdiend op voorsprong toen Kenny Bodson de bal recupereerde en het strafschopgebied indook en de bal mooi binnen schoof (0-1  na 26'). FC Hoogeinde ging op zijn elan verder en Gilles Rossou zette nog eens een raid op waarbij Bjorn Van Der Stighelen en Olivier Staes net niet in doel konden besluiten. Bjorn Van Der Stighelen besloot  nog eens net naast en bij een hoekschop kopte Bjorn Van Der Stighelen op de paal.  Na een vrije trap van Gilles Rossou trapte Olivier Staes net naast.  FC Hoogeinde kon dan toch nog voor rust de voorsprong verder uitdiepen. Een pegel van Gilles Rossou spatte uiteen op de deklat waarna de jarige Bjorn Van Der Stighelen heel alert reageerde en de bal binnen kopte (0-2). Zo kwamen wij tot een verrassende doch oververdiende 0-2 ruststand. Na rust kregen wij hetzelfde spelbeeld al kwam Koewacht iets beter uit de kleedkamers. Thomas Smet zat er een paar keer goed tussen. FC Hoogeinde kreeg evenwel nog een pak kansen doch verzuimde de score hoger te laten oplopen. Met slechts één nieuwkomer (Kenny Bodson) en later ook nog Davy Colman was FC Hoogeinde gewoon de betere van RKVV Koewacht. De mensen van Koewacht waren heel lovend over ons en vonden ons best een heel 'leuk ploegje'. Zelfs de scheidsrechter spaarde zijn lof niet aan ons adres. Dikke overwinning van onze jongens en naderhand was de sfeer in de kantine ook  goed en dronken we nog menig pintje. De mensen van Koewacht waren tevreden, wij waren tevreden en nu al maakten wij een afspraak om er een traditiewedstrijd van te maken.

FC Hoogeinde speelde met : Cedric Thieleman (46' Thomas Smet), Daniel Seghers, Maxim Van Vlierberghe, Angelo De Kerf, Bjorn Wielandt, Bjorn Maras (46' Davy Colman), Olivier Staes, Kenny Bodson, Bjorn Van Der Stighelen, Gilles Rossou, Ilias Tigra

 

ZONDAG 10 AUGUSTUS SCHROEVERS MOORSEL - FC HOOGEINDE (hofmancup) 1-5 (jawel)

Voor de tweede wedstrijd in het kader van de Hofmancup trokken we naar het voor ons onbekende Schroevers Moorsel. Moorsel was vorig seizoen gezakt uit derde provinciale en hoopt komend seizoen een hoofdrol te spelen in vierde. Schroevers Moorsel beschikt over een leuke accommodatie met veel overdekte plaatsen en een heel leuke overdekte zittribune waar het  overzicht op het veld uitstekend is. FC Hoogeinde startte als een wervelwind aan de wedstrijd en kwam reeds na één minuut op voorsprong. Bjorn Van Der Stighelen lanceerde Ilias Tigra die zijn lijn afging en dan uitstekend voorzette waarbij Kenny Bodson heerlijk binnen kopte. (0-1)  Even later was het bijna 0-2 toen Kevin Van Duyse een uitstekende verre bal trapte richting Ilias Tigra die de bal aannam en richting doel trapte doch de thuisdoelman kon nog net de meubelen redden.  Ook Jamy  Rombaut diende  zijn kunnen te tonen op een goed schot van de Moorsel-spits. Daarna was het weer al Hoogeinde wat de klok sloeg en al vlug konden de bezoekers hun voorsprong verder uitdiepen toen Joris De Langhe en Ilias Tigra een mooie aanval opzetten waarna Ilias Tigra drie man dribbelde en de bal dan aflegde tot bij Kenny Bodson die door een bos van spelers de bal binnen trapte (0-2 na 23'). Joris De Langhe werd nog eens foutief afgestopt net voor hij het strafschopgebied zou induiken. Bjorn Wielandt nam de bal in één tijd op de slof en de thuisdoelman had alle moeite van de wereld om dit schot af te weren. Daarna was het de beurt aan Kevin Van Duyse om een pegel af te vuren maar de beste man van de thuisploeg kon het schot onschadelijk maken. Een derde doelpunt voor FC Hoogeinde kon dan ook niet uitblijven en na een pass van Bjorn Van Der Stighelen ging Ilias Tigra op doel af maar de thuisdoelman pareerde het schot doch de goed gevolgde Joris De Langhe kon in de rebound binnen trappen. (0-3 na 27'). Moorsel mistte de aansluitingstreffer toen hun spits onbesuisd over kopte. Net nadien kon Moorsel dan toch tegenscoren. (1-3 na 37'). FC Hoogeinde liet het niet aan zijn hart komen want direct na het tegendoelpunt wezen de bordjes 1-4 aan. Bjorn Van Der Stighelen nam een verre bal van Jelle Van Litsenborgh goed aan, omspeelde de uitgekomen doelman en trapte de bal van op meer dan 20 meter in doel. (1-4 na 40'). Nog was de honger niet gestild voor FC Hoogeinde want na een mooie combinatie tussen Kevin Van Duyse en Bjorn Van Der Stighelen trapte ILias Tigra de bal op de deklat. Ruststand : 1 - 4   Na de rust kregen we forse regenbuien te verwerken en werd er iets minder gevoetbald, niet onlogisch gezien er steeds meer water kwam op het veld. FC Hoogeinde bleef vol voor de aanval kiezen al dient gezegd dat Moorsel toch iets beter in de match kwam. Na handsspel van Jonas Van Broeck legde de goed fluitende scheidsechter de bal op de stip doch de elfmeter werd naast getrapt. Moorsel kwam nog tot enkele kansjes maar Cedric Thieleman stond stevig te keepen. Ook FC Hoogeinde kreeg nog enkele kansen om de score verder uit te diepen.  Gilles Rossou trapte met links op doel doch de thuisdoelman ging goed plat.  Olivier Staes speelde goed Gilles Rossou aan doch de bal verdween in corner. Ilias Tigra schoot nog eens net naast. Toch werd het nog 1-5 toen Gilles Rossou zijn lijn afging en de bal voor doel bracht waar Joris De Langhe bij de pinken was en de bal in doel gleed. (1-5 na 75') Het laatste wapenfeit was voor Olivier Staes die al dan niet foutief gestuit werd toen hij alleen op doel leek af te gaan. Een dik verdiende overwinning voor een uitstekend FC Hoogeinde en al bij al mag de thuisploeg nog blij zijn dat er geen dubbele cijfers op het bord kwamen.

FC Hoogeinde speelde met :  Jamy Rombaut (46' Cedric Thieleman), Rody Van Mieghem (46' Bjorn Maras), Jonas Van Broeck, Bjorn Wielandt, Joris De Langhe, Jelle Van Litsenborgh, Kevin Van Duyse (60' Olivier Staes),  Kenny Bodson (72' Davy Colman),  Bjorn Van Der Stighelen, Gilles Rossou, Ilias Tigra

Doelpunten : Kenny Bodson (2x), Joris De Langhe (2x), Bjorn Van Der Stighelen

 

VRIJDAG 8 AUGUSTUS FC HOOGEINDE - SK KLINGE   1-3

Met tweede provincialer SK Klinge kregen wij het bezoek van een ploeg die zich vorig seizoen maar net wist te handhaven nadat zij het seizoen daarvoor de titel behaalden in derde. Normaal gezien een ploeg waar FC Hoogeinde veel te licht voor zou uitvallen. Al na twee minuten stond het  0-1 voor Klinge. Verrassend genoeg was het nadien FC Hoogeinde die het betere voetbal bracht. De onzen lieten de bal rondgaan en haalde voetballend duidelijk de bovenhand van de tweede provincialer;  Nog voor rust kregen we een knappe actie van Ilias Tigra die de bal jammer genoeg op de onderkant van de lat pegelde. Een minuut later werd Jelle Van Litsenborgh na een hoekschop onderuit gehaald en de goed leidende scheidsrechter Davy Boodts floot dan ook terecht strafschop. De kans op de gelijkmaker werd evenwel gemist door Bjorn Van Der Stighelen al dient gezegd dat die verdienste ook de bezoekend doelman toe kwam. De daaropvolgende minuten (net voor rust !) waren bepalend voor de rest van de wedstrijd. FC Hoogeinde was effe niet bij de les en SK Klinge stond binnen de kortste keren op 0-3. In plaats van 1-1 wezen de bordjes een 0-3 ruststand aan. Totaal tegen de gang van het spel in. Na rust bleef  FC Hoogeinde voor de voetballende oplossing gaan. Er vielen langs beide kanten nog enkele kansjes te noteren doch het was enkel Ilias Tigra die via een individuele actie de 1-3 eindstand op het bord kon brengen. Na afloop was de bezoekende trainer Tonny Pollet heel lovend over het geleverde spel van FC Hoogeinde. Altijd leuk om horen wel al had er meer in gezeten voor een uitstekend FC Hoogeinde. Het was ook een test voor onze vernieuwde lichtinstallatie en ook hier kunnen wij positief op terugblikken. De scheids van dienst Davy Boodts alsook de eveneens aanwezige beloftevolle scheidsrechter Brent Staessens waren heel erg te spreken over de lichtsterkte. Zij hadden het al heel vaak anders meegemaakt. 

FC Hoogeinde speelde met :  Jamy Rombaut ( 46'Thomas Smet), Rody Van Mieghem (46' Bjorn Maras), Bjorn Wielandt, Jonas Van Broeck, Joris De Langhe, Jelle Van Litsenborgh (73' Davy Colman), Ertan Ardali (66' Daniel Seghers), Kenny Bodson, Bjorn Van Der Stighelen (68' Olivier Staes), Gilles Rossou, Ilias Tigra

Doelpunt : Ilias Tigra

 

ZONDAG 3 AUGUSTUS HOFMANCUP   FC HOOGEINDE - KVV SCHELDE 1-2

In principe troffen wij voor onze eerste thuiswedstrijd in het kader van de Hofman-cup een veel te sterke tegenstander. Tweemaal op rij behaalde KVV Schelde een eindrondeticket in derde provinciale. FC Hoogeinde bewees echter voetballend minstens de evenknie van Schelde te zijn. In de eerste helft was de thuisploeg overduidelijk de betere met heel goed verzorgd voetbal beginnend vanuit een goede organisatie. FC Hoogeinde kwam dan ook verdiend op voorsprong na een mooie actie van man in forme Ilias Tigra zodat er een verrassende 1-0 ruststand op het bord kwam. Na rust konden de bezoekers toch enigszins hun status hoog houden en kwamen zij gelijk na een vreemd doelpunt en even later zelfs op voorsprong na een discutabele strafschop. Aldus ging Schelde met de overwinning naar huis. Van enig klasseverschil was evenwel geen sprake en dit laat het beste vermoeden voor de toekomst. Jammer was dan weer het snelle uitvallen van  Kevin Van Duyse en van Joris De Langhe. Zo speelden wij de laatste tien minuten zelfs maar met tien meer.  Kevin zou evenwel na een week rust mogelijks terug kunnen hervatten en voor Joris lijkt het minder erg dan gevreesd want die zit voor vrijdag tegen Klinge al terug in de selectie.

FC Hoogeinde speelde met : Cedric Thieleman (46' Thomas Smet), Maxim Van Vlierberghe, Bjorn Wielandt, Jonas Van Broeck (71' Rody Van Mieghem), Joris De Langhe, Jelle Van Litsenborgh, Kevin Van Duyse (34' Olivier Staes (68' Davy Colman), Kenny Bodson, Bjorn Van Der Stighelen, Gilles Rossou, Ilias Tigra

 

donderdag 31 JULI FC HOOGEINDE - ws meerdonk  1 - 4

Het was nog steeds 25 graden toen de derby tegen promovendus Meerdonk op gang werd gefloten door Georges De Man. Ondanks het warme weer werd het een aangename wedstrijd voor de tallrijke toeschouwers. Het was de thuisploeg die het best aan de wedstrijd begon. Kevin Van Duyse stuurde Kenny Bodson de diepte in die scoorde doch werd afgevlagd wegens discutabel buitenspel. Direct erna kregen we een actie die begon bij Ilias Tigra en waarbij Gilles Rossou net naast besloot. FC Hoogeinde bleef de bal in de ploeg houden en het was pas na een kwartier dat Meerdonk voor het eerst gevaarlijk werd dit na balverlies van de thuisverdediging. Enkele minuten later was het dan toch raak voor FC Hoogeinde  toen Kevin Van Duyse Bjorn Van Der Stighelen lanceerde die de bal voorlegde waarbij Gilles Rossou maar binnen te leggen had. (1-0). Deze stand zou evenwel niet lang op het bord staan want één minuut later stond het reeds terug gelijk toen Sven Coppieters van zijn man wegdrraaide en iets te makkelijk kon binnen trappen. (1-1). Niet getreurd FC Hoogeinde bleef de bal goed rond tikken en debutant Joris De Langhe was even later gevaarlijk nadat hij zich sterk doorzette op links. Meerdonk hanteerde de buitenspelval maar meerdere keren was er toch twijfel toen de thuisploeg een paar keer werd afgevlagd. Jelle Van Litsenborgh bracht de thuisploeg bijna weer op voorsprong toen hij verrassend uithaalde en bal op de paal stuitte. Ilias Tigra trapte nog eens op de bezoekende doelman. Gilles Rossou stuurde Ilias Tigra op doel af en alweer redde de Meerdonkse goallie in hoekschop. Meerdonk was dan toch nog eens gevaarlijk doch Thomas Smet zat er heel goed tussen en redde met de voet. Net voor affluiten trapte Maxim Van Vlierberghe net naast en zo kregen wij een 1-1 ruststand wat voor Meerdonk heel gevleid te noemen was.

Na rust kregen we een gans andere wedstrijd. FC Hoogeinde viel totaal stil en Meerdonk deelde nu de lakens uit. Na slecht ontzetten van de thuisdoelman werd de bal simpel binnen getrapt. (1-2). Bjorn Van Der Stighelen kreeg de kans op de gelijkmaker doch mistte jammerlijk. De sterk ingevallen Stijn Janssens ging zijn lijn af en de Meerdonkse spits werkte proper af. (1-3). Cedric Thieleman kon even nadien een schot van Stijn Janssens in hoekschop werken. De absolute uitblinker van de tweede helft Stijn Janssens zorgde met een goed schot voor de toch wel overdreven 1-4 eindstand. FC Hoogeinde was de tweede helft onherkenbaar al moeten we toegeven dat enkele doelpunten toch wel vermijdbaar waren. Zo zijn er toch nog enkele werkpunten voor FC Hoogeinde. Zelf de kansen niet afwerken en iets te makkelijk tegendoelpunten weggeven is een euvel dat ook vorig seizoen te vaak voorkwam.

FC Hoogeinde speelde met : Thomas Smet (46' Cedric Thieleman), Maxim Van Vlierberghe, Bjorn Wielandt,
                                              Jonas Van Broeck (64'' Rody Van Mieghem), Jelle Van Litsenborgh,(64' Bjorn Maras),
                                              Kevin Van Duyse (46' Ertan Ardali), Kenny Bodson, Bjorn Van Der Stighelen,
                                              Ilias Tigra, Gilles Rossou, Joris De Langhe

 

ZONDAG  27 JULI 2014  FC HOOGEINDE - KSK KALLO  5 - 2

Onder een stralend zonnetje ontvingen wij derde provincialer KSK Kallo. FC Hoogeinde begon heel sterk aan de wedstrijd en liet de bal goed rondgaan. Al snel was duidelijk dat de thuisploeg het betere voetbal bracht. Kans na kans werd afgedwongen. Al na enkele minuten had het 1-0 moeten staan toen Ilias Tigra de bal knap van op links voor bracht en Bjorn Van Der Stighelen de bijna niet te missen kans over trapte. Even later trapte onze kapitein Gilles Rossou na een persoonlijke actie net naast. Bjorn Van Der Stighelen besloot even later weerom net naast. Toen was het de beurt aan KSK Kallo om gevaarlijk te zijn doch Karim Saddik kon nog net de meubels redden. Op het kwartier was het dan toch raak voor FC Hoogeinde na een prima combinatie tussen Kevin Van Duyse en Bjorn Van Der Stighelen waarbij deze laatste de bal panklaar legde voor Ilias Tigra die maar binnen te duwen had (1-0). De prima keepende Kallo-doelman diende na 20 min een uitstekend schot van Bjorn Van Der Stighelen net over te duwen. De tweede maal dat KSK Kallo in ons doelgebied kwam leverde hen een strafschop op toen Karim Saddik een tackle te laat inzette. De Kallo-kapitein liet Cedric Thieleman kansloos. (1-1) Niet getreurd, FC Hoogeinde bleef de lakens uitdelen en stapelde de kansen op. Bjorn Van Der Stighelen werd in stelling gebracht doch zijn schot vloog rakelings naast. Ilias Tigra en Gilles Rossou  toonden zich onder hun beiden ook nog eens gevaarlijk doch alweer leverde dat geen doelpunt op. Een prima pass van Kevin Van Duyse zette Kenny Bodson alleen voor doel maar .... de bal ging  er alweer niet in.  Acht grote  doelkansen doch er ging maar eentje tegen de netten. En toen gebeurde het onwaarschijnlijke toen bij een zeldzame tegenstoot een Kallo-aanvaller (al dan niet uit buitenspel) de bal in doel schoof. (ruststand 1-2)

Na rust kwam FC Hoogeinde tot veel minder doelkansen maar ging de bal er wel in. Kenny Bodson kon zijn eerste goal voor FC Hoogeinde netten na een assist van Bjorn Van Der Stighelen. (2-2) De uitstekend spelende Ilias Tigra trapte sterk op doel doch de bezoekende doelman pareerde in hoekschop. Na een individuele actie bracht Ilias Tigra FC Hoogeinde oververdiend op voorsprong. (3-2). FC Hoogeinde ging op zijn elan verder en Bjorn Wielandt trapte de bal uit vrije trap staalhard binnen. (4-2). Ilias Tigra zorgde even later voor de niet eens overdreven 5-2 na alweer een prima pass van Bjorn Van Der Stighelen. Het enige wat KSK Kallo de tweede helft daar tegenover kon plaatsen was een kopbal op de kruising.

Zo werd het aldus een prima eerste oefenpot al moeten we de uitslag relativeren. Dit KSK Kallo was geen waardemeter al speelde FC Hoogeinde vooral in de eerste helft prima combinatievoetbal en zagen wij veel goede dingen.

 

Oefenwedstrijden seizoen 2013-2014

zondag 28 juli   FC Hoogeinde-VKN Beervelde B      3-2  doelpunten : Samir Amajoud, Bjorn Van Der Stighelen en Gilles Rossou

donderdag 1 augustus Hulsterloo VV-FC Hoogeinde  1-3  doelpunten : Ilias Tigra, Bern Maes en Baris Serbet

zondag 4 augustus FC Hoogeinde-VK Watervliet (Hofman-cup)  1-5  doelpunt : Bjorn Van Der Stighelen

donderdag 8 augustus FC Hoogeinde-KSV Temse (Beloften)  1-5  doelpunt : Gilles Rossou

zaterdag 10 augustus Ertvelde United-FC Hoogeinde  (Hofman-cup)  3-1  doelpunt : Margino De Kerf

donderdag 15 augustus  VV Terhole-FC Hoogeinde   aftrap om 19.30 uur  0-3  doelpunten : Gilles Rossou, Stijn Suyckens en Ilias Tigra

zondag 18 augustus  FC Hoogeinde-Avrasya Gent  (Hofman-Cup)  aftrap om 16 uur 2-2  doelpunten : Gilles Rossou en Bjorn Van Der Stighelen

donderdag 22 augustus RKVV  Koewacht-FC Hoogeinde   aftrap om 19.15 uur  5-1    doelpunt : Bjorn Van Der Stighelen

zondag 25 augustus VC  Boekhoute-FC Hoogeinde   aftrap om 16 uur  4-1   doelpunt : Bjorn Van Der Stighelen